Izvor: Luftika.rs, 04.Jul.2020, 14:18

Dnevni horoskop za 5. jul 2021. godine

Ovan voli poslovnu slobodu, Blizancima Bik i Rak priskaču u pomoć, Lav uživa u dominantnosti, Devica u piku poslovnog uspeha, Vaga se dobro snalazi, Škorpija se bori za novac, Strelac se sprema u inostranstvo, Jarac igra fer, Vodolija spremna na odricanja, a Ribe u dobroj formi. Ovo je današnji dnevni horoskop za 05. jul 2021. godine.
OVAN Posao Ponašanje vašeg poslovnog partnera je neprihvatljivo. Skloni ste promenama što se poslovne sredine tiče. Volite slobodu.
Ljubav Oni >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << koji su usamljeni ne treba da se zatvaraju u sebe. Postoji šansa da se u narednom periodu nešto konkretno i desi na ovom segmentu.
Zdravlje Osećate jači pritisak.
Pročitajte i mesečni horoskop za svoj znak

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe,   Posao u inostranstvu

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.