LEPI, ALI OPASNI: Ovo su 3 horoskopska znaka koje nikada nećete moći da PREVARITE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2018, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPI, ALI OPASNI: Ovo su 3 horoskopska znaka koje nikada nećete moći da PREVARITE!

Imaju snažnu intuiciju.

Sledeća tri znaka imaju najizraženiju intuiciju koja ih gotovo nikad ne prevari, pa ćete njima teško nešto sakriti ili slagati.

Škorpija

Škorpije imaju izražen osećaj za maltene sve i tačno znaju šta ko misli iz samo jednog upućenog pogleda. Kako sve proživljavaju kroz neku dubinu, imaju sposobnost da prepoznaju šta je sledeće što nadolazi. Svesno preuzimaju rizik, iako im predosećaj govori šta će i kako će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti. Škorpije vole uzbuđenje i akciju, pa iz tog razloga nekada neće da poslušaju sebe, što se najviše dešava kada je u pitanju ljubav.

Објава коју дели TheCoupleGoals (@couplegoals) дана 24. Јул 2018. у 9:29 PDT

Strelac

Kod Strelčeva je intucija relativno pod "zatišjem" dok ne pronađu neki unutrašnji sklad sa samim sobom. Kada se to desi, sledi rad na intuiciji koja može biti jako velika. Intuicija im je povezana sa unutrašnjim zadovoljstvom, pa ako ga ne pronađu - intuicija im neće biti dovoljno razvijena da pokaže opasnost ili dobru stvar.

Објава коју дели TheCoupleGoals (@couplegoals) дана 11. Јул 2018. у 12:40 PDT

Ribe

Ribe su veliki duhovnici i često im se dešava da sanjaju stvari koje im ukazuju na nešto - važan događaj koji će uslediti ili neke svari koje se kasnije zaista i obistine. Za Ribe je takođe bitan unutrašnji mir, kao i zadovoljstvo koje prerasta u intuiciju koja ih vodi ka onome šta predosećaju. Moto im je "ja osećam", koji zapravo opisuje njihovu sposobnost i izraženu intuiciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.