Horoskopski znakovi i ponašanje na zabavi: Škorpija bira zabave na koje ide, Strelac ume da zadivi goste, a Vodolija...?

Izvor: 24sata, 30.Sep.2014, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskopski znakovi i ponašanje na zabavi: Škorpija bira zabave na koje ide, Strelac ume da zadivi goste, a Vodolija...?

U zavisnosti od toga da li ide na zabavu ili je on njen domaćin, svaki znak se ponaša onako kako misli da treba.

ONA – Ona priželjkuje zabave kao način pravog opuštanja i komuniciranja sa ljudima koji baš nemaju mnogo veze sa njenim poslom, mada obično bude obrnuto. Ne voli uštogljenu atmosferu, želi da čuje sve šta se dešava i o čemu se priča, jer je radoznala. Svog pratioca, žena Jarac pomno drži pod kontrolom.

VODOLIJA

ON – On >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << je kralj zabave, bez obzira da li je gost ili domaćin, jer ume da organizuje sve od posluženja do - muzike, ali to ne sme biti bilo kakva muzika. Vrhunsko ozvučenje, neobično osvetljenje u podrumskom prostoru (ili na vrhu nekog solitera) koji više podseća na diskoteku i - zabava može da počne!

ONA – Iako deluje nonšalantno, ona planira svaki detalj u vezi sa zabavom na koju se uputila: žena Vodolija će u trenerci krenuti na rođendan najbolje drugarice, ali će se isto tako lako preobraziti u zavodnicu na novogodišnjoj proslavi ili važnoj godišnjici. Odlazi kad ona poželi, pa zato voli da dođe sama.

RIBE

ON – On se na zabavi ponaša po onoj narodnoj "ispod mire sto đavola vire": obilazi zvanice i trudi se da nikog ne zanemari, pogotovo gošće. Obigrava oko njih, pokušavajući da se seti svih šala i dosetki koje će im se svideti i malo, pomalo, obuzima ga atmosfera, a tada muškarac Riba zaboravlja na vreme povratka kući.

ONA – Ona ne voli bilo kakve zabave niti bilo koju atmosferu, pa je zato vrlo izbirljiva: prijaju joj mesta kraj reke, mora ili jezera, voli diskretno osvetljenje, vrhunsko posluženje i galantnog pratioca. Njen seksepil primećuju svi muškarci, a najviše voli da se izgubi u "nepoznatom pravcu", kad to niko ne očekuje.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.