Kako koji horoskopski znak prelazi sa reči na dela? Bikovi vas neće ispustiti iz ruku, Device su stidljive...

Izvor: 24sata, 30.Sep.2014, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako koji horoskopski znak prelazi sa reči na dela? Bikovi vas neće ispustiti iz ruku, Device su stidljive...

Ima znakova koji neće časiti ni časa ukoliko niste njihov tip, a ima i onih koji se kod kuće ponašaju kao jagnje, a kad izađu u grad...

OVAN

OVAN ON – Kad on pređe sa reči na dela, vi ste već "bareni i reš pečeni". Dok ste se okrenuli, on je već u svakoj vašoj misli, svakom trenutku, danu i mesecu. Ako taj broj meseci uopšte dostigne dvocifren broj, smatrajte da ste zadržale Ovna, jer ako niste, on je već u novom osvajačkom pohodu, zato što >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << je njemu zanimljivo samo - neosvojivo. Dokle god mu izmičete i tajanstveno se smeškate, radoznali Ovan će trčati za vama.

L A V

LAV ON – Ništa nije neosvojivo za tog galantnog šarmera koji će potrošiti celu platu na 101 ružu samo za vas (plus šampanjac, bombonjera i parfem za koji pouzdano zna da je vaš omiljen). Pošto mu niste odoleli, on će vas u društvu uvek tretirati kao kraljicu, dok će kod kuće očekivati da vi ugadjate njemu. Što pre to shvatite, lakše će vam biti da delite život sa muškarcem Lavom koji će biti spreman da u pola noći, sedne u kola, voz ili avion, kako bi kao pravi vitez došao po vas.

LAV ONA – Ako živite u zabludi da ste vi osvojili nju, onda je bolje da se osvestite na vreme: vi ste bili njen cilj, želja i potreba i nije se smirila dok nije izvojevala svoju pobedu – da vas ima. A kad vas jednom dobije, žena Lavica učiniće sve i da vas zadrži: postaće zavisna od vas (a vi srećni da joj se nadjete kad god ste joj potrebni), a vi ćete (i dalje srećni) morati da slušate njene želje, prohteve i naredbe koji će vam iz njenih usta zvučati tako neodoljivo i tako bezuslovno.

DEVICA

DEVICA ON – Pošto vas je zadivio svim svojim znanjem iz većine naučnih oblasti i svakodnevnog života, muškarac Devica biraće pravi trenutak da krene u akciju. I taman kada ste pomislili da ga je odabrao, on će zbog stidljivosti ili praktičnosti - promeniti taktiku. Ni u trenucima najvećeg zanosa, on neće prestajati da vam priča ili šapuće na uvo sve ono što ni u snu niste sanjali da ćete čuti od njega, tako da ćete vi malo po malo početi da ga podstičete. A njemu više ni ne treba!

DEVICA ONA – Sva njena uzdržanost i stidljivost, obaranje pogleda i čistota izraza kojim zrači, postaju manje važni atributi kada shvati da ste postali njen muškarac. Pored nje imaćete sve što vam je potrebno (od najerotičnije ljubavnice do najpožrtvovanije negovateljice), ali ćete i vi morati da poštujete njena pravila: slušaćete je kada god oseti potrebu da vam se izjada, snabdevaćete kuću namirnicama šest meseci unapred i – brisati kupatilo posle svakog tuširanja.

VAGA

VAGA ON – Lako je njemu bilo dok vam se udvarao, ljubio ruku, flertovao, nosio cveće i bombonjere i poklanjao vam omiljene parfeme. I sve to uz zvuke mediteranskog evergrina u romantičnom ambijentu nekog restorana. Samo kad bi tako moglo da traje ceo život sa vama, on bi bio najsrećniji čovek na svetu, jer kada već dodje do seksa, muškarac Vaga polako gubi interesovanje (tako je zamorno i predvidivo u odnosu na trenutke uvek novog sjaja u vašim očima kada vas obraduje poklonom). Zato će se on truditi da bar na putovanjima ili izletima, makar na trenutak, oživi osećaj kao kada vam se prvi put udvarao.

VAGA ONA – Ona ne podnosi da je zapostavite ni na jedan trenutak, kad vam je već poklonila svoje srce na dlanu. Veza sa njom je vrlo jednostavna za održavanje, ma kako razmažena Vaga zahtevno delovala: delite joj komplimente kad god dodje od frizera ili manikira, svakodnevno izgovarajte dve magične reči "volim te" (može i putem SMS-a, pogotovo ako ste negde na putu) i žena Vaga će vam jesti iz ruke. Ali, ako oseti da "gledate kroz nju" dok vam misli lutaju, vrlo brzo će potražiti utehu - kod drugog muškarca.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

DEVICE SU STIDLJIVE, BIKOVI VAS NEĆE ISPUSTITI IZ RUKU: Kako koji horoskopski znak prelazi sa reči

Izvor: Kurir, 30.Sep.2014

Ima znakova koji neće časiti ni časa ukoliko niste njihov tip, a ima i onih koji se kod kuće ponašaju kao jagnje, a kad izađu u grad....OVAN..OVAN ON – Kad on pređe sa reči na dela, vi ste već "bareni i reš pečeni". Dok ste se okrenuli, on je već u svakoj vašoj misli, svakom trenutku,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.