NEDELJNI HOROSKOP: Ribe će biti u NEVOLJI, ako ne poslušaju savet OVNA, a kod BLIZANACA se sve KOMPLIKUJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2019, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDELJNI HOROSKOP: Ribe će biti u NEVOLJI, ako ne poslušaju savet OVNA, a kod BLIZANACA se sve KOMPLIKUJE!

Sve se vrti oko posla ove nedelje!

Ukoliko ste se pitali šta vam zvezde predviđaju za naredni period, pročitajte naš nedeljni horoskop, verovatno će biti od pomoći da rešite neke nedoumice.

OVAN

Na poslu će vam se neke stvari zakomplikovati, to je samo zbog toga jer se niste dovoljno posvetili tome. Ovaj period od vas traži veliku akciju, svaka brza reakcija će vam dati dobar rezultat. U ljubavi se polako hladite, vaša nezainteresovanost za partnera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vam govori da se ljubav polako gasi. Možda ste na drugoj strani prepoznali jače vibracije pa se polako okrećete toj novoj osobi. Slaba tačka vam je želudac, pripazite na količinu hrane koju unosite. Najbolji dani u nedelji 17. i 18. septembar.

BIK

Već duže vreme ste dosta predani poslu, u ovoj nedelji će vam se trud isplatiti. Dosta vas će ući u privatan posao. Izbegavajte nepotrebne troškove. Na emotivnom planu očekujte uzbudljiva dešavanja. Posle duge faze mirovanja sada ćete ući u turbulentne veze. Ukoliko ste u dužoj vezi izbegavajte raspravke. Smirite svoju ljubomoru jer nemate razloga, partner samo malo više vremena provodi na poslu pa se vi osećete zapostavljeno. Povećajte svoju fizičku aktivnost. Najbolji dani u nedelji 16. i 17. septembar.

BLIZANCI

Dosta komplikacija možete očekivati na poslu. Skoncentrišite se na sitnice, nekada je baš u njima greška. Kolege će da probaju da vam smeste, neka vas to ne uzbuđuje jer je to trenutna faza. Pošto imate problem na poslu,ne treba vam to i u ljubavi. Nedostatak razumevanja mogao bi da donese zahladjenje veze. Usamljene Blizance očekuje iznenadni susret sa osobom iz prošlosti sa kojom će se brzo zbližiti. Mogući problem sa kostima i zubima. Najbolji dani u nedelji 19. i 20. septembar.

RAK

Ove nedelje ćete moći da proširite saradnju sa osobom iz dalekog inostranstva. Prihvatite svaku njenu ponudu. Iznenadni novac će vam olakšati trenutnu situaciju. Za vikend vam se javlja bivši, međutim vi ste već započeli nešto sa jednom šarmantnom Vagom. Ako ste u braku mnogo će vas nervirati partnerova ljubomora i njegova velika kontrola. Željni ste slobode tako da ćete u ovom periodu lako ući u prevaru. Posvetite pažnju svojim roditeljima i rođacima. Izbegavajte poroke, budite umereni. Najbolji dani u nedelji 21. i 22. septembar.

LAV

Iskoristite ovu nedelju da ostvarite svoje ideje i snove. Zvezde su vam naklonjene, tako da se slobodno upustite u izazove. Najviše uspeha ćete imati ako budete imali poslovnog partnera. Očekujte mnoge promene na bolje kada je karijera u pitanju. Uživaćete sa partnerom koji će vam posvećivati dosta pažnje. Obasipaće vas poklonima i to će vam prijati. Slobodni Lavovi mogu očekivati uzbudljiv period i dosta zanimljivih situacija sa novim osobama.Odmarajte što više. Najbolji dani u nedelji 19. i 20. septembar.

DEVICA

U velikim ste pregovorima na nekoliko strana, sada možete očekivati razrešavanje i pozitivan ishod. Potrudite se da u ovoj nedelji završite sve zaostale poslove koje već duže vreme odlažete. Jedna konkretna odluka će vam olakšati mnoge stvari. Emotivno ćete biti loše, jer ćete shvatiti da ste u vezi u kojoj se vi ništa ne pitate. U početku vam je možda to i prijalo ali sada ne vidite zadovoljstvo u tome. Sada nije period za donošenje značajnih odluka, jer ne možete biti iskreni prema sebi. Slobodni Jarčevi mogu na putovanju sresti osobu koja će ih zainteresovati. Moguća aritmija i srčene tegobe. Najbolji dani u nedelji 17. i 18. septembar.

VAGA

Ne odlažite svoje obaveze, jer ćete krajem nedelje shvatiti da ste zakasnili i da ste trebali ranije da odreagujete. Moguće je i da ćete grešiti pa da ćete krajem nedelje sve to morati da ispravljate. Na emotivnom polju možete očekivati velike promene. Samo ne žurite sa donošenjem odluka, prvo dobro razmislite šta vam ta veza može doneti. Razmislite i o pozitivnim ali i o negativnim stvarima. Slobodne Vage očekujete novo poznanstvo u neobičnim okolnostima. Mogući su bolovi u leđima i nogama. Najbolji dani u nedelji 17. i 18. septembar.

ŠKORPIJA

Ove nedelje ćete imati dosta dobrih poslovnih prilika. Saradnja sa inostranstvom vam može biti od velike koristi. Iznenadni priliv novca će vas obradovati. Ne zadužujte se jer ćete teško vratiti. Shvatićete da ste u tajnoj vezi I da ne vidite svrhu u tome. Samo previše rizikujete i to vam uliva nervozu. Odlazak sa prijateljima na put će vas oraspoložiti. Organizam vam govori da treba da napunite baterije, tako da obradujte sebe spa vikendom. Najbolji dani u nedelji 21. i 22. septembar.

STRELAC

Na pravom ste putu, zato idite hrabro samo napred. Šef u poslednje vreme ima dosta poverenja u vas, to će vam prijati i imaćete motivaciju da napredujete. Krajem nedelje se potrudite da odradite što više poslovnih sastanaka. Partner je primetio da ste se udaljili od njega i zbog toga često ulazi u svađe sa vama. To vam stvara pritisak. Ako želite da sačuvate tu vezu, ne ulazite u raspravke već sačekajte da se smiri situacija. Ako ste slobodni možete za vikend očekivati susret sa osobom koja vas može privući. Unosite više svežeg voća i povrća i čuvajte se prehlada. Najbolji dani u nedelji 19. i 20. septembar.

JARAC

Saradnja sa strancima će vam doneti mnogo uspeha u daljem radu. Imaćete takođe podršku šefova. Krajem nedelje ćete oduševiti samu sebe svojim delima, naročito ako se bavite kreativnim poslom. Preko društvene mreže, krajem nedelje , očekuje vas komunikacija sa interesantnom osobom. Moguća je velika razlika u godinama. Zauzete će partner prijatno obradovati zajedničkim putovanjem. Prekontrolišite krvnu sliku. Najbolji dani u nedelji 20. i 21. septembar.

VODOLIJA

Od sredine nedelje će da vam se otvore nove dobre poslovne prilike. Kolege će lepo sarađivati sa vama. Od četvrtka očekujte sjajnu avanturu, biće dosta novih dešavanja. Ako budete brzi i odlučni eto vama nove ljubavi. Ako već imate partnera zapitaćete se zašto vas je zapostavio, ne brinite jer samo mu je potreban odmor pa se povukao. Provedite više vremena sa prijateljima, oni će vam uneti optimizam. Moguće su nesanice i glavobolja. Najbolji dani u nedelji 19. i 20. septembar.

RIBE

Na poslu vam je naporno, potražite pomoć od kolega. Oni će vam rado pomoći. Poslušajte savet jednog Ovna. Potpisivanje ugovora će vam može pokrenuti nove poslove od kojih ćete imati veliku korist. Osobe iz inostranstva vam mogu ponuditi primamljivu saradnju. Krajem nedelje otićićete na zajednički put sa partnerom. Planirajte proširenje porodice. Usamljene Ribe će imati iznenadni susret sa bivšim, pa se ubrzo vraćaju na staro. Bolovi u kostima i umor. Najbolji dani u nedelji 21. i 22. septembar.

Ivana Paunović
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ribe

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.