Izvor: Luftika.rs, 19.Sep.2016, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop i stil: kako znak utiče na modne izbore

Da li ste suzdržani i ne eksperimentišete previše kada je reč o stilu, ili nemate problem sa nošenjem različitih boja i šablona? Možda je odgovor u vašem horskopskom znaku, jer kao i na drugim aspektima života, vaš horoskopski znak određuje kakve ćete izbore praviti, pa isti princip važi i kada je reč o modnim izborima.
Pogledajte kakav stil neguju horoskopski znaci.
Ovan Ovnovi su ratnici i zaštitnici, hrabri >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << su i razvijaju proaktivni pristup životu. Ovan se ne boji izazova, a sa svetom se suočava svestan unutrašnjeg samopouzdanja, koje mu daje moć. Stoga je ovan u stanju da, u zavisnosti od prilike, iznese i sportski stil, isto kao i elegantan i seksi. Potrebno mu je da se oseća udobno kako bi u izazovima dao svoj maksimum, te se u različitim situacijama odlučuje za totalno suprotne izbore. I svaki mu stoji savršeno.


Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.