Jarčevi danas da izbegavaju ozbiljan razgovor sa voljenim osobama, Ribe dolaze do granice koju ne mogu da pređu

Izvor: Prva.rs, 13.Dec.2018, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jarčevi danas da izbegavaju ozbiljan razgovor sa voljenim osobama, Ribe dolaze do granice koju ne mogu da pređu

OVAN
Kako dan bude odmicao sve više ćete se osećati stegnuti u okolnostima koje ne možete da promenite. Ništa ne ide po vašim planovima, a kada dođu ovakvi dani onda je najbolje prepustiti se toku događaja I pokušati rešavati stvari u hodu. Danas podrška od strane osobe koja vam je draga izostaje.
BIK
Imate osećaj da vam neke osobe ili saradnici namerno plasiraju priče koje nisu u potpunosti tačne. Ipak, niste sigurni pa ćete vrlo pažljivo baratati informacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << koje dobijate. Ako želite da ponovo pokrenete dobre odnose sa nekim, moraćete da pređete preko dešavanja iz prethodnog perioda.
BLIZANCI
Pokušavate da okrenete neke situacije u svoju korist. Pitanje je koliko ćete dugo biti uspešni u tome jer je pred vama zahtevan dan. Ne zanosite se lažnim nadama u emotivnim kontaktima. Ako osobi do koje vam je stalo ne pokažete kakvi ste zaista, moguće je da će se okrenuti od vas.
RAK
Kako dan bude odmicao, vas sve više može hvatati nezadovoljstvo zbog situacija I okolnosti u kojima ste se našli. Najgore je u ovom trenutku prepustiti se statičnosti. Morate sebe naterati da se aktivirate, jer jedino kroz pokušaje možete I doći do konkretnijeg rešenja. Razmišljanja o emotivnom životu.
LAV
Ako danas smatrate da vaš posao i karijera ne idu u pravcu koji biste vi želeli, pokušajte da shvatite da je to samo trenutni osećaj, uzrokovan nešto težim periodom u kome ste. Dosta vam je više statičnosti, ali niste sigurni šta da uradite da to I promenite. Napeti odnosi sa emotivnim ili bračnim partnerom.
DEVICA
U prvom delu dana neizvesnost po mnogim pitanjima, ali zato u drugom delu očekujte bitne informacije koje će mnogo toga razjasniti. Nemojte se uznemiravati, vi ste prilagodljiva osoba I moći ćete da se uklopite. Neko pokušava da vam se približi, ali vam trenutno smeta njegova preterana pažnja.
VAGA
Postoji doza neizvesnosti povodom današnjih dešavanja, I nemojte sebi dozvoliti da padate ukoliko vidite da stvari ne idu tokom koji ste vi priželjkivali. Najbitnije je da sačuvate mir I da ne dozvolite da vas ovo poremeti. Poslovna problematika može vas odvući od jače komunikacije sa partnerom.
ŠKORPIJA
Iako ćete u prvom delu dana biti dobro raspoloženi, kako vreme bude odmicalo možete sve više upadati u statičnost I nezadovoljstvo. Deo problema jeste materijalne prirode, ali čini mi se da se ovde u velikoj meri provlači I bojazan vezana za emotivni život. Pojedini se osećaju usamljeno, čak iako imaju partnera.
STRELAC
Završavanje posla ili obaveze vam je oduzelo više energije, pa ćete jedva čekati da vidite kraj nekoj situaciji. Drugi deo dana možete provesti u statičnom raspoloženju, loše se osećate I u ovakvom stanju ne bi bilo dobro da ste u kontaktu sa voljenom osobom, jer će pogrešno protumačiti vaše ponašanje.
JARAC
Nervira vas što neko od kolega ili saradnika stalno insistira na istim stvarima, za koje vi mislite da ste ih odavno prevazišli. Drugi deo dana je posebno naporan za bilo kakvu vrstu saradnje jer niste spremni na kompromise. Bolje je danas sa voljenom osobom izbeći bilo kakav ozbiljan razgovor.
VODOLIJA
Smatrate da ste napravili dobar dogovor, ali ipak niste zadovoljni time što ste morali da svoje prioritete prilagodite drugoj strani. Ipak, svesni ste da ste sada u periodu kada morate funkcionisati ovako. Ukoliko ste u braku, danas u popodnevnim ili večernjim satima očekujte napetost u odnosima sa partnerom.
RIBE
Moguće je da će se pojedini od vas danas suočiti sa krajem nada koje su ulagali u određeni poslovni projekat. Shvatate da ste stigli do granice preko koje ne možete da pređete I da ćete morati da odustanete. Ne nervirajte se, ovo je samo trenutno prolongiranje….
Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Navlačenje maske i skrivanje nezadovoljstva danas će Rakovima ići od ruke, Ribe su danas nezaustavljive!

Izvor: Prva.rs, 14.Dec.2018, 09:32

OVAN. Koncentracija vam je danas jača, pa će biti lakše izaći na kraj sa situacijama koje su vas mučile. Dobro je I zatražiti pomoć ili savet od kolega, jer su naglašeni dobri međuljudski odnosi. Ukoliko želite da pokrenete neku komunikaciju ili obavite ozbiljan razgovor sa voljenom osobom,...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.