HOROSKOP ZA VIKEND - Ribe da ČUVAJU SNAGU za narednu nedelju, povratak prošlosti kod Vodolije

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2022, 16:52

HOROSKOP ZA VIKEND - Ribe da ČUVAJU SNAGU za narednu nedelju, povratak prošlosti kod Vodolije

Prognoza za naredna dva dana!

Horoskop za vikend od 2. do 5. decembra 2022. godine!

Ovan

Za Ovnove, predstojeći vikend je dobro vreme da ga provedu sa porodicom. Odložite sve ranije planirane aktivnosti i putovanja za naredi vikend, a ovoga puta povežite se sa porodicom, uživajte u ukusnoj hrani, opuštajte se.

Bik

Ovaj vikend ćete najbolje provesti kod kuće, a nedelja je idealna za druženja sa starim prijateljima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dogovorite sastanak, očekuju vas prijatni razgovori i revidiranje uspomena. Komunikacija sa prijatnim ljudima ne samo da ćevas razveseliti, već će vas podstaći da se razvijate.

Blizanci

Izbegavajte preterivanje u bilo čemu, posebno ako idete na neke proslave. Ovaj vikend iskoristite da se odmorite kako biste cele sledeće nedelje bili produktivni.

Rak

Dugo očekivani vikend donosi različito raspoloženje. U subotu vas očekuju nervoza i napetosti, ali savršeno finale nedelje. Dobro se naspavajte i idite na mesta koja dugo želite da posetite.

Lav

Da biste se oslobodili stresa nagomilanog tokom svakodnevnog života, Lavovi ovog vikenda moraju da isključe društvene mreže, da ne čitaju vesti i da budu u stalnom pokretu. Budite što aktivinji: idite u muzej, pozorište, izložbu, bavite se sportom ili jednostavno prošetajte. I što je najvažnije, ostanite pozitivni.

Devica

I Devicama će ovog vikenda najviše prijati odmor i opuštanje. Brinite os vom zdravlju, negujte sebe. Iskoristite trenutke za opuštanje na način koji vam prija - masaža, čitanje knjige, gledanje omiljenih filmova...

Vaga

Vage očekuju dva burna i nezaboravna vikenda, koja mogu doneti mnogo pozitivnih emocija. Svaka aktivnost je povoljna: putovanja, zabava, sport itd. Period nije povoljan za velike kupovine.

Škorpija

Prve subote i nedelje decembra Škorpije će imati puno sreće. Rizikujte i izađite iz zone komfora. Istaknite svoje ideje i može vam se isplatiti.

Strelac

Za Strelca je bolje da ovaj vikend provede što prijatnije u skladu sa sobom. Prijaće vam samoća i boravak kod kuće, bićete odmorni, raspoloženi i spremni za nove radne zadatke.

Jarac

Jarčevi treba da se dobro odmore ovog vikenda i maksimalno povrat svoju snagu, jer ih očekuju važni zadaci u radnim danima. Ključ potpunog opuštanja su san, uživanje u ukusnim poslasticama i šetnjama na svežem vazduhu.

Vodolija

Vodolije treba da se bave sportom ovog vikenda i prisete se prošlosti. Fizički se aktivirajte i angažujte svoje telo. Povratak u prošlost može značiti i učenje nekih lekcija, kao i vraćanje lepih uspomena.

Ribe

Ribe prvog vikenda u decembra treba da uspore u svakom smislu. Odmorite se od fizičke aktivnosti, vožnje automobila i velikih kupovina. Najbolja opcija je da ove dane provedete sa porodicom i steknete snagu pred predstojeću radnu nedelju.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ribe

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.