Dnevni horoskop za 7. oktobar: Skloni smo svađama i prekim odlukama

Izvor: Piplmetar.rs, 07.Okt.2022, 04:57

Dnevni horoskop za 7. oktobar: Skloni smo svađama i prekim odlukama

Ovan Sunce je u Vagi i u vašoj sedmoj kući partnerstava. Njegova korelacija sa Hironom tokom današnjeg dana mogla bi vas uvući u veoma vruću svađu sa bliskim saradnikom ili sa ljubavnim partnerom. Ako branite ono u šta zasita verujete i ako je to pravedno, ne odustajte. Izaći ćete kao pobednik.
Bik Toliko potisnutute energije da ćete ekspolodirati! Pravo rešenje je da uskočite u svoju omiljenu garderobu za vežbanje i da se dobro preznojite u teretani ili na kros stazi. Na ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << način istrošićete frustracije i sprečiti da se one odraze na druga polja u vašem životu. Takođe, nije loše da malo razmislite pre delovanja, bar dok su ovi odnosi planeta.
Blizanci Vi ste danas jako skloni svakoj vrsti drame. U kancelariji, među članovima porodice, prijateljima, čak i sa vašim partnerom… U redu je da otvoreno govorite o svojim osećanjima, ali vi danas odbijate svaki savet i svako rešenje, čvrsto ukopani u zemlju tu gde jeste. To je već drugi tip ponašanja i neće vam doneti ništa preterano dobro.
Rak Malo ste nostalgični danas i za to možete da zahvalite odnosu između Sunca i Hirona. U poslednje vreme sve teže podnosite sukob koji se desio između vas i dragog člana porodice ili davnog prijatelja. Pravo je vreme da preskočite taj jaz i načinite prvi kontakt. Nakon toga sve će ići svojim tokom.
Lav Svaki razgovor je sada dobrodošao i nema teme koju ne možete da dotaknete ali je jako važno da poštujete sagovornike i da pokušate da sagledate njihove stavove. Veoma su velike mogućnosti da vaši razgovori prerastu u rasprave ako zauzmete suviše krut stav ili počnete da osuđujete druge.
Devica Vreme je da pođete po ono što ste zaslužili, Machine. Nije vreme da tražite dozvole, sada je  na snazi izreka: „Bolje tražiti izvinjenje, nego dozvolu“. Ipak, budite oprezni: morate biti sasvim sigurni da tražite ono što vam pripada i što je već zasluženo. U suprotnom, situacija može da izmakne kontroli.
Vaga Danas vam komunikacija baš i neće ići od ruke. Dobronamernu šalu koju izreknete bez razmišljanja može neko da protumači kao tešku uvredu, a molba koju uputite može biti doživljena kao oštar zahtev. Zato pazite kako razgovarate sa drugima i trudite se da budete što ljubazniji.
Škorpija Danas bi vam mogli doći na naplatu neki događaji iz prošlosti. U pitanju može biti samo prisećanje, susret sa nekom osobom, ali bi se moglo dogoditi i da vam neki dug dođe na naplatu ili da budete primorani da se nekome iskreno izvinite. Ovo nije loša situacija, naprotiv, ali će vam trebati malo snage.
Strelac Zaista zanimljiv dan na poslu vas čeka i u njemu je sve moguće i sve na dohvat ruke. Energija će prosto strujati i ceo tim će dati svoj doprinos određenim idejama koje će olakšati i uprostiti realizaciju. Čuvajte se samo jedne pretnje: ne dozvolite da ovaj nalet energije preraste u bitku ili takmičenje među saradnicima.
Jarac Ukoliko ste konkurisali za neku poziciju, ili čekate unapređenje ili novi posao, budite proaktivni. Založite se za sebe, jer neko drugi ko vam je glavni konkurent nema nameru da igra po pravilima. Zato ćete morati da čuvate leđa i pokažete najbolje od sebe. Ali, ne brinite,vaš dosadašnji rad govori sam za sebe.
Vodolija Inspiracija vam je na vrhuncu! Istovremeno, zaista se privučeni svim temama koje otvaraju za vas važna pitanja: šta vas raduje, šta vas motiviše, koji je vaš životni cilj… Možda čak osetite potrebu da nešto odmah menjate, ma kako sitne prve promene bile. Nemojte propustiti priliku, sve počinje malim koracima.
Ribe Vreme je za važan razgovor o budućnosti. Najverovatnije, vodićete ga sa svojim partnerom, želeći da svoju vezu izvučete iz faze u koju je zapala. Ipak, moguće je da će se ovakvi razgovori raširiti i na poslovnu teritoriju. Ako pravite kompromise, trudite se da budete fer prema onima sa kojima se dogovarate.

Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.