Čaša uvek napola prazna: Ova dva horoskopska znaka su najveći pesimisti Zodijaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2020, 13:34

Čaša uvek napola prazna: Ova dva horoskopska znaka su najveći pesimisti Zodijaka

Evo o kome je reč.

Astrolozi tvrde da su neki horoskopski znakovi skloniji negativnim razmišljanjima u odnosu na druge.

To se ne odnosi na osobe rođene pod znakom Sunca, a ovo su dva horoskopska znaka koja su najveći pesimisti.

Ovim znakom vlada Mesec, koji se stalno menja, pa su i njihova raspoloženja prevrtljiva, pretežno negativna. Uobičajeno je da se ljudi ovog znaka bore s niskim samopoštovanjem i imaju uvek nešto protiv nekoga.

Rak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << može biti duboko intuitivan i sumnjičav. Ljubomora u njima raste iz njihove nesigurne i osetljive prirode. Oni čašu vide kao polupraznu, a ne napola punu.

Priroda ovog sunčevog znaka je takva da imaju inherentnu vezu s podzemljem – do najdubljeg kutka ljudskog iskustva. Pod uticajem Plutona, najudaljenijeg od Sunca, ovaj znak može imati najmračnije misli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.