NAJVEĆE SPONZORUŠE HOROSKOPA: Zvezde vas upozoravaju – odraće vam kožu s leđa!

Izvor: NaDlanu.com, 06.Dec.2015, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆE SPONZORUŠE HOROSKOPA: Zvezde vas upozoravaju – odraće vam kožu s leđa!

One kao da imaju senzore za hvatanje sponzora.

DEVICA

Device su sve samo ne nevinašca. One kao da imaju ugrađen sensor za hvatanje bogatih muškaraca. Omiljene žrtve su joj “tatini sinovi”.

Kao prava zmija, devojke u znaku Device su veoma otrovne po muški rod a čim mu potroše parice, već imaju spremnu drugu žrtvu.

VAGA

Vaga… Opasan znak kada su sponzoruše u pitanju. Vaga dugo vaga koji će muškarac da joj >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << više pruži jer je neodlučna i uvek joj se čini da druge devojke više dobijaju. Veoma je ljubomorna iako se ne zaljubljuje u svog dečka sa džipom, jahtom ili kućom na moru. Ako Vagi ne poklonite neki skup nakit barem jednom mesečno, ona veoma lako upada u depresiju i u tim momentima odmah razmišlja o drugom muškarcu. Okrutno zar ne?

VODOLIJA

Vodolija voli more i plaže pa tako je njen najbolji teren za lov na sponzore upravo letovanje. Na moru je neprikosnovena a njenom veštom oku jedan frajer sa skupim kabrioletom nema šanse da promakne. Ima oko sokolovo za takve stvari mada na plažu često nosi dvogled u slučaju da je neka jahtica od par miliončića u blizini. Ne preza da se smuva sa starijim osobama ali pod uslovom da su puni ko brod. Kada se Vodolija jednom popne na jahtu, ne silazi. Osim u slučajevima kada prelazi na skuplju jahtu.

Izvor: nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.