NI LJUBAV, NI STRAST NE POMAŽE: Ovo su horoskopske kombinacije IZ PAKLA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2018, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI LJUBAV, NI STRAST NE POMAŽE: Ovo su horoskopske kombinacije IZ PAKLA!

Nikako ne pokušavajte!

Možda vas je ljubav na prvi pogled privukla, ali velike su šanse da ovim znakovima veza baš i neće potrajati, a ni srećno završiti:

Jarac i Strelac

Ova dva znaka u potpunosti su različita. Osobe rođene u znaku Jarca vrlo lako se razočaraju i, iako govore kako im ljubav nije najvažnija stvar, san im je da pronađu svoju srodnu dušu.

Lav i Ribe

Lavovi vole da se u potpunosti predaju svom partneru. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ne podnose kukanje i pesimizam pa bi iz veze s Ribama mogli izaći samo razočarani i isfrustrirani.

Vodolija i Bik

Vodolija je znak koji uvek teži ka svojoj slobodi i neopterećenosti. Upravo zato je osoba rođena u znaku Bika najgori mogući izbor za Vodoliju jer Bikovi traže stabilnost i neprestanu povezanost.

Vaga i Škorpija

Vage traže ljubav na duge staze, predanost, mir i odanost. Škorpija ne može pružiti ništa od toga jer je izuzetno pesimistična, lenja i neobazriva.

Ovan i Devica

Osobe rođene u znaku Ovna vrlo su jednostavne, opuštene i ne vole rasprave o ljubavnim problemima. Zato je Devica loš izbor partnera za Ovna zbog neprestane potrebe za pažnjom i svoje komplikovanosti.

Bik i Blizanci

Iako su Bikovi sjajan materijal za vezu i vrlo su tolerantni, ni oni ne mogu trpeti svakoga. Blizanci se teško skrase i primire pa odan znak poput Bika mogu samo dovesti do ludila.

Rak i Strelac

Rakovi su pravi emotivci i traže pravu ljubav koju, nažalost, ne mogu pronaći u Strelcu. Raku je potreban neko ko će se oko njega truditi i pokazati mu prave emocije i ljubav.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.