Horoskop: Ekspanzija i obilje u životu u svemu o čemu maštaju!

Izvor: Svet plus, 24.Maj.2022, 11:42

Horoskop: Ekspanzija i obilje u životu u svemu o čemu maštaju!

Retrogradni Merkur pravi haos i pometnju u našim životima ali horoskop kaže da ekspanzija i obilje u životu, u svemu o čemu maštaju, čeka određene zankove Zodijaka!

Sve do 3. juna Merkur će svojim retrogradnim hodom koračati u znaku Blizanaca, a šta to znači i kakve uticaje ima na nas, otkrila je astrološkinja Jelena Đokić.

Retrogradni Merkur pravi haos i pometnju u našim životima.

Na šta moramo da pazimo do 3. juna, zna astrolog Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Đokić, koja je u emisiji „Uranak” na televiziji K1 kazala da će se sve što se odlagalo u ovom periodu ipak desiti.

NE SKLAPAJTE BRAK

Merkur je vladar Blizanaca i Devica. Kad se kreće retrogradnim hodom, nikako se ne preporučuje sklapanje braka, odlazak na vantelesnu oplodnju ili potpisivanje novih ugovora, rekla je astrološkinja Jelena.

– Produženje postojećih ugovora je u redu, ali ako treba da sačinite neki novi, sačekajte da prođe retrogradni hod Merkura 3. juna. Možete se venčati u crkvi i napraviti proslavu, ali građansko sklapanje braka s potpisom odložite. U suprotnom, brakovima koji su sklopljeni u vreme retrogradnog Merkura preti razvod, osim ako u natalnoj karti nemate podršku ove planete – upozorila je Jelena Đokić danas na televiziji K1.

RASPLAMSAVANjE SUKOBA U JUNU I JULU

Još jedna važna stvar desila se na nebu, a to je ulazak Jupitera u znak Ovna.

– Ovo je važna promena jer je Jupiter planeta koja jednom u 12 godina uđe u neki znak. U Ovnu će biti do 28. oktobra, kada kreće retrogradno i vraća se u Ribe, a u Ovna se vraća ponovo od 20. decembra 2022. i ostaće u ovom vatrenom znaku sve do 16. maja 2023. Ovan, Lav i Strelac, i kao znak i kao podznak, biće podržani, kao i Vodolija i Blizanac u znaku i podznaku. To su znaci kojima savetujem da se otvore za ekspanziju i obilje u svom životu u svemu o čemu maštaju – savet je astrologa Jelene Đokić.

– Jupiter u junu i julu staje i doći će do rasplamsavanja sukoba između Rusije i Ukrajine.

OPREZ NA DRUMU

Kad se planeta zaustavi na nebu, to je kao da promenite brzinu na vozilu.

– Zbog toga smo nedavno imali veliki broj saobraćajnih nesreća. Dokle god je Merkur retrogradan, neophodan je oprez na drumu. Nije sve tako crno i nije svima isto. Neke od najvećih globalnih mreža, kao što su Pejpal i Tviter, pokrenute su baš u vreme kad je Merkur išao unazad. Sve što se odlaže, sada će se desiti. Mogući su sneg i grad gde im vreme i mesto nije, zemljotresi, „trešće” se finansije. Na bankomatima će mnogi imati problema, ili neće raditi ili će im pojesti kartice.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.