Dnevni horoskop za 22. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Izvor: Svet plus, 22.Mar.2019, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 22. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 22. mart 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Ovan 21.3.- 20.4.

Gledajte da se danas što manje bavite praktičnim pitanjima. Usmerite svoju energiju na one stvari koje pozitivno utiču na vas.

Ako ste slobodni, iskoristite večernje sate za izlazak. Zauzeti neće biti naročito strastveni, ali ih to neće sprečiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da se lepo provedu u partnerovom društvu.

Na poslu nećete uspevati da se sporazumete sa kolegama. Bićete rasejani što će se negativno odraziti na kvalitet vašeg rada. Imaćete manji finansijski problem.

Bik 21.4.-21.5.

Danas ćete se ceo dan truditi da izbegnete gužvu. Prijaće vam samoća, mir i tišina, pa ćete se verovatno izolovati i od svojih ukućana.

Zauzeti će biti relativno zadovoljni trenutnom atmosferom u emotivnom odnosu, dok slobodni neće biti raspoloženi za nova poznanstva.

Čeka vas miran i prilično dosadan radni dan, ali se vi uopšte nećete buniti zbog toga. Možete imati manji sukob sa poslovnim partnerom.

Blizanci 22.5.- 21.6.

U prvom delu dana, bićete pod utiskom kritika koje će vam uputiti jedna bliska osoba. Uveče ćete se bolje osećati. Moći ćete da se opustiti uz knjigu, ili film.

Slobodni će imati priliku da započnu vezu sa nekim koga znaju iz komšiluka, ili preko rodbine. Zauzeti neće imati baš najbolju komunikaciju sa partnerom.

Na poslu ćete biti vredni i uporni, međutim, nećete biti zadovoljni postignutim. Takođe će vam biti teško da se sporazumete sa svojim saradnicima.

Rak 22.6. - 22.7.

Prijaće vam da ovaj dan provedete u kućnoj varijanti i na sigurnom. Obuzeće vas neka vrsta nepoverljivosti prema ljudima koje ne poznajete dovoljno.

Ako ste slobodni, može vas zaintrigirati neko ko je veoma uspešan u svojoj profesiji. Oni koji su u vezi, sa partnerom će provesti lepo popodne.

Odnosi sa pojedinim kolegama mogu biti razlog za vaše današnje nezadovoljstvo koje će se negativno odraziti na kvalitet vašeg rada. Bićete skloni rasipanju novca.

Lav 23.7.- 22.8.

Najbolje bi bilo da današnji dan iskoristite za druženje i upoznavanje. Primetićete da ste popularniji, što će vam jako imponovati.

Ako ste u vezi, nećete biti toliko fokusirani na partnera, koliko na društvene aktivnosti.

Slobodni će biti u prilici da ostvare više interesantnih poznanstava.

Uživaćete naklonost svojih saradnika, međutim, neće sve vaše poslovne zamisli biti lako primenljive. Faliće vam smisao za praktično, na šta će vam oni ukazati.

Devica 23.8. - 22.9.

Danas ćete poželeti da zaboravite na sve obaveze koje imate i ovaj dan provedete opuštajući se i izležavajući se.

Ako ste slobodni, maštaćete o jednoj osobi, iako ćete biti svesni da je sa njom veza teško ostvariva. Oni koji su zauzeti, održavaće stabilnost u emotivnom odnosu.

Nećete biti zadovoljni baš svim dešavanjima na radnom mestu. Sa druge strane, znate da možete da se oslonite na neki rezervni plan i to vam uliva sigurnost.

Vaga 23.9. - 22.10.

Trudićete se da nađete vreme za druženje sa prijateljima. Ako u tome ne uspete, možda ćete rešiti da najzad pročitate neku knjigu koja vam već dugo skuplja prašinu.

Ukoliko ste u vezi, vaš partner će se postarati da se osećate voljeno. Slobodni će imati priliku da promene svoj status, ali će biti neodlučni u tome.

Danas je pogodan dan za ugovaranje novih saradnji, plasiranje na veće tržište, kao i bilo koji drugi vid širenja posla, ali izbegavajte bilo kakve rizične poteze.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Vodite računa da nekim svojim postupkom ne uvredite osobe koje vam znače. Danas možete biti isuviše materijalno orijentisani što se mnogima neće svideti.

Ako ste u vezi, možete biti pomalo hladni i rezervisani, bez konkretnog razloga. Slobodni će biti privučeni jednom veoma uticajnom osobom.

Bićete vrlo ambiciozni. Možda budete razmišljali i o započinjanju sopstvenog biznisa, ali će vaše ideje na tu temu biti nerealne.

Strelac 21.11.- 21.12.

Poteškoće sa kojima se danas budete susretali utrošiće dosta vaše energije. Ipak, vi nećete izgubiti entuzijazam i veru u sebe.

Ako ste slobodni, nećete se angažovati da promenite svoj ljubavni status. Zauzeti će sa partnerom ući u kratku, ali tešku raspravu.

Moguće je da ćete naići na određene prepreke koje u ovom trenutku nećete moći da prevaziđete, a koje će privremeno onemogućiti realizaciju vaših poslovnih ciljeva.

Jarac 22.12.- 19.1.

Neće vam baš sve ići od ruke, ali većina nevolja sa kojima se danas budete suočili biće prolaznog karaktera.

Ako ste u vezi, moguće je da ćete se sukobiti sa partnerom oko nekih materijalnih pitanja. Slobodni neće imati značajnih dešavanja na ljubavnom planu.

Pokušaćete da svoje ambiciozne poslovne ideje primenite u praksi, međutim, shvatićete da vam je za to potrebna bolja finansijska potpora.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Biće važno da sebi izaberete pravo društvo jer vam neće svi sa kojima danas budete kontaktirali biti naklonjeni.

Ako ste slobodni, verovatno postoji više osoba sa kojima intenzivno flertujete. Oni koji su u vezi, biće više nego zadovoljni situacijom na ljubavnom planu.

Trebalo bi da povedete više računa o potrošnji novca. Očekuje vas nezanimljiv dan na poslu, a i vi sami ćete biti lenji i nemotivisani.

Ribe 20.2.- 20.3.

Prijaće vam da provedete jedan običan dan bez ikakvih uzbuđenja, međutim, moguća su i neka iznenađenja koja vas mogu “izbaciti iz koloseka”.

Oni koji su u vezi, nikako neće uspevati da se usaglase sa partnerom oko nekih praktičnih pitanja. Slobodni neće pokazivati zanimanje za ljubavni aspekt svog života.

Na radnom mestu ćete se osećati prijatno i nijedna obaveza vam neće teško pasti, ali vas mogu iritirati pojedine kolege koje će vam se mešati u posao.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.