Izvor: 011vodič.com, 26.Dec.2019, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 26. DECEMBAR: BIKOVIMA uzbudljivo ljubavno iskustvo, LAVOVIMA veći priliv novca

OVAN
LJUBAV: Upoznaćete više mlađih osoba koje će privući vašu pažnju. POSAO: Fascinirate sve svojom samouverenošću i kreativnošću. ZDRAVLJE: Dobro.
BIK
LJUBAV: Moguće je uzbudljivo ljubavno iskustvo, ali i tenzija ako ste u dužoj vezi. POSAO: Povećana aktivnost i pozitivne promene u poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.
BLIZANCI
LJUBAV: Danas ne želite da otkrivate svoja osećanja. POSAO: Dobit u oblastima umetnosti, kreativnosti uopšte i >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << obrazovanja. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.
RAK
LJUBAV: Ljubav sa nekim ko živi daleko i s kim ćete imati vezu na daljinu. POSAO: Vaše brojne sposobnosti i veštine će doći do izražaja. ZDRAVLJE: Solidno.
LAV
LJUBAV: Neće vas interesovati ljubav koliko uživanje u čulnim zadovoljstvima. POSAO: Veći priliv novca, pogotovo ako ga već očekujete. ZDRAVLJE: Osetljivo.
DEVICA
LJUBAV: Danas će vaša sposobnost da pokažete šta osećate na praktičan način, doživeti svoj vrhunac. POSAO: Pozitivne finansijske promene. ZDRAVLJE: Grlobolja.
VAGA
LJUBAV: Moguće je da ćete simpatisati nekoga sa kim radite. POSAO: Imaćete mnogo posla, ali ćete i uživati. Moguće je čak da preterate. ZDRAVLJE: Solidno.
ŠKORPION
LJUBAV: Dešavaće se samo pozitivni događaji. POSAO: Kada znate šta želite, ništa vas neće sprečiti da to dobijete, a sada imate jasnu viziju. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.
STRELAC
LJUBAV: Moguć flert sa nekim ko vam se dopada, ali ništa više od toga. POSAO: Mučiće vas osećaj da niste dovoljno dobri u svom poslu. ZDRAVLJE: Upale.
JARAC
LJUBAV: Tražite nešto što će imati težinu, a ne prolaznu zabavu. POSAO: Možete pokrenuti novi posao, onaj koji podrazumeva rad od kuće. ZDRAVLJE: Poboljšanje.
VODOLIJA
LJUBAV: Ovo je savršen dan za ljubav. Doživećete zadovoljstvo i na emotivnom i na fizičkom planu. POSAO: Povoljan period za finansije. ZDRAVLJE: Dobro.
RIBE
LJUBAV: Imaćete prilike da uživate u partnerovom društvu. POSAO: Mogući problemi u međuljudskim odnosima. Pažljivo s novcem. ZDRAVLJE: Alergije.

The post HOROSKOP ZA ČETVRTAK 26. DECEMBAR: BIKOVIMA uzbudljivo ljubavno iskustvo, LAVOVIMA veći priliv novca appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dnevni horoskop za 26. decembar: Nemojte propustiti priliku koja obećava poslovni dobitak

Izvor: Story, 26.Dec.2019

Pročitajte šta vam zvezde kažu za četvrtak, 26. decembar… Ovan Ljubav: Pokažite dobru volju, ne možete očekivati da srećan epilog dolazi sam po sebi. Potrebno Vam je nečije razumevanje. Posao: Nema potrebe da ulazite u raspravu sa osobom koja koristi drugačija merila vrednosti. Dostojanstveno...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.