Izvor: Luftika.rs, 06.Nov.2018, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako vole muški znaci Zodijaka i koji će vam „skinuti zvezde“

Pojedini znaci Zodijaka mogu biti veoma privrženi svojim partnerima, ali ima i onih koji svoju posvećenost ne iskazuju tako očigledno.
Iako im značite puno, pojedini horoskopski znakovi to jednostavno ne umeju da iskažu i neće im se javiti osećaj da vam udovoljavaju, piše astrološki portal Atma.
1. Ovan Ovan želi romantičan i ravnopravan odnos. On misli da je potrebno da se povremeno ugađa partneru i to poklonima, ali ne previše kako se veza ne bi pretvorila u materijalizam.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> 2. Bik Bik voli da ugađa svojoj partnerki, ali njegov stil je malo drugačiji. Umesto poklona i masaža, pokazaće svoju ljubav kroz podršku, brigu i odgovornost. S njim ćete se osećati zaista voljenim.
3. Blizanci Od njih ne bi trebalo da očekujete kraljevski tretman. Držaće vas za ruke i voleti vas, ali konstantno ugađanje nije njegova domen. On misli da su takve stvari dosadne i posebna iznenađenja čuva samo za posebne prilike.
4. Rak Rak voli da razmazi svog partnera i priuštiće mu sve što želi. On je zavistan od poljubaca i toplih reči koje će dobiti zauzvrat. Bez obzira šta je to što želite, vaš partner rak će tu želju sigurno ispuniti.
Tri znaka koja će u novembru doživeti veliku ljubav

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.