Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Izvor: Svet plus, 27.Nov.2022, 11:06

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 28. novembra do 4. decembra 2022. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja. 

Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:

VAGA

Hrana

Iako je potreba za češćim uživanjima u hrani pojačana tokom ovog perioda – malo je verovatno da se ovo može odraziti na vašu kilažu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << jer ste vrlo aktivni. Svejedno – ne morate preterivati.

Ljubav

Ukoliko je između partnera i vas bilo nekih situacija koje niste rešili, koje ste gurnuli pod tepih ili ostavili „za neki drugi put“ – verovatno ćete sada morati da se bavite njima. Takođe, ukoliko partner ponavlja neke postupke, način komunikacije, ili pak po stoti put radi ono što ne treba i što se vama ne dopada – ista je varijanta, moraćete time da se bavite. A to „bavljenje“ može ići kroz tenziju, rasprave i povišenu energiju. Oni odnosi koji su stabilni u ljubavi ovo će lako prevazići. Za one druge – pa, džombast put u narednih desetak dana. Slobodni – period za pokretanje ili obnovu trajnih ljubavnih priča.

Posao

Ovo je prilično dobar poslovni period za vas. Umećete da napravite dogovore ili izaberete projekte, saradnike – koji vam donose stabilnost i trajnost. Uglavnom ćete uspevati da se sporazumete i prilagodite, rešite ili pokrenete situacije od važnosti. Da, biće nekih osoba sa kojima koliko god da želite i trudite se – ne možete pronaći zajednički jezik. Sve će krenuti od sitnica, pa će se širiti i čak neke poslovne odnose može dovesti do granice odvajanja. I da – imaćete mnogo obaveza, previše.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija. Obratite pažnju u saobraćaju. Takođe – moguće manje povrede.

ŠKORPIJA

Hrana

Pojačana nervoza i promenljiva raspoloženja mogu učiniti da imate potrebu da konstantno nešto grickate. Pokušajte da izbegavate da hranom zatrpavate ono što vas opterećuje.

Ljubav

Partnerska i vaša planeta su u opoziciji ovih dana. Kao na različitim ste talasnim dužinama, kao ne razumete se i funkcionišete na različite načine…..a opet – nekako ste tu, držite se zajedno. E sad, šta je to što vas drži zajedno, verovatno se razlikuje od para do para – nekog drži odgovornost, nekog porodica, nekog vreme koje ste proveli zajedno….a nekog to što ste dovoljno sazreli da shvatite da svaki odnos ima svoje uspone i padove. Slobodne Škorpije – neke se ljubavi mogu sada vratiti, neke želje ostvariti, neke strasti pokrenuti u pravom smeru. Savršeno nesavršen period za ljubav.

Posao

Vraća vam se nešto ili se vraćate nečemu/nekome. I to vraćanje, taj korak unazad – možda na dogovore, na saradnje, na planove, na ideje – nije loš po vas. U komunikaciji i dogovorima ne treba žuriti – to ka čemu trčite, bežaće od vas. Polako, proračunato, sa uključenim mozgom i otvorenim očima – i neke dobre prilike će se uhvatiti. Finansije će vas i dalje radovati – nekog manjim, nekog većim iznosima – ali pare će dolaziti. Da, biće i troškova ali biće i toga da ćete se stabilizovati i pored njih.

Zdravlje

Manje prehlade, potencijalno problemi sa varenjem.

STRELAC

Hrana

Ili vam neke namirnice neće prijati, ili vam pak neće prijati to što ćete preterati – pa potencijalno sebi napraviti teškoće sa varenjem. Izbegavajte slatkiše i grickalice.

Ljubav

I vaši su partnerski odnosi u jednom prijatno – neprijatnom periodu. Pa kako se kome zalomi….ili bolje rečeno – kako je ko radio do sada, tako mu se vraća. Pa ćemo tako imati partnerstva koja napreduju, stabilizuju se, hrle ka boljim i važnim trenucima. A isto tako ćemo imati i one parove koje će svako malo nešto poremetiti, potresti, male stvari će donositi velike rasprave….a te rasprave mogu dovesti do odvajanja, ako ne sada a ono u narednih desetak dana. Slobodni Strelčevi – biće onih koji će „atakovati“ na vas, a biće i onih koji će umeti da vam priđu (ili vam se vrate) na pravi način, da vam prija.

Posao

Energija vam je dobra ali biće situacija i osoba koje će umeti da vam izmaknu tlo ispod nogu, iznerviraju vas i učine da izgubite fokus i koncentraciju. Umećete da napravite po koju grešku, ali umećete i da je uvidite, prepoznate i ispravite. U saradničko – kolegijalno – partnerskim odnosima biće i odličnih momenata i ljudi sa kojima se kopčate i dogovarate bez problema, ali biće i onih koji će vam svojim postupcima donositi tenziju – sa tima i takvima može doći do odvajanja, pa i prekida saradnje.

Zdravlje

Manje glavobolje i meteoropatske tegobe.

JARAC

Hrana

Možda će slatkiši više nego inače biti zastupljeni kod vas, ali generalno gledano – ovo je period kada su vaše navike uglavnom korektne. Trudite se samo da obroci budu redovni i na vreme.

Ljubav

Vi ste u prilično dobrom fazonu ovih dana. Partner – onako. Čas je sve u redu, čas se nervozi i kao da vas čika na raspravu. Uspevaćete vi sa ovim promenljivim raspoloženjima da izađete na kraj, svojom stabilnošću i mirom. No, imamo i one Jarčeve kojima se ovih dana vrlo ozbiljno smeši nešto tajno, skriveno, a privlačno i slatko. Da li ćete ovim „slatkišima“ uspeti da odolite ili ćete slavno „pasti“ – to ćete vi saznati, vrlo brzo. Slobodni Jarčevi – ni vama neće biti strane tajne, umećete da se upecate na zabranjeno voće. Ili ćete pak tajno razmišljati i uzdisati za nekim, čekajući da se čudo desi.

Posao

Nešto će vam ometati misli, a samim tim – ometaće i poslovnu svakodnevicu. To mogu biti vaši privatni problemi, nedoumice, nadanja. Misli vam mogu ometati i neke promene koje se dešavaju na poslu ili velika količina obaveza ili kolege koje se baš i ne ponašaju korektno. U svakom slučaju – postojaće nešto što vam donosi nemire i biće vam potrebna sva vaša staloženost da to ishendlujete na pravi način. Da li ćete uspeti? Naravno da hoćete. Dakle, kratkotraje distrakcije sa kojima umete da se izborite.

Zdravlje

Pojačana nervoza, mogućnost povreda.

VODOLIJA

Hrana

Tempo života trenutno je takav da je malo verovatno da će obroci biti redovni, na vreme a ishrana kvalitetna. Ješćete na preskok, kad se setite i moguće u kasnijim večernjim satima.

Ljubav

Dobar period je pred vama. Dobar momenat da se partnerski odnosi obnavljaju, popravljaju, stabilizuju, sređuju, da se dogovara i planira, da stvari dolaze na svoje mesto….ali dobar i da se uživa, da se u ljubavi stegne čvrsto, da jedna lepa energija teče između voljene osobe i vas. Da li će biti savršeno? Ma jok, to ne postoji – biće povremeno bagova i sitnica koje iziritiraju, ali na kratko. Slobodne Vodolije – bilo da su u pitanju povratnici, bilo da je u pitanju neko potpuno i glanc nov, suština je ista – ovo je odličan trenutak da se obnove ili pokrenu priče koje će trajati i u kojima će ljubavi i strasti biti jake.

Posao

Biće momenata u ovoj sedmici kada će situacije ili osobe uspevati da vas na kratko izbace iz koloseka, da vam se umešaju u mir i ometu vas u dnevnim aktivnostima ili planovima. Biće, ali ćete vi vrlo uspešno to rešavati i vraćati i mir i sebe i situacije u normalu. Trenutno ste dovoljno snažni i voljni da sa svime izađete na kraj. No, biće u ovoj nedelji i dogovora i projekata i saradnji koje su baš prave za vas i koje vam donose i finansijske benefite, ali vam donose i poslovnu stabilnost na duži rok.

Zdravlje

Nervoza, podložnost virusima i bakterijama, glavobolje. Stariji – meteoropatske tegobe, pritisak.

RIBE

Hrana

U prvoj polovini nedelje nervoza će vas podsticati da se češće okrećete grickalicama i slatkišima. Drugi deo nedelje donosi podsticajniju energiju i bolje raspoloženje, pa će se ovi „ispadi“ regulisati.

Ljubav

Porodično – partnerski odnosi su sada već zakoračili u fazu uzburkanosti i situacija će i na dalje ići u tom pravcu – jer neke situacije je potrebno rešiti na ovaj ili na onaj način. Vi lično ćete težiti miru, ali je malo verovatno da ćete ga imati. Sve će ići nekako mimo vaših želja, očekivanja, planova. Ne mora da znači da će neki odnosi prestati da postoje, ali kao što sam rekla – faza rešavanja je krenula i trajaće sigurno narednih par nedelja – taman dovoljno da sve dođe na svoje mesto. Slobodne Ribe – samo ono što je tajno sada vam je postavljeno fantastično. Pa vi vidite da li ćete zakoračiti u to ili ne.

Posao

Privatne ili porodične situacije donose vam nemir i mogu da se odraze kroz poslovni segment. Ostavite to po strani kada stignete na posao – jer tamo vam je potrebno mnogo fokusa i koncentracije da ne biste napravili greške i propustili bitna dešavanja. Jer, ovo je za vas vrlo važan poslovni period u kojem će se mnogima od vas dogoditi stvari koje već dugo čekaju, u kojem će se ponuditi prilike kojima ste se nadali, u kojem će stići neka potvrda vašeg rada. Zato – ne dozvolite bilo kakve distrakcije.

Zdravlje

Od svega ostalog možete da se sklonite i sačuvate, ali od stresa nikako. Problemi sa spavanjem.

 
Pogledaj vesti o: Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Veliki nedeljni horoskop: Bikove očekuje velika bura u ljubavi, Raku slede promene života

Izvor: B92, 27.Nov.2022

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 28 11. do 4. 12. 2022. godine. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com..OVAN..Hrana..Uživate u nešto kaloričnijoj i začinjenijoj hrani. Obzirom na to koliko se energetski trošite ovih dana, malo je verovatno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.