Izvor: Luftika.rs, 15.Feb.2019, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lav, Strelac i Vodolija ne mogu da vole samo jednu osobu

Horoskopski znak može da otkrije da li ste skloni dugim vezama ili više preferirate avanture. Dok su Ribe, Rakovi i Škorpije poznate kao izrazito verni znakovi, to se i ne može reći za Lava, Strelca i Vodoliju.
Lav Lavovi su prilično oprezni pre zaljubljivanja. Najčešće prolaze i nedelje, dok ljubav ne procveta u punom sjaju, jer oni obožavaju sve moguće načine zavođenja. Kada se zaljube, vrlo su strastveni i predani, ali samo godinu ili dve. Svi rođeni u znaku Lava imaju snažno >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i vatreno srce, koje ih čini monogamnim, ali nemaju mnogo veza koje traju više od godinu dana, piše Superžena.
Strelac Ovaj neodlučni znak ima problem s predanošću samo jednoj osobi. Kad su dugo na jednom mestu ili u istoj vezi, postanu nemirni. Ako želite da vaša veza sa Strelcem traje godinama, morate im dati dovoljno slobode. Možda ćete čak morati da pređete i preko neke prevare.
Vodolija Vodolija je vrlo nemiran znak. Problem mu je da ostane u vezi duže od nekoliko dana. Svoj život žele da začine raznolikošću. Nisu preterano seksualni. Može da se desi da ih jedna osoba fascinira i impresionira, a onda odjednom izgube interesovanje. Stimulišite mu intelekt i imaćete odličnu šansu da s njim provedete više godina. Osim toga, poželjno je da volite putovanja.
Vaga, Škorpija i Jarac su najlepši horoskopski znakovi

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.