JEDNOSTAVNO NE UMEJU S NOVCEM: Ova TRI znaka uvek su – ŠVORC!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2019, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDNOSTAVNO NE UMEJU S NOVCEM: Ova TRI znaka uvek su – ŠVORC!

Troše više nego što zarađuju.

Ova 3 znaka se večito žale da nemaju para.

Oni su uvek bez dinara u novčaniku, sve otplaćuju na rate i dižu kredite za stvari koje im uglavnom nisu potrebne.

Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka jednostavno ne znaju s novcem.

Strelcima je bezbrižnost najveća mana. Oni nikada ništa ne planiraju, oni su spontani avanturisti koji dopuštaju situaciji da preuzme kormilo.

Umesto da štede novac, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oni ga troše na ''istraživanje sveta'', pa čak ako je to istraživanje okretanje ture u obližnjem kafiću. Strelci se vode devizom da ''živiš samo jednom'', čak i ako to znači da će poslednjih nedelju dana u mesecu biti doslovno bez ijednog dinara.

Vagama je najvažnije da se svima dopadnu, čak i ako to znači trošenje novca koji nemaju. Vrlo su lake pri trošenju i lenje pri sastavljanju finansijskog plana, što ih često dovedi do problema. Njih ni to preterano ne opterećuje jer im je, na kraju dana, jedino važno da budu prihvaćene i voljene.

Blizanci su izuzetno ekstrovertne i druželjubive osobe koje najviše novca troše na provod i nepotrebni luksuz. Vole da odaju utisak da su dobrostojeći čak i kada nisu, što ih na kraju meseca dovodi do minusa na računu i gomile dugova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.