Horoskop za subotu, 23. septembar: Ovom znaku je POSEBNO SREĆAN DAN, evo kome su potrebne PROMENE!

Izvor: BKTV News, 23.Sep.2017, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop za subotu, 23. septembar: Ovom znaku je POSEBNO SREĆAN DAN, evo kome su potrebne PROMENE!

Škorpiju čeka težak period.

Umno ste aktivni. Favorit ste koji pobeđuje svoju konkurenciju. Morate da dokažete da ste najbolji poslovni mag u svom okruženju. Više razmišljate o novcu, manje o partneru. Vašoj vezi se to nikako ne dopada.

Sinusi, grlo osetljivo.

Dobri ste u poslovima koji zahtevaju kraći put, saobraćaj, trgovinu koja zahteva kretanje po regionu. Morate da ne pravite odluke oko važnih zajedničkih stavova i načina života koji vodite.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Osećate potrebu za promenom na svim nivoima.

Želite po svaku cenu da ste slobodni. Sve svoje ideje sami morate da projektujete. Apsolutno uživate u tome. Partner i ljubav su vam trenutno sve na svetu.

Imaćete lep ljubavni dan. Problem sa disanjem.

Razmišljate o novom poslu koji će biti povezan radom sa tečnostima. Parfemi, napici, voda i nafta mogu biti unosan biznis. Dobar dan za mlađe pripadnike ovog znaka, posebno poznanstvo sa novim osobama putem interneta, socijalnih mreža.

Potrebno je menjati način ishrane.

Intuicija vam dosta pomaže. Napustila vas je potreba za dominacijom koja je bila prisutna u pojedinim trenucima. Pružate ruku prijateljstva. Sve što partner predloži vi jednostavno prihvatate. Sve vam se dopada.

Srce zdravo kuca.

Danas je dan za upornost koju pokazujete i pokrećete najbolje iz sebe. Važno je da neodlažete probleme koji se često nagomilaju. Dan je dobar za sve koji su slobodni, koji žele neku promenu. Možda novu vezu ili avanturu.

Visok nivo šećera u krvi.

Dosta entuzijazma i pokretačke energije. Vi možete da prenesete na druge svoju pozitivu, a ostanete i dalje uspešni. Ukoliko ste usamljeni niste u vezi onda se otvorite za jednu Ribu.

Držite se saveta lekara.

Zaista težak period u poslu. Uporni ste, ne odlažete probleme. Mozak brzo radi da reši nastalu situaciju. Ljubav ljubav, sve je lepo ružičasto. Nema mesta za bilo kakav minus u vašem životu.

Veoma ste vitalni. Puni energije.

Rad u zajednici ponekad može biti zaista divan. Tako je danas kod vas. Svi su konstruktivni. Suprotnosti se privlače, naišli ste na baš drugačiju osobu.

Zdravlje vam je dobro.

Entuzijazam koji danas imate prenosite na druge. Konstruktivni ste i hrabri. Radna atmosfera je odlična. Suprotan pol za vas danas kaže da ste lepi mili i dragi. U vazduhu se oseća ljubav, srećni ste.

Glasne žice su osetljive.

Svako ko plače nad svojim problemima a ne rešava ih, od vas može da očekuje zatvorena vrata. Razmislite to su vaši saradnici posavetujte ih zarad dobrih dana. Večeras dobar provod, puno prijatelja, muzike, to vam je preko potrebno.

Vitalni ste, šetnja je potrebna.

Uradite nešto neočekivano. Pokažite svima da i vi možete da izađete iz šablona. To je dobra ideja. Emocije su pozitivne. Partner želi da provede veče samo sa vama bez posmatrača.

Napetost u šakama. Masaža je idealna.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.