Horoskop otkriva koji muškarci su najskloniji švrljanju

Izvor: B92, 04.Apr.2019, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop otkriva koji muškarci su najskloniji švrljanju

Mnoge stvari su zapisane u našem karakteru, ali i među zvezdama. Jedna od njih je sasvim sigurno i vernost u ljubavnim vezama.

Bikovi se mogu pohvaliti činjenicom da su verovatno najverniji horoskopski znakovi i učiniće sve da njihova ljubav traje zauvek. Rak se nalazi odmah na drugom mestu, ali svesni su i oni i svi oko njih da uživaju u povremenom, potpuno nevinom zavođenju.

No, koji muškarci nose titulu najnevernijih? Otkrijte u nastavku.

Ovan
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Pripadnici ovog horoskopskog znaka su po prirodi lovci. Čak i ako se zaljube, teško ostaju verni jer uvek, barem podsvesno, tragaju za novom ljubavnom avanturom. Flert im je omiljena "sportska" disciplina.

Blizanci

Blizanci su ponekad dvolični i osvetoljubivi pa su sposobni da se upuste se u ljubavnu avanturu samo kako bi druge učinili ljubomornim i dokazali im da su rođeni zavodnici.

Strelac

Pripadnici ovog horoskopskog znaka neće propustiti nijednu priliku za zavođenje pa ne čudi što često menjaju partnerke i uglavnom ne znaju kako da ostanu verni jednoj ženi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.