HOROSKOP ZA PUN MESEC U VAGI: Sreća će zakucati na vaša vrata

Izvor: 011vodič.com, 28.Mar.2021, 12:07

HOROSKOP ZA PUN MESEC U VAGI: Sreća će zakucati na vaša vrata

Pun Mesec u Vagi 28. marta donosi nam lepu, snažnu energiju za izlečenje, zaštitu i harmoniju.
U trenutku kada pun Mesec bude u Vagi, Venera, Hiron i Sunce će biti u ostoj ravni. Mesec će napraviti trigon sa Saturnom i Marsem. Pun Mesec je uvek vreme otpuštanja. Energija Vage nam pomaže da nađemo balans između starog i novog i da pustimo ono što više nije za nas. Hiron je asteroid poznat po lečenju rana.
Predstavlja rane, koje smo tokom života dobili i koje nas oblikuju. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Rane nam daju više saosećanja, empatije, snage i mudrost da dobiju novu energiju, i da živimo autentučniju verziju nas samih. Prisutnost Venere nas podseća da svako od nas ima sopstveni put i tajming.
Govori nam da smo prelepi i potpuni, baš takvi kakvi jesmo. Aspekt Meseca, Marsa i Saturna donosi harmoniju i zaštitu. Donosi i nagradu posle napornog rada.
Vaši napori će se isplatiti i ciljevi, koje ste postavili će biti ispunjeni.
Vreme je da proslavite sve što ste postigli i šta ste postali!
Lovesensa.rs

The post HOROSKOP ZA PUN MESEC U VAGI: Sreća će zakucati na vaša vrata appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Horoskop za mart

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.