Ljubavni horoskop za 2020. godinu! Veliki izazovi!

Izvor: Svet plus, 19.Okt.2019, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubavni horoskop za 2020. godinu! Veliki izazovi!

Naredna godina je prestupna i obećava velike promene i u pozitivnom, ali i u negativnom smislu, ali jedno je sigurno, na polju ljubavi će biti turbulentno. Ova godina će biti pod uticajem dve planete: Saturna koji je planeta discipline, realnosti i mukotrpnog rada i Jupitera koji je planeta blagostanja i sreće. Evo kako će sve to uticati na ljubavni život svakog znaka pojedinačno. Ljubavni horoskop za 2020. godinu! Veliki izazovi!

Ovan

Ova godina će Ovnovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << doneti važne zadatke i previše obaveza na koje će morati da koncentriše, pa vremena za ljubav neće mnogo ostati.

Međutim to nije ni malo loše za vas, jer vam je preko potreban period samoće u kome ćete shvatiti šta zapravo želite.

Kraj godine donosi mogućnost za poznanstvo sa osobom koja će vas zaintrigirati i sa kojom ćete uploviti u emotivnu vezu koja obećava.

Ovnovi koji su zauzeti ili u braku bi trebali da vode računa kome iznose detalje iz svog emotivnog života, jer bi te reči mogle da se iskoriste na loš način. Garancija za srećan porodični život je da ne delite svoje probleme sa drugim ljudima.

Bik

Nekoliko osoba će pokušati da osvoji vaše srce, pa ćete se naći pred teškim izborom. Astrolozi savetuju da do sredine septembra ne donosite važne odlokuke kada je ljubav u pitanju, jer bi mogle da budu potpuno pogrešne.

Dobro razmislite pre nego što uplovite u ozbiljnu vezu.

Zauzeti Bikovi bi trebali da povedu računa o odnosu sa voljenom osobom. Pred vama je period pun izazova koji će na test staviti vašu vezu. Neko iz okoline će pokupšati da naruši vašu sreću, pa zato budite obazrivi.

Blizanci

2020. godine će bit pravi test za neozbiljne Blizance. Na proleće će im biti postavljen utimatum od strane voljene osobe.

Vreme je da se odlučite da li želite da napravite sledeći korak i započnete stvaranje porodice ili da nastavite dalje sami. Vreme je da izaberete ono što vas usrećuje.

Slobodni Blizanci će upoznati osobu koja im na prvi pogled neće sopasti, ali će vremenom postajati sve prisniji. To poznanstvo bi moglo da izrodi veliku ljubav.

Rak

Biće ovo uspešan godina za predstavnike ovog znaka . Ovaj period će vas naterati da naporno radite i bavite se sopstvenim razvojem.

Srodnu dušu ćete upoznati u poslovnom okruženju, u trenutku u kome se najmanje budete nadai. Obrartite pažnju, možda je vaša sudbina već ti negde, u vašoj blizini.

Zauzeti Rakovi će proći kroz težak period. Postoji mogućnost da vas voljena osoba izda i razočara.

Lav

Pravi „kralj“ ljubavnih veza u narednoj godini biće Lav. Ova godina će biti obeležena zanimljivim, senzualnim poznanstvima koja će predstavnicima ovog znaka dati dodatnu energiju. Brzo ćete se zaljubljivati, ali i odljubljivati, sve do druge polovine godine kada ćete sresti osobu koja će vas očarati i sa kojom ćete poželeti da osnujete porodicu.

Zauzete Lavove očekuje proširenje porodice.

Devica

Devica će se odupirati ljubavi i na sve načine pokušavati da pobegnu od nje, ali budite svesni činjenice da će 2020. da promeni mnogo toga. To će biti period borbe sa samim sobom, ali će na kraju ljubav pobediti. Posebna osoba će ušetati vaš život.

Pod uticajem Saturna, zauzete Device će se suočiti sa sukobima sa partnerom. Važno je da u takvim siuacijama ostanete mirni kako ne biste vezu doveli do kraja.

Vaga

Već na početku godine Vagama će se desiti velike promene na bolje na ljubavnom planu, ruže će vam scvetati, pa ćete imati više energije i volje, što će se pozitivno odraziti i na ostale aspektne života.

Zauzetim Vagama sledi period u kome će sve biti mirno i bez nekih velikih pomaka. Potrudite se da začinite odos sa partnerom, romantičnim putovanjem ili nekim lepim gestom , jer vas u suprotnom očekuje period svađa.

Vodič za istinsku sreću: Spisak stvari koje treba dnevno da uradite, za 7 dana raspoloženje će biti na vrhuncu!

Škorpija

2020. gosina biće obeležena lepim emotivnim trenucima, ali i brodolomima. Iako će biti kratkotrajne, ostaviće veliki trag na Škorpijama. Ove godine ćete zaista naučiti da volite i konačno ćete odrediti kriterijume koje tražite kod partnera. Ova godina vam donosi prvau ljubav koju ste tako dugo čekali.

Zauzete Škorpije će se naći na raskršću u svojim vezama. Vreme je da donesete važne odluke. Ova godina je prelomna. Postoji mogućnost za krah veze.

Strelac

Strelčevi će imati neverovatno mnog sreće. Sredinom godine postoji šansa da svoju sudbinu povežete sa osobom koja će vam biti podrška usvakom smislu. Ne bi trebalo da propustite takvu šansu koju vam je sudbina donela.

Zauezeti Strelčevi bi trebali da budu iskreniji prema voljenim osobama, ali i prema sebi samima. Nakon malih nesuglasica, sledi period u kojem će vladatim harmonija.

Jarac

Jarčeve očekuju turbulentne situacije na polju ljubavi. Nikao nećete moći da se skrasite pored jedne osobe. Na kraju godine ćete biti primorani da donesete velike odluke. Postji mogućnost za zasnivanje porodice.

Za zauzete jarčeve 2020. godina će biti izuzetno teška. Postoji mogućnost da će vas voljena osoba izdati.

Vodolija

U narednoj godini, usamljene Vodolije čeka zanimljivo poznanstvo na mestu na kome se najmanje nadaju da će sresti voljenu osobu. Zvezde kažu da je ovo najbolja godina za zapčinjanje novih ljubavi ili zasnivanje prodice.

Zauzete Vodolije će imati godinu harmoničnih odnosa.

Ribe

Ribama se u život vraća neka osoba iz prošlosti koja ima je mnogo značila. Neočekivani susret može da završi obnavljanjem romanse.

Zauzete Ribe bi trebalo više pažnje da posvete voljenim osobama.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.