Kako osvojiti muškarca prema horoskopu

Izvor: Luftika.rs, 13.Avg.2018, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako osvojiti muškarca prema horoskopu

Horoskop može u velikoj meri može da vam pomogne prilikom zavođenja muškarca. Iako osvajanje jačeg pola ponekad ume da deluje komplikovano i teško, zahvaljujući horoskopu imaćete uvid u neke od osobina koje su karakteristične za horoskopski znak muškarca kojeg nameravate osvojiti, pa će vam čin zavođenja izgledati kao igra mačke i miša.
Hana Hart u knjizi “Muškarac na dlanu” daje konkretne i praktične savete služeći se astrološkom tipologijom muškaraca, otkrivajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << njihove tajne želje i slabosti. Dovoljno je samo da znate tačan datum rođenja izabranika vašeg srca i, potom, sledite putrokaz kako da ga osvojite.
Ovan, 21. 3 – 20. 4. O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će ići korak iza njega.
Kako ispoljava osećanja: Burno, bučno, glasno i nezgrapno. U svakom slučaju – ispoljava ih. Ako vam je rekao da ste najlepša žena koju je sreo u životu, ne znači da za pet minuta neće sresti lepšu. Kad iskreno voli, onda to otvoreno i kaže. Sve dok zamuckuje, znači da ni sam ne zna šta oseća.
Kako da ga osvojite: Nećete ništa postići ako mu sve sami ponudite, nego ćete morati da ga izazovete da vam priđe. Zbunite ga protivrečnim signalima! Jedan dan ga zainteresovano posmatrajte, a sutra nezainteresovano prođite pored njega. Pronađite zajedničkog poznanika koji će Ovnu izgovoriti nekoliko pohvalnih reči o vašoj neukrotivoj prirodi. Kada vas konačno pozove da izađete, govorom tela ga pozivajte da vas dodirne, ali ostanite nedodirljivi do trećeg sastanka.
Ovan te neće pitati gde želiš da te odvede. Nemoj da se protiviš, nego pokaži da imaš poverenja u njegov izbor. Pusti ga da te vodi, jer ga uloga vođe ohrabruje. Ne očekuj da će ti se na prvom sastanku poveravati, jer verovatno to nikad neće ni raditi. Ne započinji teške i ozbiljne teme. Tvoj zadatak je da ga nateraš da te gleda, a znaj da on nije u stanju istovremeno i da te sluša. Sve dok ga izazivaš (dogovorile smo se da upravo to moraš da radiš), ne smeš da ga opterećuješ problemima. Nudiš mu samo lake teme i ležerne pokrete. Seti se govora tela! Prekrsti noge. Jednom rukom se blago osloni na lakat, a prstima nežno dodiruj vrat. Drugom rukom, zapravo vrhovima prstiju, nekoliko puta pređi preko svog kolena. U jednom trenutku moraš da ga gledaš direktno u oči, a već u sledećem, nezainteresovano, ali ne i stidljivo, da skreneš pogled u stranu.
Poznati Ovan: Marlon Brando, 3. april 1924. – 2. jul 2004.

Bik, 21. 4 – 20. 5. O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će biti njegova desna ruka.
Kako ispoljava osećanja: Otvoreno, transparentno i bez straha da bi mogao ispasti smešan. Bik to čini nežnim dodirom, blagim rečima i tepanjem u stilu “cico, maco, kuco…”, a za uzvrat očekuje da i vi pokažete osećanja. Ako ne ispoljava emocije, onda to znači da ništa i ne oseća odnosno da emocije ne postoje.
Kako da ga osvojite: Počnite razgovor o slatkim temama, pa polako pređite na lascivne izjave i lagani flert. Bik ne sme da pomisli da se dvoumite između njega i nekog drugog. Učinite sve što vam padne na pamet, a naročito ono za šta bi vaše drugarice uzviknule “ne to”. Zauzmite zavodljivu pozu, približite svoje lice tik uz njegovo, sedite mu u krilo i sve to ponovite nekoliko puta dok Bik ne shvati da ste ozbiljni u nameri da budete samo njegovi.
Neophodno oružja za pohod na “obećanu zemlju” zove se strpljenje. Samo da te upozorim: ovu reč ću ubuduće često ponavljati. Toliko često, da postoji opasnost da je izgubiš, da ti sve dosadi, i da odustaneš od svega. Ne mislim da izgubiš “reč”, nego strpljenje! Dakle, strpljenje ti treba odmah ako planiraš da ideš dalje. Zahtev da budeš strpljiva nije lak, a da stvar bude još teža, ni strpljenje nije oružje kojim ćeš zadati “pobedonosni udarac”, ali jeste neophodno da bi do pobede uopšte došlo. Strpljenja ne može biti malo. Ako je “malo”, onda nije strpljenje. Ne sme ga biti ni previše, da se ne bi pretvorilo u pasivnost. Ako si pasivna, onda se upuštaš u rizičnu taktiku “čekanja da obećana zemlja dođe kod tebe”. Strpljenja mora biti “dovoljno”! Ili si strpljiva, ili nisu. Ako jesi, onda možemo da razgovaramo o taktici i drugim oružjima. A sada, otkrivamo još jednu čarobnu reč! Čekaš? Postaješ nestrpljiva? Strpi se… stiže!
Poznati Bik: Al Paćino 25. april 1940.

Blizanci, 21. 5 – 20. 6. O kakvoj ženi mašta: O onoj koja ga neće pitati, “gde ideš i kada ćeš se vratiti”.
Kako ispoljava osećanja: Ako vas uvlači u svoj život tako što vas upoznaje s prijateljima i roditeljima, znači da mu se zaista dopadate. Ipak, iako mu je stalo vas, znajte da to ne znači da je zaljubljen. Ako vas ne zamoli ni za kakvu uslugu, znači da vas iskreno voli.
Kako da ga osvojite: Neozbiljni Blizanac je ozbiljan igrač, a omiljena igračka su reči kojima često proigra tuđe poverenje. On je neizlečivi trgovac i zato mu prodajte priču da će vezivanjem za vas postati slobodan. Ne tražite da vam polaže račune, ali ispletite mrežu dojavnika koji će vas obaveštavati o svakom njegovom koraku. U toj mreži, on treba da se oseća kao “muva u kesi”. Znam da je poređenje ružno, ali potpuno odslikava situaciju u kojoj Blizanac misli kako i dalje slobodno zuji okolo, a zapravo je u mreži. Jednostavno rečeno, ne smeš da ga ispuštaš iz vida, ali ne smeš ni da ga zarobiš. Tačnije rečeno, moraš da mu pružiš iluziju da nije zarobljen. Spontanost je, u borbi za Blizanca, najbolje oružje.
Poznati Blizanac: Clint Eastwood, 31.maj 1930.

Rak, 21. 6 – 22. 7. O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će ga bezuslovno voleti i podržavati.
Kako ispoljava osećanja: Ako vam kaže “nemoj da me ostaviš”, to ne znači da vas voli. On samo ne voli da bude ostavljen, pa je u stanju da opstaje u vezi koja mu uopšte ne odgovara. On može čitav život da trpi samo da bi izbegao neprijatnosti raskida. Ako umesto vas opere sudove, budite spokojni jer je ljubav koju oseća neuništiva.
Kako da ga osvojite: On voli sve prirodno, od prirodnog ponašanja i prirodnog izgleda do prirodnih nauka. Ali, za razliku od fizike i priče o suprotnostima, Rak veruje da se samo sličnosti privlače. Nemojte trčati za njim, nego izrežirajte da vam se putevi slučajno ukrste, pa mu uz čašu crnog vina nagovestite da su vaše duše srodne.
Rak ne može da živi sam. Ili, preciznje: on ne može ni da diše ako je sam, ali to ne znači da će pristati na vezu sa bilo kojom ženom, jer zašto bi kad postoje prijatelji? On ima puno prijatelja, i svi ga doživljavaju kao člana porodice. Uvek je dobrodošao u njihove kuće, u bilo koje doba dana ili noći. Rak pleni svojim razumevanjem za sve životne situacije u kojima čovek može da se nađe. Pošto ne voli da bude izneveren, retko kada će sam nekoga izneveriti. On je prosto savršen prijatelj. Društvo mu je, između ostalog, potrebno da bi ga štitilo od, mrskog mu, suočavanja sa samim sobom. Jer, kad ostane sam, postoji opasnost da će se udaviti u “suzama”, boreći se sa svojom slabošću: sa strahom od odbačenosti. Kada je u društvu, ne mora da misli o sebi, zato što uvek postoji neko drugi, neko ko je interesantniji.
Poznati Rak: Sylvester Stallone, 6. jul 1946.

Lav, 23. 7 – 22. 8. O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će mu se diviti i potčinjavati.
Kako ispoljava osećanja: Ako je nežan i predusretljiv, ne znači da je zaljubljen. Dok se udvara on deli komplimente, ali kad vas osvoji, dobijate samo kritike. Ako je prestao da vas kritikuje i počeo da vam se umiljava, to je jasan znak da mu se sviđa neka druga.
Kako da ga osvojite: Lav voli da poseduje materijalna dobra, diplome, zahvalnice, propusnice i počasti. Koliko god da ima, uvek mu je malo i zato mu ponudite ono što mu nedostaje. Skromnost. Budite skromni i poželeće da vas osvoji. Zamolite ga jednostavnim rečima i umilnim glasom za uslugu koju samo on, moćni Lav, može da učini. Sve dok mu se budete divili imaće potrebu da budete u njegovoj blizini.
Prva lekcija koju moraš da savladaš glasi “Kako se odupreti navođenju na pogrešan zaključak”. Suština onoga što treba da naučiš je ovo: ne smeš da mu dozvoliš da svojom sugestivnošču neprestano utiče na donošenje tvojih zaključaka. Može, ali samo ponekad. Ako izgubiš svoje mišljenje, izgubićeš i njega. On će neprestano imati potrebu da te pretvara u sebe, a ako u tome uspe, prestaćeš da mu budeš interesantna. Bićeš osvojena, ali će to označavati početak kraja. A kad već pomenuh kraj… možda bi bilo bolje da je ova prva lekcija bila poslednja. Sad je gotovo jer je rečeno! Kad je već tu, imaj je na umu od samog početka, jer znanje nikad nije na odmet ako umeš da ga upotrebiš.
Poznati Lav: Arnold Schwarzenegger, 30. jul 1947.

Devica, 23. 8 – 22. 9. O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će imati apsolutno poverenje u njega.
Kako ispoljava osećanja: Nemojte mu nikada postaviti pitanje “da li si zaljubljen”, jer će se razmišljajući o tome odljubiti, čak i ako je bio zaljubljen. Njegova ruka preko tvog ramena siguran je znak da nešto oseća.
Kako da ga osvojite: Manjka mu osećaj sigurnosti, obožava rutinu i naviku, veliki je račundžija i uvek je protiv. Kada znate čime raspolažete, nije teško izračunati šta treba da činite. Stvorite mu naviku da vas sreće u isto vreme na istom mestu i ulićete mu osećaj sigurnosti, pa će se pored vas osećati prijatno. Pokažite mu da imate slabosti, ali da možete da se brinete o sebi. Navedite ga da bude protiv vaše usamljenosti tako što će provoditi vreme sa vama.
Pouzdaniji način od visine, jeste ponašanje. Scena u kojoj ćeš ga prepoznati izgleda ovako: on sedi za stolom, u društvu. Zgrčen je, povijen, šake stegnute. Lupka nogom o pod, ali na licu: osmeh. U jednom trenutku, nervoznim pokretima okreće glavu nekoliko puta levo-desno, preko ramena. Osvrće se, kao da ga neko prati, i kao da proverava da li mu je taj neko ponovo ušao u trag. Nakon tih nervoznih pokreta, nonšalantno ukrsti prste na rukama, tako spojene šake prebaci preko glave, na vrat, i počne da se isteže izvijajući leđa unazad. Dok se isteže, obavezno se klati na stolici. Čitav ritual završava tako što ponovo zauzme zgrčen položaj, nabaci osmeh, i, kao zainteresovano, pogleda sve koji sede sa njim.
Poznata Devica: William Levy, 29. avgust 1980.

Vaga, 23. 9 – 22. 10. O kakvoj ženi mašta: O onoj s kojom će moći da se dogovori.
Kako ispoljava osećanja: Ispoljava emocije i onda kad ne postoje. Sve dok vam govori da vas voli, a i dalje radi ono što vam smeta, malo je verovatno da je izgovorio istinu. Kada počne da se trudi da u vezi oboje budete zadovoljni, znači da vas voli.
Kako da ga osvojite: Vagu ne možete da osvojite! Moraćete neprestano da ga osvajate jer on bez ljubavnih igara i flerta ne može da živi! Da biste postali predmet njegovih želja, moraćete da ličite na dijamant, odnosno da budete hladni, oštri, nesalomivi, jedinstveni, lepi i glamurozni. Ako ne možete da se pohvalite ovim dragocenim vrlinama, onda mu nemojte spominjati njegove mane i nemojte mu protivurečiti.
Da vidimo gde smo, tačnije: gde ste? Upoznali ste se, počeo je da te zavodi, znači: ponaša se kao analitička vaga. Zavodi te, znači: dvoumi se. Dvoumiće se čak i ako je tvoja savršenost nesumnjiva, ali NE neće izgovarati. Sve dok te merka i dok se dvoumi, traje presudna bitka od čijeg ishoda će zavisi rezultat čitavog rata. Sem zdravlja i glamura ovde će ti biti potrebno i strpljenje protkano upornošću, jer bi ova neizvesna borba mogla da potraje mesecima. Nemoj da očajavaš, nego “vreme neizvesnosti” iskoristi da izgradiš mentalni stav o kom smo toliko pričale.
Poznata Vaga: Jean-Claude Van Damme, 18. oktobar 1960.

Škorpija, 23. 10 – 22. 11. O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će mu biti verna do groba.
Kako ispoljava osećanja: Sve dok je zaljubljen, neće mu padati na pamet da bi vama mogao da se sviđa neko drugi. Kada nije siguran da li vas voli, postaje posesivan i ljubomoran.
Kako da ga osvojite: Asketskim izgledom, nevinim pogledom i bretelom brushaltera koja se neprimetno nazire ispod bluze. Probudite detektiva u njemu. Naterajte ga da vas istražuje. Postavite mu zagonetku tako što ćete poslati polovične, ali izazovne informacije o sebi. Istaknite svoju samostalnost i počnite nenametljivo da mu se namećete. Pričajte o sebi, ali ne obećavajte ništa. Ostanite nedorečeni i on će poželeti da čuje priču do kraja. Oduševite se onim što njega oduševljava, zabrinite se nad onim što njega brine, kritikujte ono što mu smeta i sigurno će vas pozvati na večeru.
Sledeći put kada ga sretneš, kada ti se krv sledi u žilama, kada ti se svi udovi potpuno parališu, moraćeš da pomisliš: “On nije strašan. On samo strašno želi da to bude”. Metoda koju sprovodi poznata je i tebi, a zove se “napad je najbolja odbrana”. Zapamti! On napada da ne bi bio napadnut. Ne nasedaj, ne napadaj, ne brani se. Uostalom, šta te briga! Pa ti i ne treba da ga napadneš. Treba samo da ga navedeš da on zavede tebe. Mačeve u korice! Ako već moraš da imaš neprijatelja, onda je najbolje da to bude škorpija.
Poznata Škorpija: Jon-Erik Hexum, 5. novembar 1957. – 18. otobar 1984.

Strelac, 22. 12 – 19. 1. O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će imati svoju karijeru, ali i biti sjajna domaćica.
Kako ispoljava osećanja: Uglavnom ih nikada ne ispoljava, ali to ne znači da ništa ne oseća. Nemojte ga uvlačiti u njemu neprijatne razgovore o emocijama, nego mu dozvolite da vas voli u tišini, bez reči.
Kako da ga osvojite: Potreban vam je: suzdržan i dostojanstven izraz lica, malo upornosti, mnogo strpljenja i kašičica nežnosti. Sve to servirajte uz priču o svojim obavezama, ambicijama i pouzdanim prijateljima koje obožavate. Vodite računa da ga ne opteretite preteranim zahtevima, i obavezno pratite njegov spori ritam. Najbitnije je da ga ne požurujete jer ćete u suprotnom postići jedino da on brzo pobegne od vas. Upustite se u osvajanje samo ako ste dovoljno uporni, strpljivi i spremni da se prilagodite njegovom načinu života.
Ono što najviše može da te uplaši i obeshrabri, jeste to što Strelac deluje kao da zna šta hoće, i što vrlo lako stupa u kontakt sa nepoznatim osobama, pa ako te još uvek nije primetio, možda ćeš pomisliti da mu se ne dopadaš, i da te nikada neće poželiti. Najlepše bi bilo kada bi te jednog popodneva, na ulici, zaustavio šarmantni muškarac i rekao “Hoću samo tebe i nijednu drugu. Hoću te odmah, pa do krajaživota”. Nisi jedina. Poznajem mnoge koje žele isto, ali malo onih kojima se nešto slično desilo. Zašto se tako retko dešavaju ovakvi susreti dva bića o kojima mi žene maštamo, zaista ne znam.
Poznati Strelac: Brad Pitt, 18. decembar 1963.

Jarac, 22. 12 – 19. 1. O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će imati svoju karijeru, ali i biti sjajna domaćica.
Kako ispoljava osećanja: Uglavnom ih nikada ne ispoljava, ali to ne znači da ništa ne oseća. Nemojte ga uvlačiti u njemu neprijatne razgovore o emocijama, nego mu dozvolite da vas voli u tišini, bez reči.
Kako da ga osvojite: Potreban vam je: suzdržan i dostojanstven izraz lica, malo upornosti, mnogo strpljenja i kašičica nežnosti. Sve to servirajte uz priču o svojim obavezama, ambicijama i pouzdanim prijateljima koje obožavate. Vodite računa da ga ne opteretite preteranim zahtevima, i obavezno pratite njegov spori ritam. Najbitnije je da ga ne požurujete jer ćete u suprotnom postići jedino da on brzo pobegne od vas. Upustite se u osvajanje samo ako ste dovoljno uporni, strpljivi i spremni da se prilagodite njegovom načinu života.
Ako uspem da ti objasnim kako Jarac doživljava vreme, pomoći ću ti više nego savetom da izbaciš mini suknju i počneš da nosiš dugačku; da su mu crna, siva i tamnobraon neuporedivo draže od roze i žute; da mu je “in” sve što je “retro”, da ćeš ga erotskim, svilenim donjim vešom uplašiti, a pamučnim, jednostavnim, opustiti.
Poznati Jarac: Peter Steele 4. januar 1962. – 14. april 2010.

Vodolija, 20. 1 – 18. 2. O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će razumeti njega, a naročito njegov hobi.
Kako ispoljava osećanja: Vodolije uglavnom ne ispoljavaju svoja osećanja jer misle da se ljubav ne može ni dokazati, ni kazati, pa ne žele da učestvuju u besmislenim poduhvatima. Osim toga, Vodolija samom sebi izgleda smešno u trenucima kada izjavljuje ljubav.
Kako da ga osvojite: Vodolija je čovek budućnosti, pa je zato zagledan u daljinu, ali ne vidi ono što mu je pred nosom. On voli ljude (a naročito žene), ali ih teško primećuje. Ako imate drugu boju kože ili pripadate različitoj etničkoj grupi, stavite mu to do znanja i sigurno će se zainteresovati. Ako se, pak, po poreklu ne razlikujete mnogo od njega, moraćete da inscenirate zvezdane ratove i sudar dva sveta da bi vas primetio. Čim vas primeti, odmah ćete biti u njegovom srcu.
Verovala ili ne, ali malopre smo došle do prve konkretne i tačne informacije o njemu. Dakle, imati posla sa Vodolijom znači imati posla sa pametnjakovićem. Nivoi njegovog pametovanja su različiti. Od toga da je jako dosadan jer sve najbolje zna, pa čak i kako se kuva jelo koje nikada nije skuvao, do toga da njegova pamet zaista prevazilazi granice mogućeg. Oni neopravdani pametnjakovići najčešće su vrlo neskromni pa prosipaju svoju mudrost i gde treba i gde ne treba, dok su ovi drugi, kao po pravilu, skromni i ćutljivi. Koliko god da su različiti, njih dvojica ipak imaju nešto zajedničko. Obojica znaju da će ih glava sigurno zaboleti ako njome snažno udare u zid. Drugačije rečeno: ne moraju baš sve da osete i da dožive, jer i na osnovu posmatranja mogu da donesu tačne zaključke.
Poznata Vodolija: John Travolta, 18. februar 1954.

Ribe, 19. 2 – 20. 3. O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će moći da razume njegovu senzualnu prirodu.
Kako ispoljava osećanja: Ako u svoj monolog ubaci po koji stih, ne znači da vam je time izjavio ljubav. Ribe se teško upuštaju u ispoljavanje osećanja jer veruju da je emotivnost prvi pokazatelj slabosti. Ako počne da menja navike koje vam ne odgovaraju, budite sigurni da vas voli.
Kako da ga osvojite: Ako ste potpuno sigurni da vam muškarac Riba zaista treba, biće dovoljno da ga poželite i želja će vam biti ispunjena. Ne, ovo nije šala! Ribu ćete osvojiti jedino ako verujete u čuda, a zadržati ako njemu ne verujete na reč. On je čulan, ali ga čula ne služe. Videće vas jedino ako mu ne zaklanjate vidik, a čuti samo ako mu se tiho obratite. On je vodeni znak, ali ćete mu žeđ utoliti tek kada ga napojite optimizmom.
Da budem iskrena, on ti neće uzeti za zlo čak i ako posle nekoliko pića završite u njegovom krevetu. Neće pomisliti da si laka riba, da si praznoglava, promiskuitetna, potrošna roba. Jednostavno, neće pomisliti ništa, a to je najgore što može da ti se desi. Da bi mu pomogla da te zavede, moraš da ga navedeš da misli na tebe, pa makar i da te mrzi. Sve je izgubljeno ako ne uspeš da ga prodrmaš iz ravnodušnosti. Prodrmaćeš ga ako mu pomogneš da stvari posmatra iz drugog ugla i drugim očima…
Poznata Riba: Jon Bon Jovi, 2.mart 1962.

Koji tip muškarca odgovara vašem horoskopskom znaku

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.