Horoskop tvrdi da hrabrost nije njihova jača strana!

Izvor: Svet plus, 05.Okt.2019, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop tvrdi da hrabrost nije njihova jača strana!

Hrabrost je jedna od osobina karaktera koja odvaja one koji su spremni na sve, od onih koji se ipak ne bi tako lako odlučili na neki čin. Neki bi rekli da se hrabrost često graniči sa ludošću i nepromišljenošću, ali to ne mora uvek biti slučaj. Hrabri ljudi smatraju da je ova osobina veoma važna jer nas ne sputava u situacijama kada je potrebno doneti neku odluku koja bi mogla da nam promeni život, čak iako nismo sigurni u ishod. Horoskop tvrdi da hrabrost nije njihova jača strana!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
Rak

Ovo je najveća kukavica Zodijaka. Dragi Račići, vi nemate konkurenciju. Iako povremeno glumatate neustrašivost, dovoljno je neko sa leđa u šali da vam priđe i vi ste se već zakačili za luster. Ne treba napominjati da se bojite mraka i da taj strah od tame ne jenjava tokom vašeg sazrevanja. Priznajte da spavate sa upaljenim svetlom, jer ko zna šta sve vreba noću iz ormara.

Ribe

Mora se priznati da ste zamalo spali na drugo mesto top-liste kukavica. Rak vas "šije" za samo 0,5 boda. Za jedno vam se ipak odaje priznanje, u kriznim situacijama vi vrlo otvoreno pokazujete svoj strah, ne stidite se. Bravo! U nekim situacijama koje nisu baš prijatne, vama bi i Ivana Španović pozavidela na sprintu.

Vaga

Nije baš da ste neustrašivi, iako će vas ovaj tekst smrtno uvrediti. Priznajte, zazirete od konfliktnih situacija i radije ćete se neprimetno izvući. Insekti i gmizavci vam garantuju panični napad svojom pojavom, zato vam proleće i ne spada u omiljeno godišnje doba. Ipak, kada vam se "srce spusti u pete", vi to najbolje umete da zakamuflirate.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.