INTELEKTUALCI, A NE ČUDACI! Čista MUDROST: Ovi horoskopski znakovi važe za NAJPAMENTIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2018, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INTELEKTUALCI, A NE ČUDACI! Čista MUDROST: Ovi horoskopski znakovi važe za NAJPAMENTIJE!

Ljudi su puni predrasuda kad su oni u pitanju.

Ukoliko ste rođeni u jednom od ovih horoskopskih znakova, sigurno su vas barem jednom nazvali čudnom ili neobičnom osobom. Ono za što nisu znali je vaša natprosečna inteligencija zbog koje vas se neprestano stavlja u pogrešan koš. Ova tri znaka važe za najinteligentnije od svih.

Ovan

Lavovi misle da su žive LEGENDE, a Vage menjaju mišljenje kao ČARAPE! Evo šta najviše ZAMERAJU vašem ZNAKU!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ovnovi se dobro osećaju samo onde gde se ceni njihovo znanje i njihova načitanost. Ne vole površne osobe i često su za mnoge prava enigma. Vole da provode vreme u društvu onih koji razumeju njihov pomalo crni humor i doskočice.

Vaga

Vage su pravi štreberi koji ostvare sve što sami sebi zacrtaju. Cilj im je da se izdvoje iz mase i žive tačno onako kako žele, pa čak po cenu izopštenosti iz društva. Svoju snažnu ličnost iskazuju na sve moguće načine, a poznate su po svojoj odvažnosti.

Jarac

Saznajte kome se ove nedelje smeši poslovni USPEH I POVIŠICA, a koga čeka NEUSPEH I RAZOČARENJE!

SA NJIMA NE ZNATE NA ČEMU STE! Horoskopski znaci KOJI najbolje kriju prave EMOCIJE!

"Najčudniji" od svih, Jarac često važi za pravog introverta koji izbegava društvo i velika okupljanja kad god je moguće. Jarčevima je vrlo teško da se uklope jer ne vole klasična čavrljanja o vremenu i sličnim stvarima. Oni obožavaju misaone razgovore i snažne teme o kojima neprestano razmišljaju i žude da s nekim razgovaraju o njima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sa pripadnicima ovih horoskopskih znakova vodićete duboke, intelektualne razgovore

Izvor: Lepota i zdravlje, 22.Dec.2018

Iako u društvu često važe za čudne, pripadnici ovih horoskopskih znakova uglavnom su nadprosečno inteligentni, pa se njihovi stavovi i razmišljanja jednostavno ne uklapaju u masu. Ovan Ovnovi se duže zadržavaju samo u okruženju gde se njihovo mišljenje i znanje adekvatno cene. Ne vode površne...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.