Izvor: Luftika.rs, 15.Sep.2018, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop od 17. do 23. septembra 2018. godine

Sredina septembra je prošla, i iz vladavine Device prelazimo u vladavinu Vage. Prelazimo iz leta u jesen, pa je moguće da vodeni znaci budu sumornijeg raspoloženja. Ipak, nekom se smeši i nova ljubav, a nekom ulazak u bračne vode. Pročitajte nedeljni horoskop od 17 do 23 septembra 2018. godine.
OVAN Posao Budite obazrivi u prepisci, komunikaciji i sa dokumentacijom sve do 22. septembra, dok je planeta Merkur u retrogradnom hodu. Borbeno! Jasniju sliku i bolje radne uslove, možete da >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << očekujete tek od 24. septembra, kada planeta Pluton krene direktno i promeni energiju u vašem polju karijere.
Ljubav Mnogi Ovnovi koji su u dugim vezama poželeće da ozakone svoju vezu i biraće datum venčanja.
Zdravlje Dobro se osećate ove sedmice.
Više o vašem horoskopskom znaku
Posao Značajnije poboljšanje finansijske situacije osetiće se od 22. septembra, kada vladar vaših materijalnih dobara, planete Merkur, krene direktnim hodom.
Ljubav Izlskom planete Jupiter iz vašeg petog polja ljubavi i ljubavnih odnosa i retrogradnog kretanja vašeg vladara petog polja, planete Merkur, sve do 22. septembra, mnogi slobodni Bikovi će se primiriti i svoju emotivnu i erotsku energiju i strasne porive, prebaciti na polje rada, studija i učenja.
Zdravlje Dobro se osećate.
Više o vašem horoskopskom znaku
Posao Vaša planeta Merkur se kreće retrogradno, te budite oprezni u komunikaciji i sa dokumntacijom, sve do 22. septembra.
Ljubav Na jednoj proslavi, u poslednjoj sedmici septembra nećete ostati ravnodušni, prema jednoj privlačnoj Vagi, suptilnoj Devici, iskrenom Lavu ili šarmantnom Strelcu.
Zdravlje Više vežbajte.
Više o vašem horoskopskom znaku
Posao Dilema oko ponude i prelaska na novo radno mesto, može vas staviti u nezgodan položaj i najverovatnije je da ćete napraviti pauzu u radu od desetak dana u periodu dok je planeta Mars, vladar vaše karijere u solsticiju od 19. do 28. septembra.
Ljubav Nakon dugog perioda udvaranja, u poslednjoj par dana septembra, stvoriće se prilika da se sastanete i ostvarite bliži kontakt.
Zdravlje Više šetajte.
Više o vašem horoskopskom znaku
Posao U ovom periodu mogu se istaći privatni poslovi vezani za marketing, medije, dizajn, građevinarstvo i arhitekturu. Samo napred.
Ljubav Vaša brižljivost, postojanost, ljubav i učešće u svakodnevnici, postepeno će umiriti vašeg parnera i privoleti ga da vam se pridruži, emotivno približi i vrati u krevet.
Zdravlje Više vežbajte.
Više o vašem horoskopskom znaku
Posao Od 22. septembra kada vaša lična planeta Merkur krene direktno i kada Sunce uđe u znak Vage i vašu drugu kuću materijalnih dobara, uspećete da uz brojne ustupke i promene, povratite ugled vašoj kompaniji i započećete ciklus finansijskog oporavka.
Ljubav Od 22. septembra, kada vaša lična planeta Merkur krene direktno, započeće proces emotivne i mentalne rehabilitacije u kome će vam biti potrebani mir i osama.
Zdravlje Solidno.
Više o vašem horoskopskom znaku
Posao Nezaposlene Vage u poslednjoj dekadi septembra imaju priliku da nađu posao i zaposle se. Srećno, jer ovo je vaša prilika!
Ljubav U poslednjoj dekadi meseca, kada Sunce u vaš znak, obnovićete i poboljžati zajednički zabavno- društveni život. To je ono što ste priželjkivali.
Zdravlje Glavobolja.
Više o vašem horoskopskom znaku
Posao Konačno, nova poslovna situacija će se pokazati kao vrlo korisna, jer će vas dodatno poslovno izgraditi i doneti veću mesečnu zaradu.
Ljubav S kraja meseca, na jednom predavanju ili skupu, srešćete srodnu dušu, koju ćete prepoznati u predstavniku znaka Riba, Raka, Škorpije ili Vage.
Zdravlje Više šetajte.
Više o vašem horoskopskom znaku
Posao Od 22. septembra, kada planeta vaše karijere Merkur, krene direktnim hodom, sklopićete korisne ugovore, koji će vam pomoći da nastaviti da gradite i širite vaš biznis.
Ljubav Sve do 22. septembra planeta vaših partnerskih odnosa Merkur, je u retrogradnom hodu i stvara vam smetnje, pa su sa partnerom učestali nesporazumi, pobrkani dogovori i dominira uzajamna loša organizacija.
Zdravlje Dobrog ste zdravlja.
Više o vašem horoskopskom znaku
Posao Od 22. septembra vaše radno mesto će biti definisano, a vi ćete obnovljenih snaga i sa novom energijom pristupiti poslu.
Ljubav Zajednički odlazak na kafu i ručkove, učiniće da se sbližite i nakon kraćeg udvaranja sms porukicama i jednog večernjeg izlaska, naćićete se u toplom zagrljaju vašeg kolege ili koleginice.
Zdravlje Glavobolja.
Više o vašem horoskopskom znaku
Posao Vama kako da je malo odmora pa ste rešili da ga još malo produžite kako biste prikupili potrebnu energiju.
Ljubav Vaš ljubavni život će biti oskudan sve do 22. septembra, dok planeta vaših ljubavnih odnosa Merkur, ne krene direktno.
Zdravlje Dobro se osećate ove nedelje.
Više o vašem horoskopskom znaku
Posao Povratkom na radno mesto, bure će se stišati, a vi ćete obnovljene energije nastaviti da savesno obavljate vaš posao.
Ljubav Nakon izvesnog vremena dopustićete da vas preplave emocije prepusti se nežnosti i čarima ljubavi.
Zdravlje Oslobodite se stresa sportom.
Više o vašem horoskopskom znaku

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pročitajte nedeljni horoskop od 17. do 24. septembra 2018. godine

Izvor: Tracara.com, 16.Sep.2018, 09:23

Neće biti lako mnogim pripadnicima Zodijaka da se izbore sa poslovnim obavezama i ljubavnim problemima, ali ovonedeljni horoskop može da vas posavetuje kako da to lakše podnesete. U nastavku pročitajte nedeljni horoskop za nedelju od 17. do 24. septembra 2018. godine. Kliknite na strelice kako biste...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.