Ako poznajete nekog ko je OVAJ horoskopski znak vi ste pravi SREĆNIK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2019, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako poznajete nekog ko je OVAJ horoskopski znak vi ste pravi SREĆNIK!

I racionalan i emotivan.

Jarac je prilično protivrečan znak. Pesimističan je, depresivan i oprezan, ali uvek hrli ka uspehu, naporno radeći da bi nešto postigao i imao. Nikad se ne predaje, a što je stariji čak je i bolji. Gomila iskustva, svoja i tuđa, uči na greškama, doškoluje se i usavršava, pa se s pravom može reći da su zrele godine za njega najbolje.

Pobuđuje interes zbog svog hladnog držanja, hoda visoko uzdignute glave ne mareći mnogo za ono >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što se oko njega događa. Ali, to ne znači da ništa ne primećuje. Pre je posmatrač nego aktivni učesnik, a to mu pomaže da bolje upozna okolinu i odluči kako će se postaviti.

Vrlo je proračunat, osećanja odlično kontroliše, a redovno se i ne uzbuđuje zbog sitnica. Nema mnogo prijatelja, a one malobrojne koje tako može nazvati, poznaje jako dugo. Ne uzima ništa tuđe, a nerado i daje svoje. Neki će ga nazvati škrticom, ali on je pre štedljiv i racionalan. Kad kupuje, kupuje malo, ali dobro – samo kvalitetne i postojane stvari.

Žudi za moći, želi da ima neki uticaj i stekne vredan kapital. Ceni ljude koji su nešto postigli u životu, a lenštine ga posebno iritiraju. Osobe koje imaju neki autoritet privlače ga poput magneta, a u razdoblju dok ga sam ne stekne, rado će im se priklanjati. U detinjstvu se divi starijoj braći i sestrama, jačim vršnjacima, roditeljima, učiteljima, a kad odraste obvezatno je uz onog koji nešto znači u društvenom pogledu ili njegovoj sredini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.