Nedeljni horoskop: Blizance čeka dosta toga zanimljivog, ovaj znak može da računa na novac

Izvor: BKTV News, 03.Sep.2018, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop: Blizance čeka dosta toga zanimljivog, ovaj znak može da računa na novac

Device sačuvajte energiju za buduće dane.

OVAN

Vera u sebe je glavni faktor koji imate u ovom trenutku i to je ono što vas čini moćnim. Okrenite se inostranim partnerima. Vaš nov program, ideje su nešto čime možete da se ponosite a svako od tih saradnika zna da prepozna pravi talenat. Novac vam nije problem posebno ako tražite pozajmicu. Emotivni život vam ide ka jednoj ozbiljnoj vezi koju ste dugo očekivali, sada možete da odahnete. Vaš izbor je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << drugi Ovan ili Bik koji voli dom i porodicu. Ove sedmice vodite računa o kičmi.

BIK

Dobra poslovna nedelja za sve Bikove jer će se mnoge stvari ostvariti na način na koje vi to želite. Pa i Mesec u Biku blizu Urana donosi velika iznenađenja ovom sazvežđu. Tokom nedelje ćete morati da platite jedan veći finansijski dug pa ćete zbog toga biti uznemireni. Takve stvari ne utiču na vaš ljubavni život koji je bolji od nekog ranijeg perioda. Pojedini Bikovi moraće da izaberu da li žele da ostanu u jednoj vezi ili idu ka duploj vezi. Odluka je teška ali ipak morate da odlučite. Čuvajte se povreda.

BLIZANCI

Vaše se finansijsko stanje sređuje. Nervoza je jaka ali morate da prihvatite situaciju u kojoj se nalazite. Verujete Strelcu ili Vagi. Ljubavni život bi mogao biti bolji. Venera još uvek u Vagi i dobrom aspektu sa vašim Suncem daje zaljubljenost. Kraj nedelje ili vikend očekujte dosta zanimljivih događaja, reči, strasti. Neki od Blizanaca poželeće i prinovu. Blizanci u braku idu na odmor sa partnerom a destinacija Italija, Grčka ostrva. Živite pozitivno zato imate dobro zdravlje.

RAK

Poslovne promene za jednog Raka su veoma važne koje su vam tako dugo trebale. Bilo bi dobro da se zaposlite u većoj kompaniji koja se bavi marketingom. Reklame, call centar, savetovanje je ono što Rak jako dobro obavlja. Smisao za novčanu satisfakciju ćete dobiti. Jedino što ne volite saradnike koji su nemarni, ne završavaju na vreme ono što im je dato da urade. Ljubavni život vam je pun raznih problema. Vodolija ili Jarac su osobe sa kojim planirate zajednički život ali morate mnogo oko njih da se potrudite. Zbog opterećenosti možete imati pojačanu nervozu.

LAV

Svaki dan tokom nedelje će biti različit. Nećete poboljšati ni sebe a samim tim ni posao ako nastavite sa ovakvim oscilacijama, posebno ako ste u antagonizmu sa gazdom. Moraćete da presečete, tražite rešenje na harmoničan način. Lav u vezi biće u krizi tokom sedmici. Ovoga puta partner pravi problem. Lav u braku može da odahne jer u kući je za sada sve po pravilu. Ukoliko tražite srodnu dušu onda je srećete na nekom partiju tokom vikenda. Vaga ili Rak su dobar izbor. Zdravlje vam je zadovoljavajuće.

DEVICA

Venera je i dalje u vašem drugom polju horoskopa pa ćete imati mogućnosti da se okrenete lepim stvarima, kreativnim radom i na taj način zarađujete. Partner vam može biti velika podrška u radu ali ako je rođen u znaku Škorpije onda ćete ipak biti vi njegov ,,radnik,, nikako saradnik. Moraćete da čuvate novac ili da ga preusmeravate kako ne bi krenulo sve lošim putem. Emotivno se osećate trenutno prazno ali na pomolu je jedno novo poznanstvo. Sačuvajte energiju za buduće dane. Homeopatija bi mogla da pomogne oko lečenja stomaka.

VAGA

Želeli biste poverenje jednog Jarca sada je možda vreme da ga dobijete. Dalja saradnja sa Ovnom ili Rakom može da vam pokrene ideje i samu energiju rada i posla, a novac očekujte sredinom nedelje. Vage u braku ili vezi mogu imati važan razgovor, dogovor o daljem zajedničkom životu ali morate pokazati više interesovanja partneru. Nekako ste spori, nezainteresovani, teško vas je pokrenuti. Dok oni koji su slobodni imaju strast sa Strelcem ili Bikom koja ih neprestano traži, nudi svoju iskrenu ljubav. Čuvajte sebe, posebno imunitet.

ŠKORPIJA

Škorpijoni mogu tokom nedelje da imaju jednu ozbiljnu poslovnu ponudu iz inostranstva. Verovatno će je i prihvatiti i definitivno se uputiti u drugu državu. Oni koji ostaju ovde moraće da povedu računa na poslove koje su započeli a nisu još uvek završili i krenuli dalje. Emotivno Škorpije ne treba da dozvole tvrdoglavost i nepromišljenost, posledice mogu biti ogromne čak postoji aspekat za razvod, posebno zbog snage Marsa koji uskoro ulazi u Vodoliju. Ljubav sa Jarcem odlična ukoliko tražite srodnu dušu. Povišen krvni pritisak.

Horoskop za 3. septembar: Blizanci, ovo je vaš srećan dan! Device, razmislite o ponudi koju dobijate!

STRELACStrelac se plaši neuspeha ili imate primamljivu poslovnu ponunudu koja je veoma veliki zalogaj. Bavite se izgradnjom, investicijama, nekretnine. Podučavajte mlađe o trgovini, prodaji, marketingu, sve su to poslovi koji vam donose novac. Bračne svađe su prolazne i nebitne u ovom trenutku. Oni koji su sami moraju da se više potrude, ponekad mislite da ste nesposobni. Plašite se da napravite velike propuste. Udvaranje jednog Ovna ne smete propustiti. Zdravlje dobro.

JARAC

Jeste da teško podnosite kvadrat Venere i Marsa ali ipak ste vi znak koji najbolje funkcioniše kada je najteže. Finansije su u manjem zastoju ali vam se otvara put tokom nedelje sa osobom koja je povezana sa inostranstvom i koja može mnogo da vam pomogne. Ovo je dobra saradnja i za budućnost. Emotivni život je trenutno miran dok vam se ne pojavi neko ko je deo vaše duše a to može biti samo neko sličan vama, ambiciozan, vredan i uspešan. Morate početi da trenirate.

VODOLIJA

Donosite odluke brzo, odmah i sad. Ne dozvolite da izgubite samokontrolu, uzdajte se u svoje misli i planove i napredovaćete. Vi ste sposobni i posao koji radite daće vam nadahnuće da želite još novih zadataka. A novac neće biti problem, jer vam uplate stižu. U društvu Bika ili Ribe možete se osećati ljubavno i prijatno. Oni koji su u braku imaju želju da partneru pomognu oko svega što im treba, posebno oko posla i novih ideja . Osetljiv stomak vam stvara nervozu.

RIBE

Početkom nedelje kada Mesec uđe u znak Rak i napravi dobre aspekte u odnosu na vaš znak imaćete osećaj da ,,letite,,. Ovo je dobar period za sve koji planiraju brak, novu vezu ili bar poznanstvo. Sigurno će vas Devica ili Jarac privući. Poslovno možete imati više sreće nego realno novca da ostvarite planove ali i to se dešava. Važno je da vas kolege uvažavaju i cene, ostalo ćete sami da organizujete. Zdravstveno ste bolje, mada ponekad upadnete u neko razmišljanje koje nije pozitivno. Izbegavajte taj stil života.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.