NEDELJNI HOROSKOP: Spremite se za NEPREDVIDLJIVU nedelju, ovih dana NIŠTA ne ide PO PLANU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2019, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDELJNI HOROSKOP: Spremite se za NEPREDVIDLJIVU nedelju, ovih dana NIŠTA ne ide PO PLANU!

Samo se prepustite!

Svaki dana i svaka nedelja su šansa za novi početak. Evo šta možete da očekujete od ove nedelje preva vašem horoskopskom znaku i kako da to što bolje iskoristite.

OVAN

Osobe koje se bave javnim poslom mogu očekivati veliki uspeh. Oni koji se bave kreativnim poslom mogu očekivati upoznavanje sa osobama koje im mogu pomoći u širenju posla. Poslovna saradnja sa osobom koja je vezana za inostranstvo će vam omogućiti bolje poslovanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U svoj rad ćete ubaciti nešto novo. Osoba koja je već duže vreme uporna da vas osvoji i dalje neće odustajati. Vikend posvetite partneru, zabavljajte se i družite se što više. Pojaviće se bivši kojeg dugo niste videli. Obradovaće vas lepe vesti iz familije. Moguća je alergijska reakcija. Najbolji dani u nedelji 29. i 30. jul.

BIK

Već duže vreme ste bez posla, ili vam je posao totalno nezanimljiv. Pokušajte da pronađete rešenje u nekom hobiju. Iskoristite dar sa kojim ste rođeni i osetite se ispunjeno i zadovoljno. U ljubavi se i pored partnera osećate usamljeno. Osoba koja ima veze sa inostranstvom vam može uneti radost u život. Ako ste usamljeni upoznaćete osobu svojih snova preko prijatelja. Prijaće vam slavlja u krugu porodice. Srešćete rođake koje već duže vreme niste videli. Mogući su stomačni problemi. Najbolji dani u nedelji su 1. i 2. avgust.

BLIZANCI

Ove nedelje će vam doći neočekivani novčani dobici. Moguće je i dobitak na igrama na sreću. Blizanci koji se bave kreativnim poslom mogu da očekuju iznenadne poslovne ponude. Potrudite se da maksimalno iskoristite ovaj period za proširenje posla. Dobar vam je period da uđete u poslovnu saradnju sa osobom koja ima slične ideje kao i vi. Stara ljubav vas i dalje muči, stalno vraćanje na tu vezu vam samo stvara nervozu i ne da vam da uđete u nešto novo. Vikend vam je povoljan za nova upoznavanja, srešćete osobe koje su zabavne. Moguće su nesanice. Najbolji dani u nedelji 4. i 5. avgust.

RAK

Administracija ne poslu se zakomplikovala, mnogi ugovori i poslovni sastanci su odloženi. To vam stvara probleme oko realizacije vaših planova. Problemi sa finansijama će vam otežati svakodnevnicu. Ako ste u dugoj vezi očekujte da će se umešati treća osoba, to će vam samo napraviti problem. Probajte to da izbegnete, bolje je za vas i vašu staru vezu. Ako ste slobodni prijaće vam upoznavanje sa interesantnom osobom preko prijatelja. Hronični bolesnici će imati manje komplikacije, uzimajte redovno terapiju. Najbolji dani u nedelji su 1. i 2.avgust.

LAV

Zabušavate sa obavljanjem svojih obaveza. Zatražite pomoć od kolega. Mnoge stvari koje ste odlagali sada bi trebali da privedete kraju, naročito kada je administracija u pitanju. Krajem nedelje moguć je susret sa osobom koja će vam se odmah dopasti. Ako ste u dugoj vezi uživajte u pažnji koju vam partner pruža. Budite raspoloženi da mu se prilagodite i da mu izađete u susret za neke stvari. Uživajte u svojoj kreativnosti i družite se za vikend sa prijateljima ili rodbinom. Moguće su glavobolje ili kostobolja. Najbolji dani u nedelji su 3. i 4. avgust.

DEVICA

Ove nedelje možete očekivati sklapanje ugovora sa osobama koje imaju veze sa inostranstvom. Obnovićete neke kontakte iz prošlosti. Na ljubavnom planu možete ući u neke nedefinisane odnose. Nećete biti sigurni šta partner zaista želi. Pripazite se i osoba koje vole da manipulišu tuđim emocijama. Ako ste već u dugoj vezi preispitajte svoj odnos i promenite nešto u svom ponašanju. Povećajte fizičku aktivnost. Čuvajte se povreda. Najbolji dani u nedelji su 2. i 3. avgust.

VAGA

Očekujte velike i značajne preokrete. Ova nedelja će vam doneti nove poslovne saradnike sa kojima ćete imati uspešna poslovanja. Krajem nedelje povedite računa o administraciji, sitne greške vas mogu skupo koštati. Naporno ćete raditi, ali zato krajem ovog meseca možete očekivati dobru zaradu. Fokusirajte se na ponude iz inostranstva. Moguć je kraći put na kojem ćete sresti zanimljivu osobu sa kojom ćete brzo postati prijatelj, a kasnije se može lako to prijateljstvo pretvoriti u ljubav. Oni koji su u braku trebali bi da povedu računa o svom ponašanju. Korigujte ishranu. Najbolji dani u nedelji su 30. i 31. jul.

ŠKORPIJA

Sve se nekako odvija na teži način nego što ste očekivali. Poslovne ponude ste dobili sa nekoliko strana, treba da prihvatite one poslovne partnere sa kojima ste već sarađivali. Sačekajte sredinu nedelje za potpisivanje ugovora. Slobodni imaju nekoliko udvarača, ne razmišljajte predugo. One Škorpije koje su već dugo u vezi počeli su sa partnerom da imaju česte svađe. Izgleda vam kao da vam se putevi razilaze i da imate skroz drugačija interesovanja. Porazgovarajte ozbiljno sa partnerom. Moguće su stomačne tegobe. Najbolji dani u nedelji 4. i 5. avgust.

STRELAC

Očekujte na poslu povećanje komunikacije. Moguć je i odlazak na poslovni put, na kojem ćete imati interesantno društvo. Povećanje plate će vam ulepšati kraj nedelje. Ako ste u vezi moguće je da će se osetiti hladniji odnos između vas i partnera. Obaveze koje imate će vas udaljiti od njega. Ako želite da osvežite vezu posvetite mu vikend. Ako ste usamljeni očekujte avanturu na jednu noć sa nepoznatom osobom. Moguće su glavobolje i uplala grla. Najbolji dani u nedelji su 3. i 4. avgust.

JARAC

Na poslu vam je postalo sve dosadno. Želite da menjate sve iz korena. Dosta stvari krijete, pokušajte da nađete poverljivu osobu i da se posavetujete sa njim. Potreban vam je i poslovni ortak, da vas dopuni kada vam nalete loši dani. Ako ste u dužoj vezi osećate kao da vas partner guši. Željni ste avanture i dešavanja. Možda je najbolje da se osamite na nekoliko dana, tako ćete realno sagledati situaciju u kojoj se nalazite. Ako ste usamljeni ne verujte i ne nasedajte na svačije laži. Bolje je i da budete sami nego da ste stalno razočarani. Mogući su bolovi u zglobovima. Najbolji dani u nedelji su 29. I 30. jul.

VODOLIJA

Sredinom nedelje ćete otići na kratki put. Ove nedelje se možete osloniti na prijatelje, izaćiće vam u susret za sve šta vam je potrebno. U svoj rad uključite svoju kreativnost, poslušajte takođe i savet šefova. Na emotivnom planu vam je dugo već dosadno. Razočarali ste se u prethodnu vezu i sada niste zainteresovani za nova dešavanja. Ako ste u dužoj vezi pokušajte da verujete malo više svom partneru. U poslednje vreme ste ljubomorni i to vam remeti harmoničan odnos. Moguće su hronične tegobe. Najbolji dani u nedelji 1. i 2. avgust.

RIBE

Planete vas podržavaju kada je promena posla u pitanju. Već duže vreme vam na ovom poslu nije prijatna atmosfera. Ako ste nezadovoljni platom potrudite se da nađete bolje radno mesto.Posetite doktora zbog hroničnih bolova u leđima. Slobodne Ribe će ljubav sresti na putu, preko prijatelja. Ovog vikenda vam može doneti osobu u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled. Zauzeti će sa svojim partnerom praviti ozbiljne zajedničke planove. Partner vam ima nekih problema, podržite ga u ovom periodu. Najbolji dani u nedelji 4. i 5. avgust.

Ivana Paunović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.