Nedeljni horoskop od 11. do 17. 11. novembra

Izvor: Dzungla.org, 11.Nov.2012, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop od 11. do 17. 11. novembra

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

OVAN (21. 3. – 20. 4)
Posao - Veoma značajan period tokom kojeg ćete dobiti priliku da napredujete, pogotovo ako vas podržavaju Ovan, Strelac ili Jarac. Pazite šta kome pričate, naročito Lavu ili Škorpiji u vreme pomračenja Sunca 13. novembra, jer bi situacija mogla da se okrene protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << vas.
Ljubav - Sunce, vladalac vašeg astrološkog polja ljubavi nalazi se u Škorpiji i čini vas prilično nestrpljivim, posesivnim i ljubomornim. Muškarci Ovnovi biće nesigurniji nego dame rođene u ovom znaku, jer ih štiti dobar uticaj Venere. Pomračenje Sunca 13. novembra može da znači pad raspoloženja, rasprave i nepotrebne ljubavne scene. Ukoliko ste u tajnoj vezi, pazite da se za to ne sazna.
Zdravlje – Pad imuniteta.
BIK (21. 4. – 21. 5)
Posao - Sve više razmišljate o proširenju privatnih poslova, a ukoliko ste zaposleni u nekoj firmi, nećete žaliti truda da učinite nešto što bi moglo da vam uveća prihode. U vreme pomračenja Sunca 13. novembra izbegnite bilo kakve ozbiljnije dogovore i ne potpisujte ugovore, jer vam planete nisu naklonjene. Bik, Vaga ili Jarac mogu biti solidni saradnici.
Ljubav - Tokom ovog perioda bićete okrenuti ka svojim pravim unutrašnjim potrebama i nećete tolerisati bilo šta što vam zaista ne odgovara, pogotovo ne vezu koja vas na bilo koji način iscrpljuje. Pomračenje Sunca u Škorpiji 13. novembra doprineće sagledavanju emotivne situacije u nešto dramatičnijem tonu, ali će vam biti jasno na čemu ste.
Zdravlje – Povremena melanholija.
BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)
Posao - Astrološko polje svakodnevnih aktivnosti biće opterećeno pomračenjem Sunca 13. novembra, ali to ne mora loše da utiče na vas jer je u ovoj pojavi Mesec, vladalac vašeg astrološkog polja novca i posla jači. Ukoliko tada budete morali da rešavate neku pomalo čudnu situacije, oslonite se na intuiciju i posavetujte se sa Jarcem ili Strelcem.
Ljubav - Previše insistiranja na „istini“ koju želite da čujete od partnera može se okrenuti kao bumerang ka vama. Bolje bi bilo da se više družite sa onima koji vam prijaju, moguće da se radi o jednoj Vagi ili Vodoliji, nego da se pitate koliko je partner iskren prema vama. Slobodni Blizanci mogu biti fascinirani šarmom jednog Ovna.
Zdravlje – Moguć manji nazeb.
RAK (22. 6. – 22. 7)
Posao - Vaš znak je na potezu u svakom pogledu, i astronomskom (pomračenje Sunca) i astrološkom – veliki kreativni potencijal. Mesec, vladalac vašeg znaka 13. novembra „dominira“ u pojavi pomračenja Sunca, pa ćete i vi imati nešto u rukama čime možete nekom da pomutite račune. Ipak, pokažite se u pravom svetlu, odnosno plemeniti i spremni da kolegama nešto oprostite.
Ljubav - Jedan Strelac ili Bik čeznu za vama, možda vam šalju SMS poruke sa čudnim sadržajem, možda vas „jure“ preko raznih društvenih mreža na internetu, jednom rečju i te kako ste traženi. Pomračenje Sunca u astrološkoj kući ljubavi 13. novembra može doneti susret koji se pamti, a onima koji su u dužoj vezi ili braku manje zahlađenje zbog ne tako bitnih pitanja.
Zdravlje – Pazite se sportske povrede.
LAV (23. 7. – 22. 8)
Posao - Iako će Sunce, vladalac vašeg znaka, 13. novembra biti opterećeno pomračenjem, vaš ego može samo za kratko da bude poljuljan i to navodnim informacijama koje neko ima o vama. Mnogi će pokušavati da manipulišu s vama, pogotovo ako ste im dali dovoljno materijala. Mudrije bi bilo da pređete preko nekih nesuglasica sa drugim Lavom ili Rakom i krenete u nove poslove.
Ljubav - Atmosfera u svakom ambijentu koji doživljavate kao svoj intimni kutak biće „pomračena“ oko 13. novembra, bez obzira da li se radi o domu, porodici ili o vezi koja je pomalo zapala u ćorsokak. Najteže će biti onima koji su duže vreme sami i ubeđeni da za njih nema nade da će naći srodnu dušu. Jedna Vaga, Vodolija i Ovan se već interesuju za vas.
Zdravlje – Nervoza.
DEVICA (23. 8. – 22. 9)
Posao - U ovom periodu na Device će više uticati prelazak Marsa iz Strelca u Jarca nego pomračenje Sunca 13. novembra. Nećete dozvoliti da vas bilo šta poremeti, ali ove nedelje koncentracija neće biti na zavidnom nivou ili sebe možete preterano opterećivati problemima koji vas se lično ne tiču. Mogućnost vanrednih troškovima u vezi s kolima.
Ljubav - Rođeni u prvoj dekadi znaka pod uticajem su Neptuna i veoma romantični, ali ne mnogo realni, i u iščekivanju da se dogodi neki značajan susret, možda na nekom putovanju. Device rođene krajem znaka prilično su nesigurne i sklone da sebe okrivljuju za eventualne probleme u komunikaciji sa partnerom.
Zdravlje – Budite pažljiviji na putu u vreme pomračenja Sunca 13. novembra.
VAGA (23. 9. – 22. 10)
Posao - Na poslu bi trebalo da budete maksimalno oprezni i da pazite šta kome pričate. Pomračenje Sunca, vladaoca astrološkog polja prijatelja od strane Meseca, vladaoca astrološkog polja karijere znači da bi neko ko je po rangu iznad vas mogao da vam zameri nešto. Možda stajete na nečiju stranu, branite one koje vaši šefovi ne vole. Što se finansija tiče, verovatno ćete imati vanredne izdatke.
Ljubav - Prilično konfuzan period, pogotovo ukoliko imate neku vrstu dileme. Bilo bi dobro da se potrudite da uspostavite dobru komunikaciju sa osobom koja vam je draga i da joj ne namećete svoj sistem vrednosti. Moguća je rasprava oko novca, naročito ukoliko je trebalo da započnete novi posao.
Zdravlje – Pazite se povrede.
ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)
Posao - Nalazite se u fazi iščekivanja šta će se dogoditi, vama možda ništa, ali neke vaše kolege će imati ozbiljnijih problema i biće im potrebna vaša podrška. U ovom periodu ne bi trebalo da započinjete bilo kakve važnije poslove niti da potpisujete ugovore, pogotovo ne sa strancima. Sačekajte kraj perioda i posavetujte se sa drugom Škorpijom ili Jarcem.
Ljubav - Pomračenje Sunca u vašem znaku može doneti probleme u odnosima sa partnerom i mogu se produbiti već postojeći nesporazumi. Ukoliko ste slobodni, oko 13. novembra moguć je flert, romansa ili početak veze od koje ćete odmah očekivati mnogo. Na pragu ste da se ozbiljno zaljubite. Već planirano putovanje sa partnerom najverovatnije ćete morati da odložite.
Zdravlje – Bolovi u leđima.
STRELAC (23. 11. – 21. 12)
Posao - Više ste posmatrač nego učesnik događaja, sve dok vas neko ne bude naterao da se uključite i da date svoj doprinos. Najviše vas interesuju veliki poslovi sa strancima, a najmanje vas zanima bilo šta što se tiče odnosa u firmi ili prekovremenog rada. Što se finansija tiče, budite realni u proceni svojih kreditnih sposobnosti.
Ljubav - Nemojte ni pomišljati da ulazite u bilo kakvu tajnu vezu sa nekim koga poznajete preko posla, čak ni kao flert ili bezazleno zavođenje, jer vam predstoje neprilike. Stalni partner je već toliko „naoštren“ da je potrebna vaša i najmanja greška pa da budete „kažnjeni“. Slobodni Strelci mogu upoznati nekog ko nije slobodan, a predstaviće se kao da jeste.
Zdravlje – Nervoza.
JARAC (22. 12. – 20. 1)
Posao - Mars, planeta koja je najjača u vašem znaku krajem perioda počinje da deluje na vas svom snagom, pogotovo ukoliko ste decembarski Jarac. Bićete spremni da krenete u pravcu u kojem ste oduvek želeli. Dobićete ponude za saradnju od osoba sa kojima ste nekada veoma uspešno sarađivali, moguće od Škorpije ili Bika. Ne ulazite u finansijske rizike.
Ljubav - Očekujete da vam se javi neko ko vam je oduvek bio izuzetno lojalan. Ukoliko se radi o Vagi, Biku, Raku ili Ribama i ako ste rođeni u poslednjoj dekadi znaka, moguć je susret koji će biti uvod u nešto što ni sami još ne znate kako da nazovete. Oni koji su u vezi ili braku, tokom ovog perioda biće skloni razmiricama.
Zdravlje – Previše ste nervozni.
VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)
Posao - Pomračenje Sunca u astrološkoj kući karijere za vas ne znači mnogo, jer Sunce nema veliki uticaj na vaš znak. Više se oslanjate na snagu Urana, ali pazite se, krajem znaka mogući su verbalni napadi na vas i kritike razne vrste. Ipak, uspećete da uradite ono što ste planirali. Susret sa osobom koja vas ne oduševljava može rešiti mnoge dileme.
Ljubav - Ovan ili Škorpija mogu biti veoma uporni i spremni da se sa vama sretnu, bez obzira da li ste slobodni ili ne. Astrološko polje porodice uzdrmano je pomračenjem Sunca, pa ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, stalni partner će s razlogom imati primedbe na vaš odnos prema njemu. Moguć je susret sa Strelcem s kojim ste nekada zajedno radili.
Zdravlje - Dobro se osećate.
RIBE (20. 2. – 20. 3)
Posao - Ako je potrebno da promenite neke svoje odluke, učinite to odmah da vas neko ne bi zakonski zbog nečega „proganjao“. Ne ulazite u rizične poslovne kombinacije koje vam nisu neophodne da biste dobili dobro plaćeno radno mesto. Osećate se sposobnim da napravite veliki zaokret u karijeri, ali saradnici očekuju od vas da ispunite ono što ste im obećali.
Ljubav - Dobro se osećate u društvu stalnog partnera koji je privržen i koji je spreman da svoju karijeru stavi u drugi plan kada ste vi u pitanju. Moguće da ćete razmišljati o braku ili o proširenju porodice, čak i o preseljenju u novi zajednički prostor. Veoma ste romantični, naročito ukoliko ste u vezi sa Bikom, Škorpijom ili Jarcem.
Zdravlje – Dobro.
(Izvor: Novosti)
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.