Izvor: Luftika.rs, 11.Jun.2022, 20:18

Nedeljni horoskop od 13. do 19. juna 2022. godine

Ove nedelje ćemo osetiti uticaj značajnog tranzita, koji se dešava u utorak, 14. juna — pun mesec u Strelcu dok prelazi u Jarca. Sa ovakvim tranzitom, naši ljubavni životi će se sigurno podići.
Ovaj tranzit predstavlja našu sposobnost da ulijemo sebi i drugima nadu i pozitivnost. Sa opozicionim Merkurom u punom mesecu koji testira naše komunikacijske veštine, možda ćemo otkriti da smo spremniji nego što smo mislili da budemo diplomate i puni razumevanja u ljubavi i romansi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Ova nedelja nam donosi strpljenje koje često nedostaje kada parovi vode velike razgovore ‘od srca k srcu’. Strpljenje ulazi sa Strelcem i budi se u potpunosti kada ulazimo u Jarca.
Nalazimo se u našim poslednjim danima Blizanaca; ova sezona nam je do sada bila dobra, a usput smo pokupili i nekoliko opomena. Znamo kada da se povučemo, zahvaljujući Mesečevom trigonu sa Uranom, i znamo kada da idemo napred, zahvaljujući Mesečevom trigonu sa Marsom.
Ova nedelja donosi i sreću u ljubavi znakovima koji su sve vreme obraćali pažnju na to.
OVAN Posao Možete da očekujete neke iznenadne preokrete na polju posla u narednom periodu.
Ljubav Pred vama je faza koja je povoljna jako za nova ljubavna poznanstva i početak veze.
Zdravlje Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi vezani za kardiovaskularni sistem, srce, krvotok, povišen pritisak i sve ono što je tome slično. Posavetujte se sa lekarom za svaki slučaj.
Za Lava, Vodoliju i Jarca leto 2022. biće najbolje u životu i nikada ga neće zaboraviti

Pogledaj vesti o: Horoskop za jun

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki nedeljni horoskop: Ribe će morati da donesu tešku odluku, Bikovi su nezadovoljni poslom

Izvor: B92, 12.Jun.2022, 08:50

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 13.06.do 19.06. 2022. godine. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com..OVAN..Hrana..Svedite meso i suhomesnate proizvode. Da biste se dobro osećali akcenat u ovoj sedmici stavite na ribu, zeleno povrće – spanać,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.