NAJposvećeniji, NAJprivrženiji, NAJbolji partneri: Muškarci u ovom horoskopskom znaku su pravi džentlmeni

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2019, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJposvećeniji, NAJprivrženiji, NAJbolji partneri: Muškarci u ovom horoskopskom znaku su pravi džentlmeni

Skoro pa idealni...

Iako se vaš princ na belom konju može roditi bilo kojeg dana u godini, u razdoblju ovog horoskopskog znaka najčešće se rađaju pravi džentlmeni.

Reč je o vladavini Riba koje trenutno traje. Naime, muškarci rođeni u znaku Ribe izuzetno su posvećeni svojim boljim polovinama.

Veoma su emotivni i nikada neće nekoga ostaviti u patnji ili tuzi, bilo da je reč o ljubavnom partneru ili prijatelju. Njima je u interesu da osoba koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vole uvek bude radosna i da joj pomognu da nosi teret svih briga.

Ribe su vrlo prilagodljive osobe; prilagođavaju se i ljudima i okolini u kojoj se nalaze. Iako su nažalost često podosta lenji, muškarci u znaku Ribe toga su svesni pa svojim vrlinama pokušavaju da nadomeste taj nedostatak.

Iako vas kod njih može naljutiti njihova neodlučnost oko sopstvenih poteza, znajte da su muškarci Ribe ti koji su puni iskrene ljubavi za vas i da će vam se posvetiti kao niko drugi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.