Jedan horoskopski znak se ipak ističe: 5 razloga zbog kojih su najbolji

Izvor: B92, 04.Dec.2020, 21:27

Jedan horoskopski znak se ipak ističe: 5 razloga zbog kojih su najbolji

Ako pitate astrologe, jedan znak posebno se ističe u odnosu na sve ostale - Vage.

Vage, piše portal Pinkvilla, imaju sposobnost da impresioniraju ljude na prvo upoznavanje. Veoma su moralne te poseduju široko znanje o svemu. Mogu da budu veoma pronicljive, ali i pristojne i skromne, sve to u jednom.

Ovo je pet razloga zašto su Vage najbolji znak u horoskopu.

Najosećajniji

Imaju "zlatno srce" i uvek su spremne da pomognu svima kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pomoć treba. Izuzetno se brinu za svoje prijatelje i porodicu.

Optimisti

Bez obzira na to koliko u nekim situacijama mogu da budu uznemirene, uvek će da zadrže optimističan stav i nadaju se da će sve brzo i dobro da se reši.

Upijaju znanje

Veoma su inteligentne i imaju neverovatnu sposobnost sticanja znanja. Lako upijaju nove informacije te znaju da ih upotrebe u pravom trenutku.

Racionalne su

Vole da promišljaju i donose racionalne odluke. Logične su i uvek su na korak ispred svog protivnika.

Imaju diplomatske veštine

Izbegavaju bilo kakve sukobe i uvek će da pokušaju da reše probleme pronalazeći brza rešenja, a istovremeno usrećuju sve strane, prenosi Index. To ih razlikuje od ostalih horoskopskih znakova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.