Ljubi ga majka! Horoskopski znaci koji ne mogu bez mame, a mama će vam RASTURITI BRAK!

Izvor: 011vodič.com, 09.Jul.2019, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubi ga majka! Horoskopski znaci koji ne mogu bez mame, a mama će vam RASTURITI BRAK!

AUTOR: Žena/M.M. DATUM I VREME: 09.07.2019. 08:53 – 09.07.2019. 09:00 Tako je zgodan, pažljiv, dobro sluša, razume modu, predivno miriše – ali, neki muškarci nikad se do kraja ne mogu otrgnuti od mamine suknje. Foto: Shutterstock, ilustracija Mamini sinčići, mamine maze, mamini pekmezi – zovemo ih svakako… Rak Osećajnim Rakovima treba snažno mamino rame kako bi mogli da plaču zbog svega i svačega. On će joj ispričati svaki detalj iz svog života i redovno će maratonski telefonirati >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << s majkom. Kad si u vezi s takvim dečkom, moraš biti svesna da njegova majka zna sve vašem ljubavnom životu. Oprez! FEBRUARSKIM MAČKAMA TREBA STRPLJIV MUŠKARAC Evo kakav frajer je stvoren za vas! Pronađite LJUBAV prema mesecu u kom ste rođene!   Lav Lavovi su zapravo samostalni i ponosni. Ne daju da im bilo ko nešto dokazuje. Ali, postoji jedan izuzetak – njihova mama. Ona će uvek imati najvažniju ulogu u njihovom životu. Sve što ona kaže ima svoju težinu. Čak i kad se odavno odselio od kuće, ona odlučuje o svim njegovim ljubavnim odlukama. Kako bi bila u toku, on se s njom nalazi najmanje jednom nedeljno na kolačima i kafi. DVA ZNAKA TREBA NAROČITO DA SE PAZE! Retrogradni Merkur traje ceo jul i napraviće vam PAKAO OD ŽIVOTA! A danas je NAJGORI DAN! Foto: Shutterstock, ilustracija Muškarci rođeni u znaku Strelca rado bezbrižno žive. Oni se rado opuste i ne vole da razmišljaju o ozbiljnim stvarima. Zašto bi? Kad dođe do nečeg ozbiljnog, onda se za pomoć uvek obrate svojoj mami. On joj čak ponekada nosi prljav veš da mu opere i da mu nešto fino skuva. Bez mame život bi mu bio puuuno naporniji. JEDNO MISLE, DRUGO KAŽU Ne možeš im verovati! Svaki znak ima nešto drugo na pameti kada kaže VOLIM TE!   More
The post Ljubi ga majka! Horoskopski znaci koji ne mogu bez mame, a mama će vam RASTURITI BRAK! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.