Izvor: Luftika.rs, 28.Sep.2022, 11:06

Ovan ulazi u vezu, Lav zabrinut, Jarac ispunjen: Veliki jesenji horoskop za 2022.

Polako brojimo poslednje mesece ove godine. Jesen je već stigla i sa sobom donela promene za svakog od nas. Pročitajte na šta vas u naredna tri meseca upozoravaju zvezde.
OVAN Posao: Sam kraj septembra i oktobar vam daje mogućnosti napredovanja i bićete usmereni ka poslu i puni energije.
Novembar i prva polovina decembra vam daje mogućnosti ka proširenju posla, ali nije vreme za započinjanje novog.
Budite oprezni u komunikaciji sa saradnicima. Izbegavajte prolazne sukobe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Ljubav: Sam kraj septembra i početkom oktobra možete očekivati lepa dešavanja na ovom polju. Mogućnost ulaska u lepu vezu.
Zauzeti u oktobru su moguće pojačane strasti i mogućnost ulaska u avanture. Zauzeti, izbegavajte sukobe sa voljenom osobom. Sve nesuglasice rešite mirnim putem. Novembar donosi zadovoljstvo na ovom polju, piše Telegraf.
Zdravlje: U ovom periodu obratite pažnju na uznemirenost i više odmarajte. Više se krećite radite na svom imunitetu.
BIK Posao: Sam kraj septembra i oktobra vam donosi stabilnost i realizaciju poslovnih planova. Bićete zadovoljni svojim radom i rezultatima.
Kraj novembra i decembar mogu doneti manje brige kada je ovo polje u pitanju. Ali pred sam kraj ovog perioda vama se vraća snaga i motivacija.
Ljubav: Lep period za ljubav i ulazak u vezu, ali oprez na oktobar. Više vremena posvetite voljenoj osobi. Od kraja oktobra mogućnost ulaska u ozbiljnu vezu kao i planiranje proširenja porodice.
U novembru nije povoljan period za započinjanje novih veza. Pojačane strasti usmerite ka pozitivnim dešavanjima.
Zdravlje: Sam početak jeseni donosi stabilizaciju zdravstvenog stanja ako je bilo problema. Obratite pažnju na ishranu i više se odmarajte ili se relaksirajte na način koji vam prija.
BLIZANCI Posao: Puni ste energije i polako se aktivirate na ovom polju. Bićete aktivni i uspeh neće izostati. Mogućnost unapređenja ili promene nabolje.
Novembar je takođe povoljan kao i prva polovina decembra za realizaciju vaših planova na ovom polju. Bićete zadovoljni svojim finansijama.
Ljubav: Kraj septembra i novembar vam donosi zadovoljstvo i lepa dešavanja na ovom polju. Mogućnost ulaska u vezu ili planiranje zajedničkog života.
U oktobru blagi oprez svi koji ste zauzeti, moguće manje nesuglasice sa voljenom osobom.
Zdravlje: Energije imate na pretek. Ako je bilo problema, sada ćete se bolje osećati.
Krajem oktobra i novembra obratite pažnju na manje probleme sa donjim delom stomaka, kao i na reproduktivne organe.
RAK Posao: Sam kraj septembra i početkom oktobra budite oprezniji kada su finansije u pitanju. Mogućnost manjeg priliva novca, ali i povećanih troškova.
Kraj oktobra i novembra vam donosi zadovoljstvo i stabilizaciju na ovom polju. Kada je posao u pitanju, bez većih promena.
Ljubav: Slobodnima mogućnost upoznavanja zanimljive osobe iz vašeg okruženja, ali nije vreme za započinjanje novih veza sve do druge polovine oktobra.
Tada postoji mogućnost ulaska u lepu vezu. Zauzeti, predstoje vam lepi trenuci sa voljenom osobom. Napravite lepu atmosferu u vašem domu i uživajte.
Zdravlje: Prolazna uznemirenost i problemi sa snom su mogući. Više se odmarajte kada vam se ukaže prilika za to.
Nastavak na sledećoj strani

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Jarac

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.