Izvor: Luftika.rs, 12.Okt.2019, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2019. godine

Pred nama je kraj oktobra, i vreme je za nedeljni horoskop 14-20 oktobra 2019. godine.
Horoskopski znak Vage je i dalje u punoj dominaciji. Šta kažu zvezde, šta nam donosi horoskop za još jednu nedelja meseca oktobra?
OVAN Posao Još jedna radna nedelja, ali ovoga puta plodonosna za Ovnove. Radovaćete se boljem poslovnom položaju ili većim primanjima.
Ljubav Partner vas podržava i tu je za vas u svim trenutcima. Ponekad morate više da pokazujete emocije koje osećate prema partneru.
Zdravlje Dobro se osećate.
Svoj ljubavni horoskop otkrijte OVDE
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Nedeljni horoskop za period od 13. do 20. oktobra

Izvor: Večernje novosti, 13.Okt.2019, 09:40

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate OVAN (21.3 - 20.4) Posao U danima koji su pred nama moguće je da ćete dobiti predlog da se aktivno uključite u...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.