Izvor: Luftika.rs, 06.Jul.2019, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop od 08. do 14. jula 2019. godine

Zvezdano nebo, odmor i strastvena ljubav. Juli je u punom zamahu, a hoće li svima biti dobro? Pročitajte nedeljni horoskop  8. do 14. jula 2019. i saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja.
OVAN Posao Nije vam dobro kada samo pomislite da vas čeka još jedna radna nedelja, a odmor ni na vidiku. Jedan kolega ima opasne namere, pa morate biti obazrivi. Iako vam se ništa ne radi, nemojte dozvoliti da neko drugi iskoristi situaciju i zauzme vašu poziciju.
Ljubav U >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ljubavi vam dobro ide ovih dana. Ne razmišljate mnogo, ne opterećujete se i zato se sve samo složilo na svoje mesto, kako i treba.
Zdravlje Dobro se osećate. Pite više tečnosti.
Pročitajte mesečni horoskop za svoj znak
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.