DON ŽUAN ILI KAZANOVA: Ovi horoskopski znakovi su NAJBOLJI LJUBAVNICI u celom Zodijaku

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2018, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DON ŽUAN ILI KAZANOVA: Ovi horoskopski znakovi su NAJBOLJI LJUBAVNICI u celom Zodijaku

Pravi lovci.

Saznajte u kom horoskopskom znaku su najveći zavodnici i najbolji ljubavnici i kako da ih osvojite.

Žene u OVOM znaku samo NAJUPORNIJI mogu da OSVOJE!

Po prirodi zaigran i detinjast, Strelac uvek ostaje mlad u srcu i otvoren za eksperimente u krevetu. Zbog takve naravi, često su izuzetno strastveni prema jednoj osobi, ali ubrzo dobiju potrebu za novim avanturama. Za one koji žele kratku i zabavnu avanturu, Strielčevi su odličan izbor, a oni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji žele vezu mogu ih smatrati pomalo zločestim horoskopskim znakom.

Spremni za LETNJU ŠEMU! Ovi horoskopski znakovi najbolji su za PROLAZNE avanture!

Oni vole nežne dodire po struku, bokovima i butinama. Svoju veselost i smisao za humor primetiće i kod drugih. Ako želite da smuvate jednog Strelca, predlažemo da napadnete jako i iznenada. Nema tog Strelca koji će braniti ako pokušate da ga poljubite!

Kao najemotivnijem i najosetljivijem znaku zodijaka, Raku treba nežan dodir i duboka emocionalna povezanost sa svojim partnerom. Cene brižnost i primetiće ako činite dobra dela drugima. Predani su ljubavnici, a seks sa njima je odličan jer oni uživaju u istraživanju….ali ako izneverite njihovo poverenje spremni su na žestoku osvetu.

NOVA AVANTURA ILI TERAPEUT? Kako se horoskopski znaci nose sa SLOMLJENIM SRCEMi raskidom!

Rak se može najbolje zavesti romatničnom ali spontanim zavođenjem u opuštenoj atmosferi. Posebno će im se dopasti devojka koja pleni inteligencijom i nastupa iskreno i bez foliranja. Zanimljivo je to da će ih pre privući devojke u sportskom izdanju, patikama i atletskim majicama koje diskretno nagoveštavaju zgodno telo, nego nafurana ženska u skupim krpicama i štiklama.

Najseksualniji od svih horoskopskih znakova zodijaka. Škorpiji nije strana manipulacija i iskorišćavanje drugih u cilju zadovoljavanja njihovih monstruoznih seksualnih apetita. Imaju hipnotičku privlačnosta u fizičkom smislu su odlični u krevetu. Jedini problem može biti njihova nesposobnost da spoje emocije u celu priču. Ali, ko zna…možda se baš vama prosreći.

GOSPODIN SAVRŠENI, MORA DA SE ŠALITE: Ovi horoskopski ZNACI su NAJUŽASNIJI partneri na svetu!

Škorpiju je izuzetno teško zavesti, obzirom da su zbog svog šarma i manipulativnih sklonosti navikli da sami budu zavodnici… Ipak, velike šanse imate ukoliko je vas “plen” osetljiv na dobru kapljicu. Uz koju čašicu više, njihove barijere popuštaju i možda, samo možda imate šansu da se predstavite u svom najboljem svetlu. Naravno, moraćete stalno da pazite šta ćete izgovoriti, jer ako slučajno lupite neku glupost, šutnuće vas kao zarđalu limenku.

PUTOVANJE, RASIPANJE ILI ŠTEDNJA? Evo kako bi NOVAC od lutrije potrošio svaki horoskopski znak!

Ovaj horoskopski znak pružiće vam puno zadovoljstva u fizičkom smislu. Ribe vole da udovoljavaju i najsrećnije su kad su svi oko njih srećni. Kad upoznaju ljubav svog života, nema problema koji neće želeti da reše pomirdbenim seksom.

SA NJIMA ZNATE NA ČEMU STE: Ova tri horoskopska ZNAKA će vam uvek reći ISKRENO šta misle

Oni vole agresivniji pristup i ne vole da učestvuju u zavodničkim igrama, tako da budite odvažni kad im pristupite.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.