NEDELJNI HOROSKOP: NOVA LJUBAV, PREKIDI, MIGRENA - Evo kome se smeši sreća, a ko treba da SMIRI STRASTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 08:33

NEDELJNI HOROSKOP: NOVA LJUBAV, PREKIDI, MIGRENA - Evo kome se smeši sreća, a ko treba da SMIRI STRASTI

Saznajte kome se zvezde ove nedelje smeše.

OVAN

Vaša posvećenost poslu će konačno doći do izražaja ove nedelje. Potrudite se da preuzmete radne zadatke kojima se ne radujete, kao i one koji su izvan vaše zone komfora. Ovo će vam doneti priznanje vaših sposobnosti od strane nadređenih i biće temelj odluke o budućem unapređenju. Dok zauzetim Ovnovima ne slede nikakve promene, slobodni Ovnovi treba da budu spremni da će osoba prema kojoj gaje simpatije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krenuti da igra igrice i proverava njihovu zainteresovanost. Ne odustajte od cilja. Obratite pažnju na ishranu, mogući problemi sa digestivnim trakom.

BIK

Nervoza, pritisak i nerazumevanje koje osećate na svom radnom mestu polako nestaju u toku ove nedelje. Očekujte pomoć kolega kao nagradu za svaki kompromis koji ste u prethodnom periodu napravili. Iako težite promeni posla, sada nije pogodan period za započinjanje novog radnog odnosa. Pitajte bliske prijatelje za iskreno mišljenje o vašem partneru. Ukazeće vam na greške koje činite kao i propuste u vašem odnosu. Oslabljeni imunitet će se manifestovati kroz prehladu.

BLIZANCI

Dobro razmislite šta želite da ostvarite na poslovnom planu i koja je vaša misija. Brojni Blizanci će osetiti da trenutni posao nije njihov životni poziv i da je krajnje vreme za promenu. Iskoristite talente koje posedujete i osmelite se, a planete će vas podržati u toj odluci. U ljubavi se trenutno dešava zatišje koje je samo priprema za buran period koji sledi. Sezonsko opadanje kose, bolovi u kičmi.

RAK

Obećavajući poslovni period se nastavlja. Uspećete da uspešno ostvarite sve poslovne namere, ali pod uslovom prilagođavanja. Izađite u susret kolegama, obavite i tuđi deo posla. Ovakva energija se prenosi i u vaš ljubavni život, ali partner mora biti taj koji se prilagođava. Prevaziđite strah od napuštanja, partner vas sigurno neće napustiti u koliko se konačno izborite za sebe. Redovno kontrolišite pritisak.

LAV

Pripremite živce i snagu za ovu nedelju. Prosto će sve morati ići na teži način do te mere da na kraju nećete imati snage da se radujete uspešno obavljenom poslu. Ne nasedajte na provokacije kolega i ne dozvolite da vas njihov nerad izbaci iz takta. Budite oprezni ove nedelje u komunikaciji sa partnerom kako ne bi otkrio jednu laž na koju ste skoro i sami zaboravili. U koliko imate aferu, budite diskretniji. Zdravlje vam je odlično.

DEVICA Ove nedelje pokušajte da ugušite vašu potrebu za perfekcijom jer će sve jednostavno morati poći po zlu. Obratite pažnju na licence, dozvole, kao i svu papirologiju - tu stoje mogući problemi. Iskoristite ovu nedelju da svoj odnos sa partnerom podignete na viši stepen ili obavite razgovor od kog prezate duže vreme. Naićićete na pozitivnu reakciju. Sinusi, grlo.

VAGA

Sada je vreme za traženje novog posla. Ukoliko već imate zakazani intervju - čestitam na

zaposlenju. Osećaćete brojna ograničenja i blokade kad je ljubav u pitanju. Prigrlite sve lepo, a izazovi i lošiji periodi će proći. Ovo važi kako za zauzete, tako i za slobodne Vage. Odbacite osećaj nesigurnosti i melanholije koje će vam planete donositi. Bubrezi, bešika.

ŠKORPIJA

Na trenutnom poslu je sve stabilno, tako da fokus prebacite na moguća ulaganja. Razmislite šta biste sebi želeli da priuštite, a još bolje u kakvu vrstu biznisa biste mogli da investirate. Dešavanja će biti takva da vam se samo potvrđivati emocija koju već gajite prema partneru. Obratite pažnju na štitnu žlezdu i hormone.

STRELAC

U ovoj nedelji će vam se ukazati prilika za dodatni izvor zarade - ne propustite je. Iako

konstantno osećate umor, to nije od prevelike količine obaveza, već posledica vaše neorganizovanosti. Ukoliko se posvetite ostvarivanju veće produktivnosti primetićete da imate dovoljno vremena za dodatni posao. Ukoliko niste sigurni kako da prelomite u ljubavnim nedoumicama, dopustite da vam ponašanje druge osobe bude putokaz. Zdravstveno ste dobro.

JARAC

Iako vas očekuju malo teži udarci na poslovnom planu, ne odustajte. Moguće je da će se ceniti više tuđi rad nego vaš, kao i da se drugima propišu vaše zasluge. Planete koje stvaraju ovakvu vrstu energije donose uspeh, ali kroz muku, trud i odricanje. Što se ljubavi tiče - trenutna situacija je direktna posledica vaših izbora, nema drugog krivca. Razmislite da li sebi činite dobro ili ne. Migrene.

VODOLIJA

Ponašanje kolega ostavlja gorak ukus u ustima. Naučite da ne smete da mešate posao i

prijateljstvo jer ljudi kojima ste trenutno okruženi vas samo koriste. Srećom, karijera vam napreduje lepom putanjom. Smeše vam se nove ljubavne priče, vreme je da se rešite okova prošlosti. Obavite sistematski pregled.

RIBE

Izbegnite sve radne zadatke koji se mogu odgoditi ove nedelje za narednu kada vas čeka sigurno poboljšanje. Trenutno će sve biti neizvesno i svaki rezultat polovičan. Slobodne Ribe nek se spreme za novo poznanstvo, dok zauzetim savetujem da smire strasti u svađama, kao i da ne potežu davno zaboravljene rasprave. To vam neće doneti ništa dobro. Poboljšajte ishranu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.