VAGA PRAVI OGROMNU GREŠKU, JARAC ULAZI U ZABRANJENU ZONU! Evo šta da očekuješ prema dnevnom horoskopu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 09:17

VAGA PRAVI OGROMNU GREŠKU, JARAC ULAZI U ZABRANJENU ZONU! Evo šta da očekuješ prema dnevnom horoskopu!

Svaki dan je prilika za novi početak.

Evo šta vam dnevni horoskop predviđa za danas, upotrebite ga kao izvesnu smernicu kako da izbegnete ono što vam ne služi i prigrlite ono što je vam je porebno.

Ovan

Ljubav: Kod vas provejava dobra volja i emotivna nota, a kod vašeg partnera smisao za lepo i korisno. Sjajno se dopunjavate. Posao: Obratite pažnju na različite detalje u pregovorima, jer stvari koje imaju važno značenje često ostaju skrivene između >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << redova. Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Bik

Ljubav: Nema razloga da igrate nekakvu dvostruku ulogu ili da prikrivate deo istine. Ne možete zavarati svog partnera. Posao: Ukoliko se vaši poslovno-finansijski ciljevi ne uklapaju u zajedničke interese, ne budite sujetni ni lakomisleni. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu i na bolju zdravstvenu zaštitu.

Blizanci

Ljubav: Partner vam postavlja logična pitanja, ali vi delujete neubedljivo. Priželjkujete da se ostvari ono što je vama milo. Posao: Stalo Vam je da se izborite za bolji plasman ili za svoje mesto u krugu uticajnih saradnika. Imate velike ambicije. Zdravlje: Uspostavite bolju ravnotežu između svojih želja i mogućnosti.

Rak

Ljubav: Stalo vam je da rešite nesporazum u odnosu sa voljenom osobom, ali pribojavate se novih komplikacija. Posao: Ukoliko previše verujete u nečiju priču, očekuje Vas nova zamka ili poslovni promašaj. Sačuvajte distancu. Zdravlje: Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju.

Lav

Ljubav: Važno je da učinite ono što osećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom. Posao: Delujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Zdravlje: Nemojte precenjivati lične mogućnosti, izbegavajte stresne situacije.

Devica

Ljubav: Imate utisak da vas u emotivnom životu proganjaju neke loše situacije. Nema razloga da preuveličavate svoje sumnje. Posao: Važno je da uskladite svoje ciljeve sa zajedničkim interesom. Zdravlje: Izbegavajte različite neprijatnosti.

Vaga

Ljubav: Morate unapred poznavati osnovna ljubavna pravila, pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov. Posao: Potreban vam je entuzijazam i podrška različitih saradnika, kako biste svoje obaveze završili u zadatom roku. Zdravlje: Preterana zabrinutost loše utiče na vašu koncentraciju.

Škorpion

Ljubav: Voljena osoba ponekad ima velike zahteve, ali vi ste tu da potvrdite zajedničku sreću. Budite dovoljno maštoviti. Posao: Očekuje vas niz interesantnih susreta, obratite pažnju na svoju kompletnu pojavu ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Strelac

Ljubav: Očekuje Vas nerazumevanje ili nova rasprava u susretu sa voljenom osobom. Različito ste orijentisani. Posao: Potrebno je da dovršite neke započete poslove, čak i kada postoje različita mišljenja među saradnicima. Zdravlje: Potrudite se da razrešite svoje unutrašnje konflikte.

Jarac Ljubav: Ulazak u neku zabranjenu zonu, ali i poriv za avanturom može da vas razočara. Posao: Imate ambiciozne planove i neskromne želje, međutim vaš uspeh zavisi od nekoga sa strane. Zdravlje: Podstičite kod sebe strpljivost i samokontrolu.

Vodolija

Ljubav: Raspoloženi ste za nove emotivne izazove i zabavu, partner prihvata vaše ideje sa velikim oduševljenjem. Posao: Budite mudri, važno je da svoj uspeh uklopite u prosečna merila. Nema potrebe da skrećete pažnju. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje snove.

Ribe

Ljubav: Potrebno vam je nečije prisustvo i pažnja. Samo osoba koja vam je emotivno bliska, ume da vas oraspoloži na pravi način. Posao: Imate dobar plan, ali postoje iznenadne situacije koje Vas ometaju da ostvarite sve svoje poslovne namere. Zdravlje: Izbegavajte suviše naporne i stresne situacije, opustite se.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Vaga,   Horoskop - Jarac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.