Povedite računa o zdravlju i ishrani! Imaćete važan razgovor sa voljenom osobom!

Izvor: 011vodič.com, 09.Jul.2019, 05:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povedite računa o zdravlju i ishrani! Imaćete važan razgovor sa voljenom osobom!

AUTOR: www.astrousluge.com/M.M. DATUM I VREME: 09.07.2019. 05:00 Saznajte šta zvezde predviđaju… Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec, Foto: Shutterstock, ilustracija OVAN POSAO: Imate nova, veća očekivanja od posla koji radite. Dobili ste vetar u leđa i mnogo ste posvećeniji nego pre. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti povoljan. LJUBAV: Uživate u zajedničkim trenucima sa vašim partnerom. U narednom periodu ćete početi da maštate o deci. Spremni ste za proširenje >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << porodice i radujete se novim događajima. ZDRAVLJE: Moguć manji pad energije. Odmarajte se. Nije povoljan dan za preteranu fizičku aktivnost. Važno je da date sebi dovoljno vremena da napunite svoje baterije.   BIK POSAO: Moguće je da vam nadređeni stvaraju veći pritisak i da vam se javljaju novi problemi na poslu. Potrudite se da se ogradite od tuđeg mišljenja i da se usmerite na svoje ciljeve. LJUBAV: Nova prilika za flert se neočekivano pretvara u tajnu vezu. Ni sami niste sigurni kako je do svega toga došlo. Potrudite se da u samom početku ne gajite preterano velika očekivanja. ZDRAVLJE: Bez većih problema na ovom polju kod vas danas. Puni ste energije i spremni ste za nova dešavanja i za to da u svom životu okrenete drugu stranicu, pozitivniju i srećniju. SA NJIMA JE MILINA SARAĐIVATI On ne voli da radi, ali voli da se druži! 3 horoskopska znaka koja su najbolji ŠEFOVI! Foto: Shutterstock, ilustracija BLIZANCI POSAO: Danas možete imati priliku za novi posao. Ukoliko ne radite, današnji dan vam donosi novu ponudu. Potrudite se da prihvatite ono što vam odgovara i da budete ambiciozni. LJUBAV: Moguće je da postoje nerazjašnjene okolnosti između vas i partnera. Dolazi vreme da pričate o svemu što se guralo pod tepih. Sada je trenutak da budete iskreni. ZDRAVLJE: Menjajte loše navike. Vreme je da povedete više računa o svom zdravlju i da budete […] More
The post Povedite računa o zdravlju i ishrani! Imaćete važan razgovor sa voljenom osobom! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.