Dnevni horoskop za 21. jul 2018. godine - Dnevna doza Lune!

Izvor: Svet plus, 20.Jul.2018, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 21. jul 2018. godine - Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 21. jul 2018. godine na portalu Svet Plus.

Krišom ću svima da podmetnem pomalo svoga srca pod krov

Miroslav Antić

Dobra noć/jutro, Mesec će danas ceo dan boraviti u znaku Škorpije pod izuzetno srećnim aspektom sa Venerom, Jupiterom, retrogradnim Neptunom i mudrim I prodornim retrogradnim Plutonom do večernjih sati. Mesec je spreman za izazove, ali otvaranje odgovora. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Emocije na maksimumu i u stanju vulkanske lave. Izazovi, jak intezitet emocija, intuicija, jaka telepatska povezanost, skrivena nežnost, poruke, ali iako je subota, danas i pod pozitivnim materijalnim aspektima, posebno u periodu od 4:30 am – 16:30. Neka ljutnja prolazi. Večernji sati pod nešto osetljivim aspektima sa Merkurom, pa je potrebno paziti na reči, jer kritike, provokacije, komunikacija, papirologija i koncentracija mogu biti problem.

Vozači malo veća opreznost od 22h! Večernji sati donose i nesporazume I nerazumevanja. Mesec danas pojačava sećanja, ali donosi unutrašnju snagu. Neka borbenost će ići napred, kao i dinamika u prvom delu dana, ali mudrija rešenja, temeljnije analize i odluke su pred nama. Večernji sati donose detinjasto ponašanje I dramu, pa je bitno utišati strasti.

Sunce pred kraj znaka Raka stavlja polako pečat jednog ciklusa.Lepše vreme i neki tek početak leta treba da počne sa novim izazovima, ali većim željama I ambicijama. U vladavinu Lava ućićemo u kasnijim večernjim satima 22.07., ali sa optimističnim Mesecom u Strelcu i izuzetno srećnim aspektom Venere i Jupitera koja može doneti pozitivnu energiju, elan I dosta planova. Vikend prepun težnji, ali će se preplitati energija želja, haosa, pa pojačane euforije. Neka tajanstvenost i enigmatični znaci pored puta pojačani do nedelje do podneva.

Danas možemo pozitivno uticati na druge I preneti im deo svoje snage. Srce se velikodušno ne štedi. Stavovi drugačiji, može biti previranja zbog razlika u mišljenju/godinama. Ipak, neka energija sile, i male magije neba danas može ostavljati važan utisak i dobru energiju.

Ovan

Ovnovima će danas biti jako važan dobar san i da sve započinju polako I bez žurbe. Iako neće imati posebnu energiju za posao, može biti jako dobrih mogućnosti da se nešto dobro pokrene posebno od jutarnjih časova. Pozitivan dan za banke, ali dan koji donosi dosta zabave i pojačane emotivne želje i strast. Ovnovima danas naglo može da se pokrenu nove ideje, neki pozitivan lični adrenalin, ali će pratiti svoj unutrašnji osećaj, pa danas mogu završiti mnogo više nego što su planirali. Prijaće im dom, opuštena atmosfera, ali I šetnje i druženja pored vode, dosta sunca.

Mogu biti skloni i nepotrebnom žrtvovanju za druge, što trebaju kontrolisati! Večernji časovi donose umor I da bi trebalo izbegavati previse telefoniranja, mentalnog mozganja I trošenja i da će vam prijati odmor uz stvari koje volite. Pazite u tom periodu na novac, lična dokumenta jer su mogući manji problem.

Bik

Bikovi bi trebalo da danas da malo uspore ritam i da pokrenu punjenje baterija. Preporuka je da se izbegavaju novi poslovi u domu, kao I duža putovanja u večernjim satima. Pazite danas na novac, jer su mogući mnogo veći troškovi nego što ste planirali. Trudite se da budete umereniji i da pokrenete svoju kreativnost kroz hobije. Opterećenost sitnicama preko polja emocija, braka, sklonost isključivim odlukama danas se posebno moraju izbegavati u popodnevnim časovima!

Mogućnost naglih ličnih promena preko prijatelja.Dobro kroz porodična putovanja, posete i proslave. Moguć veći umor oko dece. U porastu pojačane apatije zbog emocija I nerazumevanja. Na poslovnom planu mogućnost završetka poslova na kojima ste radili duže.

Blizanac

Blizanci su i dalje na meti nesporazuma, loše mentalne razmene, pa je jako važno da paze na reči, i šta kome govore. Može biti pojačanih svadja i nervoze na polju rodjaka, okruženja, rođaka, javnih nastupa, pisanja, emailova posebno u periodu od 17h. Blizanci danas mogu završiti neke manje poslove u domu, a takođe imati mogućnost od jutarnjih časova da završe neke račune ili čak da pokrenu neki posao koji se može pokazati interesatnim.

Na polju emocija može biti vaganja, dosta šarma, izlazaka, ali ipak bežanja od trajnih obaveza. Blizancima koji su slobodni mogućnost javljanja i vraćanja nekog iz prošlosti. Slušajte svoje srce na polju poslovnih odluka, jer se možete osloniti na sebe. Danas posebno možete praviti nešto fantastično. U povećanju malo veći nemiri u popodnevnim časovima I problem sa vremenom. Emotivno sklonost potištenosti, ali boljim aspektima u večernjim satima preko polja prijatelja. Danas možete osetiti neki vid razočarenja od nekog ko vam je nešto obećao.

Rak

Rakovi mogu biti veoma inspirativni i skloni jakim iskustvima.Veoma plodan dan za kontakte sa inostranstvom, obrazovanje, sve vrste proširenja posla, nekretnine. Rakovima posebno dolazi jako srećan aspect kroz polje emocija, zabave, druženja, pa mogu danas očekivati veće promene. Veoma plodan dan za decu, kao i dan sreće I zadovoljstva, uspeha preko potomstva. Opreznost se preporučuje kroz uređaje, finansijske papire jer tu danas može biti poteškoća.

Može biti pojačanih aspekata kroz probleme sa kompjuterom, kao I manjih gubitaka novca u noćnim satima. Rakovi mogu imati prolaznu nervozu u večernjim satima koja lose može uticati na creva. Imaće strpljenja za druge, i mogu biti skloni da danas posebno pomažu svom okruženju. Intuicija im može pomoći u poslovnoj proceni I budućim planovima. Neće im prijati gužva i forsiranje.

Lav

Lavovima je danas veoma pozitivan dan za uređenje doma, nekretnine, prodaju, kupovinu. Mogu malko biti zabrinutiji više nego što treba I skloni da se nerviraju oko nepotrebnih sitnica, pa danas je jako važno čuvati nervni sistem, posebno creva, jer se sva nervoza može prenositi na taj deo. Lavovima će danas jako teško ići neka štednja, ali i kompletna naplata novca, ipak mogu biti sposobni da od ničega naprave nešto. Postoji jaka veza sa porodicom, kao I potreba za privatnošću/ intimnošću daleko od očiju drugih. Biće veoma optimistični prema deci, iako lično nostalgični.

Na emotivnom planu mogućnost naglih udvaranja od strane novih osoba, što na Lavove neće ostaviti jak utisak I mogu delovati nadmenije.Na polju braka potrebna opreznost u dogovorima i komunikaciji posle 20h, jer su moguće svađe. Noćni sati nose mogućnost kontakta sa osobama iz prošlosti. Lavovi se neće dopadati mešanje drugih i mogu reagovati veoma emotivno.

Device

Device danas mogu biti veoma uznemirene, ali iako im je dan odličan za registracije I kupovinu vozila, duga putovanja, mogu imati izvesnih problema sa finansijama i papirologijom van zemlje. Mogu biti sklone da prenose nervozu na najmilije i da osećaju da ih drugi ne razumeju. Device danas imaju poseban dar da prepoznaju prioritete, ali u većem delu dana mogu imati mogućnost da imaju veoma važne poslovne sastanke i dogovore u vezi sa novcem. Imaće dobre dogovore sa prijateljima, iako mogu imati mogućnost da pomažu drugima.

Na poslovnom planu moguće turbulencije i osetljivost kroz novac, ali samo uz mudra rešenja I dobre procene Device danas mogu imati i dosta plodan dan. Paziti na disanje, grlo I pluća! Prijaće im stabilnost i mir na polju emocija, dok Device koje su same mogu imati zanimljive pozive. Danas se nešto može pokrenuti sa mrtve tačke ali ne potpuno. Povećane nesanice.Opreznost sa lekovima i pazite na zakon!

Vaga

Vagama danas može biti jako dobar dan za novac, trgovinu, prodaju, ali odličan dan za kuvanje, sređivanje imovinskih stvari. Ono što bi danas trebalo izbegavati su pozajmice, kao I planiranje odmora, jer se sve kasnije može menjati. Vagama još uvek oscilira emotivno stanje i tu nekako ne znaju da se snadju i nemaju nikakve doživljaje konkretno, ali posebno bi trebalo obratiti pažnju, jer danas može biti iskušenja. Brige ali I problem sa prijateljima, ambasadama, osiguranjima, nervoza zbog drugih i mogućnost neprijatnosti zbog nekog vida rivaliteta. To može lose uticati na kožu, stomak i kompletan organizam, pa bi Vage trebalo da se danas posvete pažnju na koga troše vreme. Pazite na kolena, cirkulaciju! Mogućnost većeg fizičkog trošenja oko dece, kao i nesporazuma u braku zbog drugih.

Škorpija

Škorpije danas mogu biti u centru pažnje i privlačiti svojom harizmom i seksipilom. Mogu skretati pažnju I imati dosta ličnih ponuda. Imaju mogućnost da danas nešto važno promene i donose veoma jake odluke. Bilo bi dobro da danas izbegavaju neke poslovne odnose sa okruženjem doma, ali da izbegavaju rizične sportove ili fizičke radove u kući! Odličan dan za odmore, bazene, gledanje filmova, opuštenost.

Za Škorpije koje danas rade, preporuka je da obrate pažnju na autoritete, jer su mogući problem I loša saradnja. Takođe, mogućnost napora u komunikaciji sa roditeljima. Na emotivnom planu zavodljivost, ali dosta iskušenja mogu imati Škorpije koje su u braku. Škorpijama danas može značiti da se nekom otvore, ali da budu produktivnije.Muzika, ples, odlazak na mirnija mesta im posebno mogu prijati. Na polju novca mogu očekivati uz lični šarm dobre prilike ili poklone.

Strelac

Strelčevi mogu biti u fazi jakih karmičkih iskustava, snova, podsećanja, ali i mogućnosti kontakta sa osobama koje sui h povredile. Iz današnjeg dana mogu izvući neke važne poruke koje će im pomoći da potpuno promene planove i energiju I osete olakšanje. U povećanju tajne veze, afere, ali i pozitivan dan kroz kontakte sa ostrvima, drugim kontinentima. Danas može posebno biti izazova na relaciji ljubav, majka, ali posebno jaka zainteresovanost prema egzoteriji, tajnim naukama, dobijanju odgovora, psihoterapiji.

Strelčevima danas posebno može prijati dom, izolacija i da nemaju mnogo kontakta sa drugima, jer mogu imati ozbiljna opterećenja. Večernji sati upozoravaju da pripazite na saobraćaj, a to može biti vreme fizičkih provokacija, problema sa telefonom, SMS porukama I jakom fizičkom iscrpljenošću. Na polju zdravlja treba pripaziti na stopala, san, posebno probleme sa hemeroidima.

Jarac

Jarčevi mogu biti skloni jako velikom iscrpljenju i tenziji na relaciji karijera–finansije-porodica, pa danas je potrebno da puste stvari I ne opterećuju se oko drugih, i da prate svoje želje. Jako će im biti važna poslovno – bračna podrška. Mogu imati mogućnost završavanja nekih sitnijih poslova po kući i dobro vreme za neke kvalitetnije poslovne ponude I dogovore. Intuicija i vizije u poslu sui m veoma naglašene pa je važno da se to prati i ako je moguće pokrene i stavi na papir. Jarčevi su umorni od čekanja, problema drugih I potreban im je danas mir. Posebno je bitno da danas budu oprezniji sa potpisivanjem papira oko novca, ali da ne voze kad su umorni. Pomoć prijatelja može im doneti naglo dobro raspoloženje.Na polju zdravlja treba paziti na kosti, ali stomak. Ishrana je danas posebno važna.

Vodolija

Vodolije danas mogu biti posebno radoholične I zaposlene. Strast prema poslu može im pomoći da ne razmišljaju o stvarima koje ih opterećuju već duže. Mogu biti od popodnevnih časova posebno na udaru kroz emotivne odnose i skloni da se stalno pravdaju. Posebno Vodolije koje su u dugim vezama mogu osećati jaka iskušenja i pritiske. Danas Vodolijama mogu da se otvore dobre zarade i pozitivne prilike preko drugih.

Na polju emocija mogu osećati da trebaju da menjaju život iz korena. Danas je potrebno pokrenuti lične promene, ali I veće samopouzdanje. Ne morate se prilagođavati drugima, jer možete osetiti nezahvalnost. Dobro vreme za nasleđivanja, odštete, poslovni deo. Preporuka je danas obaveznih izlazaka iz kuće, druženja jer vam to može skrenuti misli od emotivnih oscilacija.Na polju zdravlja pripazite na vene, glavu, kao i centar za ravnotežu.

Ribe

Ribe danas mogu osećati jaku senzitivnost ali ozbiljan energetski umor, pa moraju biti pažljivije prema svom organizmu i telu. Treba izbegavati da budete rob drugih, kao I da sebe previse forsirate! Danas je potrebno malo bolje organizovati obaveze i sve raditi polako I bez pritiska. Jako srećan period za letovanja I kontakte sa inostranstvom. Odlično vreme za pripremu diplomskog rada ili magistraturu. Odlično vreme za izlete, more, opuštenost. Ukoliko morate danas da radite, trudite se da na poslu zadržite svoj stav. Pripazite na kontrolu emocija na poslu, kao i trošenja.

Na polju zdravlja može doći do jakog umora posebno u večernjim satima, kao i nedostatka optimizma. Na polju emocija slobodne Ribe mogu doživeti veoma jake romanse daleko od mesta stanovanja. Izbegavajte žurbu I da obećavate ono što ne možete ispuniti. Ribe koje su u vezama mogu imati osećaj da nešto ne ide kako treba. Vođenje dnevnika, okrenutost finansijama danas može prijati Ribama. Nisu preporučljive veće kupovine.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 22. jul 2018. godine!

Izvor: Svet plus, 21.Jul.2018, 23:12

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 22. jul 2018. godine na portalu Svet Plus...Ovan 21.3.- 20.4...Bik 21.4.-21.5..Blizanci 22.5.- 21.6...Rak 22.6. - 22.7...Lav 23.7.- 22.8...Devica 23.8. - 22.9...Vaga 23.9. - 22.10...Škorpija 23.10.- 22.11...Strelac 23.11.-...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.