Kod njih ne pale lepe reči: Ovi horoskopski znakovi vas neće ni pogledati ako niste fizički lepi

Izvor: B92, 26.Nov.2022, 16:52

Kod njih "ne pale" lepe reči: Ovi horoskopski znakovi vas neće ni pogledati ako niste fizički lepi

Opšte je poznata stvar da se ljudi pronalaze na osnovu kompatibilnosti svojih karaktera i osobina, međutim, kod ovih horoskopskih znakova fizički izgled uzima primat nad svim ostalim unutrašnjim kvalitetima jedne osobe.

Škorpije

Škorpije su poznate po svom perveznom umu, te je kod njih seksualno uzbuđenje mnogo bitnije od emocija, barem u početku. Škorpije su pohotna bića i traže partnera koji im fizički odgovara. Emocionalna povezanost kod njih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dolazi kasnije.

Ova tri horoskopska znaka čeka finansijska katastrofa u 2023. godini



Ovan


Ovnovi su intenzivni ljubavnici. Nezasiti su i prvo primete fizički izgled kod partnera. Kod njih, slično kao i kod Škorpija, privlačnost se odražava kao fizičko uzbuđenje, a emociie dolaze kasnije.

Ovi znakovi ne mogu da se "sastave" nakon raskida: Kraj veze je za njih kao "smak sveta"

Bik

Oni su strastveni po svojoj prirodi i trude se da udovolje svojim seksualnim nagonima. Zato im je potreban partner koji će ih, prvenstveno, fizički zadovoljiti u krevetu. Kod njih se emocije kasnije razvijaju, ukoliko primete da je partner vredan njihove pažnje.

Ovim znakovima je "prekipelo": Do kraja nedelje će raskinuti emotivne veze

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.