NE MOŽE BEZ PAŽNJE, DIVLJENJA I APLAUZA: Ovaj horoskopski znak žudi za SLAVOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2019, 07:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOŽE BEZ PAŽNJE, DIVLJENJA I APLAUZA: Ovaj horoskopski znak žudi za SLAVOM!

Mora da bude u centru pažnje...

Lav je znak velike telesne i umne snage, velikih potencijala koje će nesumnjivo i iskoristiti na pravi način. Njegovi apetiti su ogromni, volja čvrsta, a samopuzdanje izraženo. On dobro zna šta hoće, a i kako će to postići. Da biste shvatili Lava, treba da proučite njegovu sredinu – privatnu, profesionalnu i socijalnu. Lav je onaj koji ima dominantnu ulogu ili se barem trudi to da postigne.

Sve što radi od srca je, ali i zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekog. Ponaša se kao glumac na pozornici; čak i kad je sam zamišlja da ga neko gleda i ocenjuje. Treba mu pažnja, divljenje, obožavanje, aplauz! Plodovi njegovog talenta i kreativnosti ništavni su ako nisu izloženi tuđim pogledima. Premda mu ne manjka samouverenosti i samopouzdanja, a egoizma ima napretek, previše je tašt pa ponekad ne može realno da proceni situaciju.

Zavidi onima koji imaju više od njega, ali pomoći će drugima kad primeti da imaju određene sposobnosti. Voli da bude pokrovitelj, inicijator i zaštitnik, vrlo je velikodušan u društvu, a naročito prema onima koji su mu lojalni i koje voli. Bez njega bi svet bio dosadan; on je taj koji će svemu dati veću dimenziju, jači začin i sjaj.

Ne zanima ga ništa prosečno. Žudi za slavom i počastima, titulama, poklonima i pohvalama. Teži luksuzu, a ima nepogrešiv instinkt da prepozna prave vrednosti. Vrlo je emotivan, bučan i bahat, često preteruje i u doživljaju i opisu nečega; ako nema dramatike, on će je izmisliti!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.