NEĆE SE NI OKRENUTI: Ovi horoskopski znaci ostavljaju bez trunke sažaljenja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2018, 07:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆE SE NI OKRENUTI: Ovi horoskopski znaci ostavljaju bez trunke sažaljenja!

Pravi su srcelomci...

Svaki horoskopski znak poseduje karakteristike koje ga čine jedinstvenim. Ali, nekima je zajednička osobina i poriv za prekidanjem veza s lakoćom i u trenucima kada se budete najmanje nadali. Od osoba rođenih u sledećih šest znakova možete očekivati da će vas iznenadno i bez preteranog razloga ostaviti i prekinuti odnos s vama.

MORAJU BITI GLAVNE: Pripadnice ova tri znaka su ALFA ženke!

Ovan

Rođeni u znaku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ovna često vole pokazivati koliko su opasni. Oni veruju da su pravila tu da bi se kršila i vole testirati koliko daleko mogu ići bez da osete posledice.

Ovih 5 horoskopskih znakova će imati najlepšu zimu - očekuje ih velika sreća u ljubavi!

Bik

Iako su često vrlo nespretni, Bikovi su jedan od najopasnijih horoskopskih znakova. Tvrdoglavi su i napraviće sve da bude po njihovom bez obzira na to kako bi se drugi mogli osećati.

Rak

Možda niste očekivali da ćete videti privržene i osećajne Rakove na ovoj listi, ali i oni imaju podlu crtu koju odlično skrivaju. Rakovi najčešće pokažu svoje pravo lice kada to najmanje očekujete.

Ovan je mešavina nastavnika i p*rno zvezde: 5 stvari koje niste znali o svakom horoskopskom znaku!

Devica

Često se hvale svojim visokim moralnim standardima, ali to nipošto ne znači da su sveci. Device su vrlo ograničene i izbirljive, i ako nešto nije po njihovom, samo će otići bez objašnjenja.

Strelac

Strelcima je njihova sloboda najbitnija i mrze kada ih neko kontrolira. Ako ste smetnja njegovim planovima, rešiće vas se u najkraćem mogućem roku.

Jarac

Niko nema misteriozniju ličnost od Jarca, što ga čini najopasnijim znakom na ovoj listi. Njegovi postupci najčešće su vrlo nepredvidljivi i s njim uvek morate biti na oprezu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.