NEKADA SU BAŠ NEPODNOŠLJIVI: Ova tri horoskopska znaka obožavaju da guraju nos u tuđi život!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEKADA SU BAŠ NEPODNOŠLJIVI: Ova tri horoskopska znaka obožavaju da "guraju nos" u tuđi život!

Velika su njuškala!

Ovan

Ovan uvek traži način da impresionira ili govori o novostima - a to često dovodi do činjenice da je svestan svih najnovijih vesti i tračeva. Dosada je uzrok njegove radoznalosti i prvi je znak Zodijaka koji raspolaže najnovijim informacijama.

Bik

Bik ne mora da čuje tračeve da bi nešto saznao. Bik sve otkriva kroz govor vašeg tela. Nije bitno da li ste primili poruku, pismo ili videli neočekivane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vesti na računaru, tabletu, telefonu - Bik će sigurno znati za to. Pazite da li je Bik u vašoj blizini, ako ne želite da zna sve vaše tajne.

Strelac

Strelac može proći kroz nemoguće kako bi ostvario svoj cilj. To znači da će verovatno koristiti sva potrebna sredstva - veze, izvore itd., da bi saznao tajnu osobe koja ga zanima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.