Izvor: Luftika.rs, 25.Feb.2020, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde horoskopske znakove izvesti na savršen ljubavni sastanak

Svi drugačije zamišljamo savršen ljubavni sastanak. Jednima je to romantična večera, nekima odlazak u bioskop, a nekima privatna romantika uz cveće i sveće.
Postoje i oni koji „odlepljuju“ na nepredvidive, adrenalinske avanture, a horoskopski znak u kojem ste rođeni u velikoj meri utiče na to kako zamišljate dejt iz snova, piše Lola magazin.
OVAN KUGLANJE I JELO NAKON POBEDE Ovan je vatreni znak, što znači da mu je ljubav na prvom mestu, bilo da se radi o poslovnim ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << privatnim odnosima.
Ovnovi uživaju u aktivnostima, veoma su hrabri, a retko odolevaju izazovima i rizicima.
Kako bi udovoljili njihovom avanturističkom duhu, odvedite ih na kuglanje ili drugi oblik igara i zabave. Dodajte neku vrstu hrane kao nagradu za pobednika i napravićete pun pogodak.
BIK RAZGOVOR UZ ROMANTIČNU VEČERU Bikovi su veoma senzualna i osetljiva bića. Dodir im je veoma važan, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. Vole da se stvari polako razvijaju.
Njihova vladajuća planeta je Venera, koja predstavlja ljubav, privlačnost, lepotu i kreativnost pa su kuvanje i slikanje omiljene aktivnosti ovog znaka.
Uživaće u romantičnim večerama, bilo da se radi o kućnoj varijanti ili otmenom restoranu. Ono što je potrebno, jeste dugi uvod pa ovog znaka treba osvajati celo veče, kako bi se u konačnici došlo do sledećeg nivoa.
BLIZANCI KREATIVNA MESTA Blizanci vole neizvesnost i često ostavljaju drugu osobu u neznanju o tome šta zapravo žele. Mogu biti društveni i komunikativni, dok su sa druge strane ozbiljni i neodlučni.
U vezama su strastveni, obožavaju fizički kontakt, ali za maksimalni užitak im je potrebno da dožive više različitih stvari u toku noći.
Pokušajte ih iznenaditi, tako što ćete ih odvesti na neko mesto gde mogu ispoljiti svoju kreativnost.
RAK DRUŠTVENO KORISTAN RAD I AZILI ZA PSE Rakovi su veoma osećajni i intuitivni. Saosećajni i privrženi ljudima koji ih okružuju. Izbegavaju konflikte, rado pomažu drugima i jedan su od najposvećenijih znakova zodijaka.
Njihov idealan partner bi trebao da deli strast prema životinjama i pomaganju, jer će na taj način moći da ih razume i pruži im ono što im treba.
LAV DEGUSTACIJA VINA Lavovi su samouvereni, dominantni i dramatični, što znači da uvek dobijaju ono što žele. Imaju mnoštvo prijatelja, zbog svoje odanosti i velikodušnosti pa se često mogu videti u širim društvima.
Izlazak sa lavom mora da zadovolji sva njegova čula.
Putovanje u vinograde je savršeno jer će se osećati zadovoljno i posebno, a vi ćete (nakon pića ili dva) otkriti i njegovu osjećajnu stranu.
DEVICA GRADSKA VOŽNJA BICIKLOM Device obraćaju pažnju na najsitnije detalje i žive veoma organizovan život. Ambiciozne su i mnogo rade pa je potrebno da ih izvučete iz poslovne zone.
Gradska vožnja bicikla je savršeno rešenje da se opuste, osećaju slobodno i otkriju više toga o sebi.
VAGA GALERIJA I KULTURNE MANIFESTACIJE Zajedništvo je veoma važno vagama, jer ne vole biti same. Njihova vladajuća planeta je Venera pa zato vole biti okružene lepim i kvalitetnim stvarima.
Imaju odličan ukus i izvrsni su u komunikaciji.
Dovedite ih na kulturnu manifestaciju, u muzej ili galeriju i budite spremni na duge razgovore uz čašicu ili dve (ili više).
ŠKORPIJA PLANINARENJE Pažljivo slušajte o čemu govore i planirajte unapred vaš izlazak, jer su veoma nepredvidive. Strastvene, radoznale i asertivne osobe koje se obožavaju takmičiti.
Zato vam savetujemo da ih odvedete na mesto, koje je izvor adrenalina i takmičite se.
Aktivni izlasci će vam omogućiti da se više približiti ovoj osobi i da pokažete spremnost na takmičenje, kako u sportskom delu, tako i otkrivanju novih stvari o samoj škorpiji.
STRELAC PUTOVANJE Ovo su najveći putnici zodijaka. Znatiželjni, energični i spremni na rizik. Otvorenog uma, slobodnog duha, jednom rečju pustolovi.
Vole različita iskustva, koja stiču u krugovima ljudi, koji su u potpunosti različiti.
Najbolje ih je odvesti na putovanje, koje ne mora biti baš u drugu zemlju, ali bilo kakva promjena mesta i okruženja će oraspoložiti strelca.
JARAC ŽURKA NA OTVORENOM Jarčevi su praktični i veoma ozbiljni. Nezavisni i veoma dobri u samokontroli.
Kada je reč o vezama, važno je razvijati stvari polako sa njima, kako bi se zadobilo njihovo poverenje.
Savršeni izlazak uključuje kafu ili piće u opuštajućem okruženju. Jarčevi su velikodušni i neće oklevati da potroše novac na dobar provod pa ih možete zvati i na zabavne otvorene žurke na krovu zgrade. To će ih svakako oduševiti.
VODOLIJA IGRANJE MINI GOLFA Vodolije se lako prilagođavaju svakom nivou energije pa mogu biti avanturiste, ali i mirne osobe na nekom mestu.
Veliki su vizionari i već unapred planiraju godinama. Vole biti intelektualno angažovane pa je dobar izbor pozvati ih u društvu sa više parova.
Pozovite ih i otiđite na mini golf. Na taj način ćete pokrenuti komunikaciju sa drugima i omogućiti vodoliji da otkrije više o sebi.
RIBE PIKNIK U OMILJENOM PARKU ILI NA PLAŽI Ribe su vodeni znak, prepoznatljiv po tome što je nesebičan, empatičan i intuitivan. Ove karakteristike doprinose romantičnoj strani znaka, koja ih čini strastvenim ljubavnicima, koji žele osetiti pravu povezanost sa partnerima.
Ne očekujte da ćete ih impresionirati u glasnom baru ili na koncertu, jer oni preferiraju mirnija mesta, kako bi bolje upoznali osobu.
Piknik na sunčanom danu u parku, na jezeru ili plaži je savršen način da dođete do njih.
5 najgorih osobina vašeg horoskopskog znaka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.