Izvor: Luftika.rs, 06.Nov.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesec u kom se venčate oređuje kakav će vam biti brak

Baš kao što svako od nas, prema datumu svog rođenja, pripada određenom horoskopskom znaku, i koji nas karakteriše u pogledu naših opštih karakteristika i skolonosti, tako isto i naš datum venčanja određuje u kom se znaku zodijaka nalazi naš brak. Verovali ili ne, to u kom vam je znaku brak može uticati, prema astrolozima, na vašu zajedničku budućnost sa partnerom i na to koliko ćete biti srećni zajedno.
U nastavku saznajte šta kaže zodijak: Kako mesec u kom ste se venčali >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << određuje vaš brak.
OVAN 21.3 – 19.4.
S obzirom da su ovnovi snažan i nezavistan znak, ako ste se venčali u ovom periodu, u braku ćete nastojati da sačuvate svoju samostalnost. Vaš partner i vi ćete imati mnogo lepih i romantičnih zajedničkih momenata, ali treba da pazite da ne budete suviše takmičarski nastrojeni jedno prema drugom.
BIK 20.4 – 20.5.
Za bikove takođe važi da su snažni individualci, pa će oni koji su se venčali u ovom delu aprila i maja takođe nastojati da u braku ostanu svoji. Treba da se pazite monotonije i da se stalno trudite da zajednički isporbavate nove i zanimljive stvari.
BLIZANCI 21.2 – 20.6.
Brak u znaku blizanaca je zapravo jako dobar jer se zasniva na konstantnoj i obostranoj komunikaciji, tako da će vaš zajednički život definitivno biti u znaku dijaloga. Tako ćete uvek imati dovoljno razumevanja jedno za drugo, i izbeći ćete bespotrebne nesporazume.
RAK 21.6 – 22.7.
S obzirom da je rak znak koji je tipičan po svojoj emotivnosti, brakovi sklopljeni u ovom periodu biće romantični, puni ljubavnih izjava, tepanja, nadimaka. Ipak, treba da se pazite da ne budete suviše usmereni samo jedno na drugo, već je poželjno i da provodite vreme i sa drugim ljudima.
LAV 23.7 – 22.8.
Ovo su uvek teatralni i stastveni brakovi u kojima ništa ne prolazi bez drame! Jednostavno, oboje u vezi sa svim imate svoje mišljenje i od njega nikako ne odstupate.
DEVICA 23.8 – 22.9.
Ovi brakovi su odlično ogranizovani, oboje vodite računa o detaljima, i što je najvažnije – umete da uživate u malim stvarima i trenucima u kojima ste jedno drugom dovoljni.
VAGA 23.9 – 22-10.
Astrolozi smatraju da je ovaj period najpogodniji za venčanje, jer je brak u znaku vage zasnovan na ravnoteži, razumevanju i uvažavanju druge polovine. Jedino treba da povedete računa da u braku ne izgubite svoju individualnost.
ŠKORPIJA 23.10 – 21.11.
Škorpija je strastven i telesan znak, pa u ovim brakovima dosta toga počiva na seksualnim odnosima. Naravno, morate povesti računa da to izbalansirate sa drugim važnim aspektima braka, a potencijalna opasnost je i u sklonosti ka ljubomori.
STRELAC 22.11 – 21.12.
Ovo su jako društveni i komunikativni brakovi koji vole da putuju, da se druže sa drugim parovima, otvorenom su uma i uvek spremni za novu avanturu.
JARAC 22.12 – 19.1.
Brakovi u jarcu su potpuno u znaku poštovanja tradicije, i ono u čemu supružnici koji su se venčali u ovom periodu najviše uživaju jesu praznici i vreme kada je porodica na okupu.
VODOLIJA 20.1 – 18.2.
Uvek moderni i potpuno nekonvencionalni parovi, koji su u svakom trenutku spremni na akciju, zabavu i druženja. Ipak, pazite da uvek imate dovoljno vremena i jedno za drugo.
RIBE 19.2 – 20.3.
Vi i vaš supružnik ste veliki sanjari, uvek okrenuti ka budućnosti u nadi da vam donosi najlepše trenutke. Savet je da ne zaboravite zbog toga da uživate i u sadašnjosti.
Nakon ovog teksta, ako ste u planovima za venčanje, verujemo da će vam prethodni redovi biti od velike koristi prilikom odabira datuma!
Izvor: mogujatosama
Blizanci, Jarac i Vodolija će čitavog života bežati od braka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.