Dnevni horoskop za 16. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Izvor: Svet plus, 16.Mar.2019, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 16. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 16. mart 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Ovan 21.3.- 20.4.

Moguće je da ćete današnji dan posvetiti ulepšavanju stambenog prostora. Pored toga, poželećete da više vremena provodite unutar njega.

Oni koji su u vezi, želeće da se osame sa partnerom. Slobodni će biti raspoloženi za ulazak u vezu sa osobom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koja se u emotivnom odnosu ponaša zrelo i odgovorno.

Danas će vam postati jasnije šta treba da uradite kako biste unapredili svoju karijeru. Oslonićete se na sve ono što ste dosad imali prilike da naučite.

Bik 21.4.-21.5.

Stići ćete da ispunite sve svoje obaveze, a pritom će vam ostati dovoljno vremena i energije da se zabavljate u slobodno vreme.

Ako ste slobodni, zainteresovaćete se za jednu inteligentnu i obrazovanu osobu, lepih manira. Oni koji su u vezi, vodiće prijatne razgovore sa svojim partnerom.

Bićete zadovoljni situacijom na finansijskom planu. I dalje ćete imati dosta uspeha u poslovnim pregovorima i kontaktiranju sa novim klijentima.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete prevashodno biti usmereni na novac i postizanje veće materijale sigurnosti, ali će vam takođe biti važno da budete duhovno ispunjeni.

Ukoliko ste slobodni, ukazaće vam se prilika da se upustite u strastvenu avanturu, što ćete rado učiniti. Oni koji su u vezi, uživaće u romantici.

Bićete u situaciji da dogovorite nove poslovne saradnje koje će se pokazati veoma isplativim, ili ćete doći na ideju kako da privučete pažnju imućnih klijenata.

Rak 22.6. - 22.7.

Biće vam potreban neko ko će stati uz vas i razumeti vaš način razmišljanja. Oslonac ćete tražiti i u poslovnoj i u privatnoj sferi života.

Slobodnima se može dopasti neko koga znaju preko posla. Zauzetim pripadnicima znaka biće važno da sa partnerom održavaju vezu koja je stabilna i zrela.

Možete očekivati veliku podršku od svojih poslovnih partnera koji će vam pomoći da ostvarite željene rezultate. Ne opterećujte se puno nekim detaljima.

Lav 23.7.- 22.8.

Iako nećete imati razloga za to, možete se osetiti pomalo nesigurnim. Povući ćete se u sebe i preispitivati ispravnost svojih postupaka.

Osećanja između vas i partnera biće snažna i postojana. Ako ste slobodni, očekuje vas kontakt sa nekim s kim biste uz poneki kompromis mogli da ostvarite ozbiljnu vezu.

Vaši poslovni partneri biće vam veoma naklonjeni, a vi ćete se truditi da ne izneverite njihovo poverenje, mada vam to neće biti tako jednostavan zadatak.

Devica 23.8. - 22.9.

Okretaćete se drugima za pomoć kako biste realizovali planove i ciljeve koje imate. Bićete ljubazni i prijateljski nastrojeni.

Ukoliko ste u vezi, održavaćete harmoniju u ljubavnom odnosu. Slobodni će se zbližiti sa nekim ko je visokog ugleda i profesionalno ostvaren.

Neki od vas samostalno će doći u situaciju da urade nešto veliko za svoju karijeru, dok će drugi imati podršku sa strane. Bićete zadovoljni finansijama.

Vaga 23.9. - 22.10.

Želećete da se vaše mišljenje više uvažava. Trudićete se da kroz svoje postupke i stavove zavredite veće poštovanje svoje okoline.

Slobodni neće biti naročito zaljubljivi, ali će na neki način delovati kao magnet na ljude u okruženju. One koji su u vezi očekuje malo više strasti u ljubavnom odnosu.

Mnogi će imati uspeha ako se posluže kreativnijim metodama u svom radu. Vaši saradnici će se puno oslanjati na vas, što će vam imponovati.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Možda ćete poželeti da unapredite svoje znanje iz oblasti koja vas jako interesuje, ali koja verovatno nema nikakve veze sa vašom profesijom.

Zauzeti će hteti da osveže svoj emotivni odnos uvođenjem novih zajedničkih aktivnosti. Slobodne će privući neko ko je svestran i originalan.

Očekuje vas više nego uspešan poslovni dan u kojem ćete i sa najvećim izazovima lako izlaziti na kraj. Nadređenima će se dopasti način na koji razmišljate.

Strelac 21.11.- 21.12.

Sa jedne strane, vaše visoke ambicije pomoći će vam u postizanju zapaženih rezultata, a sa druge će vam stvarati utisak da ste mogli da učinite i više, iako niste.

Ako ste u vezi, bićete veoma strastveni, ali će vaš partner biti taj koji će ovog puta inicirati intimne trenutke. Slobodnima će se sviđati neko ko je verovatno zauzet.

Kako biste ostvarili poslovni i finansijski uspeh, biće potrebno da svoje planove i ideje zasad držite u strogoj tajnosti. Budite što pedantniji.

Jarac 22.12.- 19.1.

Danas ćete biti lepo raspoloženi, duhoviti i pričljivi. Uživaćete u kontaktima koje budete ostvarili sa ljudima u svojoj okolini.

Bićete vrlo zadovoljni atmosferom u ljubavnom odnosu, koju će karakterisati emotivni sklad, toplina i uzajamna privrženost. Slobodni se mogu nadati upečatljivom susretu.

Od svojih saradnika možete dobiti korisne savete koji će vam pomoći da lakše ostvarite svoje poslovne ciljeve. I vi sami bićete vrlo kooperativni i predusretljivi.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas ćete na sebe preuzeti više obaveza, što vam u početku neće praviti problem, međutim, kako dan bude odmicao, bićete sve umorniji.

Onima koji su u vezi, u emotivnom odnosu sa partnerom preovladavaće ljubav i uzajamno poštovanje. Slobodni će flertovati sa kolegom sa posla.

Moći ćete da se oslonite na mudre savete nekog ko ima više iskustva od vas. Bićete ambiciozni i spremni da napravite pomak u svojoj karijeri.

Ribe 20.2.- 20.3.

Današnji dan želećete da provedete u razdraganoj atmosferi. Okrenućete se sportu, druženju, ljubavi, ili nekim drugim izvorima zabave.

Ukoliko ste u vezi, atmosfera u vašem emotivnom odnosu biće vrlo idilična. Slobodni pripadnici znaka će i dalje imati uspeha u zavođenju.

Vaša upornost i posvećenost poslu biće prepoznata i nagrađena lepom zaradom koja će istovremeno biti i podsticaj da nastavite u istom maniru.

 Horoskop: Otkrijte kako ih osvojiti?

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.